Kilo alma korkum var, evlenenlere bakıyorum hepsi çirkinleşmiş, kilo almış, neden böyle oluyor?
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilo alma korkum var, evlenenlere bakıyorum hepsi çirkinleşmiş, kilo almış, neden böyle oluyor?
Cevap
15Cevap
Bir kadın olmak, hormonların Duzensizliği, anne olmak zamanla ters tepki gösteriyo ve buda kötü etkiliyor bakarken mesela 47 kilodan evlenince 60 şı bulması gibi büyük fark yaratıyo bazılarının hiç formülü değişmez hiçbiri kolay değildir bakarken kendi hayatını yaşayan evlenince sorumlulukların 2 katına çıkması kadar acı bişey yoktur bence buda tek gerçek önce senden olan çocuguna olan sevgin sonradan birinin evladına bakmak diğer etkenlerden daha büyük fedakarlık lardan biri...
Yani kilo alması keyif ten almaz evlilik teki sorunlar stresi sorumlulukları ev bakımı çocuk bakımından insan kendini ihmal ettiği için bunlar oluyo yani BAKIMSIZ KADIN ROLÜNE GEÇİYO sonrada gelip diyorlarki sen nekadar salmışsın kendini erkeklere hayat kolaydır ben öyle düşünüyorum erkekler calışmak evi geçindirir yine de az olsada dinleniyo kafasına nasıl estiyse peki erkekler neden kilo alamıyo onlarda çabalamaktan alamıyorlar mesela örnek vereyim yemek yaparsın bunun bile bir adabı olur o yemek hazırdan değildir onu yapan biri vardır ona lezzet ini sevgisini koyan vardır oysa hiç bir şey basit görülmemesi gerek...
Tek korkun bu olsun ya 😂 kendilerine bakmayı bırakıyorlar sanırım. Iki insanın birbirini bulmuş olmasının rahatlığı oluyor. Yani sevdiğin bir insanla bir aradayken daha çok yiyorsun galiba bilmiyorum 😂 sonra çok misafir geliyor ve onlar da misafirliğe gidiyor olabilirler. Her misafirlikte kocaman bir tabak hazırlandığını düşünürsek kilo almaları şaşırtıcı değil. Yine de dengelerini korumaya dikkat edebilirler yani. Her önüne geleni yemek zorunda değilsin.. 😉
Bence evlenince herkesin kilo alıp çirkinleştiğini söylemek biraz haksızlık oluyor çünkü asıl değişen çoğu zaman evlilik değil insanların yaşam tarzı oluyor Evlenince bazı kişiler daha rahat hissedip kendine ayırdığı zamanı azaltabiliyor spor yapmayı bırakabiliyor veya beslenmesine eskisi kadar dikkat etmeyebiliyor Bu da zamanla kilo almaya ve bakımsız görünmeye sebep olabiliyor Ama bu herkes için geçerli değil Evlenip kendine çok iyi bakan fit kalan ve güzelliğini koruyan birçok insan da var Önemli olan ilişki içinde kendini tamamen bırakmamak hem eşine hem de kendine değer vermek Düzenli hareket etmek güzel beslenmek ve kendine zaman ayırmak alışkanlık haline gelirse evlendikten sonra da aynı şekilde bakımlı ve güzel kalabilirsin Hatta insan mutlu ve huzurlu olduğunda daha güzel bir enerjiye sahip oluyor.
bence rahatlık batıyor insanlara, ev düzeni oturtunca salıyorlar kendilerini. bi de spor salonu falan hak getire, yemek yapıp oturmak alışkanlık olunca kilo kaçınılmaz oluyor.
Ben istisnayım sanırım. Bunun sebebi ben gerçekten çok fazla hareket ediyorum. Evlenince sanırım insanlar fazla rahatlıyor. Oysaki insan kendi bedenine kendi için dikkat etmeli zaten.
Zamanı durduramıyosun maalesef ahlakı güzel olan insan her yaşta güzelmiş fiziksel güzellik geçici daha değerli şeyler var
Alan almış nasıl olsa deyip salıyorlar kendilerini
Kadın düzensiz yiyor erkekte yattığı yerde kalkmıyor
Düzenli seks hayatı başlayınca dopamin artıyor mutluluktan bu da iştah açıyor. Ben de 168 boyumdayım. 65 kilodan 78 kiloya kadar çıktım 5 yılda. 3 yıldır sabiti kiloda
çok ya
Neyse ki doğru yerlerden kilo aldım 😅😅
çok mı yedin
Evlendim barklandım diye özenlerini kaybediyorlar ve dikkatsiz tüketiyorlar.
Artık köprüyü geçtim diyerek yayılıyorlar
Alma sende çocuk olunca alıyorsunuz siz
Verdiği örneklere bak hhhaha başak ve fahriye sanki duba oldu
@Pembeyazníckpìnk aynı şeyi diyorum işte
Rahatlık böyle bişey
Çocuk yapınca hormonlar yüzünden
Rahatlık saldırıyor böyle.
Kendilerini salıyolar
Düzenli yemek yiyolar çünküsü
Evlilikten uzak dur, sorun çözülür yavrum
Kime kendimi beğendiricem psikolojisi
Kendime?
Abla çözüm değil sebep söyledim
Bende sebep söyledim çözüm değil insanın kendine verdiği değerle alakalı eğer kendini bakımlı güzel görmek istiyorsan erkekler için değilde kendin için kendine bakarsın
Yiyolar ha bire
Löpür löpür yiyiorlar çünkü
Salıyolar kendilerini sonra niye aldatıldım
Hayatı düzene girdigi için
Salıyorlar kendini rahatlık batıyor
Yoo ben öyle değilim
😂 hey allahim
Başlı başına
Kimsenin cirkinlestiği yok..
Mutlu evlilik kilo aldırır
Harbi bu arada bunu ben de merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Endişeni çok iyi anlıyorum tatlım ama hiç korkma. Evlilik sonrası kilo alımı genelde düzenin değişmesi ve birlikte yenen keyifli yemeklerden kaynaklanır, çirkinleşmekle hiç ilgisi yok 🥑✨ Eşinle dengeli tabaklar hazırlayıp ortak yürüyüşler yaparak bu süreci harika yönetebilirsin 🧘♀️ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! ✨🍏
herkes neden kilo alıyor
Konfor alanına girmek ve yemek saatlerinin sosyalleşmeye dönüşmesi porsiyonları fark etmeden büyütüyor güzelim. Önemli olan o ortak keyifleri sağlıklı alışkanlıklarla dengeleyebilmek 🥗✨