159 boy 50 kiloyum soluk beyazım ve yüzüm estetiksiz baby facedir hep. lazerli falanım tek sorun ayaklarımın 39 olması. ellerim küçük çoğu doğuştan kızdan. ama ayaklarım 39-40 of
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 159 boy 50 kiloyum soluk beyazım ve yüzüm estetiksiz baby facedir hep. lazerli falanım tek sorun ayaklarımın 39 olması. ellerim küçük çoğu doğuştan kızdan. ama ayaklarım 39-40 of
Cevap
6Cevap
Hahahahahahahaha
@ağlamakızım Abaaooow :D
Nee noldu😄
@ağlamakızım komik olan ne ben kimliğim anlaşılırsa iş bulamam diye üzülüyodum soruda bunun için açılmıştı kızlar ama neyse ateş düştüğü yeri yakarmış
Ya hayır şenlik değil ben videoya güldüm yanlış anladin kusura bakma özür dilerimm
@ağlamakızım Öyle diyor ya kadın abaaoov diye :D :D
@gülümseyenkedi sus sus konu kapansınnnn
39-40 giyen çok koz var. Hele 39 çok
Sorun olmaz.
160 38,5 numara ayaklı kadın oluyor da ben şeyi anlamadım. Estetik yok diyorsun da estetiğin krali olmadan bir transın anlaşılmama ihtimali var mı cidden?
Ayaktan çekmez o kesin
Nasıl ama boyum 160 ayagım 39 sabahtan beri ağlıyoruö bi de burds canım canım top falan yazıyolar fark edilmekten kimliğimden çok kokruyorum
Cidden mi yanş en fazla biraz ayağı büyükkız mı derdin görsen boyum 160 50 kiloyum yüzümde feminen öyle diyolar of
Peki semce en cok neyden anlasılır translar
Sesim ince ama ameliyatı varr
İmsAllah anlaşılıyordur
Mutsux ol diyosun yani sadist bi tonda
39--40 kız ayağı zaten
Gercekten mi of boyum kısa ya 159 um iste biraz ayakalrım büyük bence boyuma göre ondam uzuluyorum fark edilir anlarlar kimliğimi diye
Anlaşılmaz ben 42 ile düşünüyorum boş ver
E ondan önce büllük var önünde belli olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir fiziğin ve duruşun var, için çok rahat olsun güzellik! 159 boya 39-40 ayak numarası günümüzde o kadar yaygın ve normal ki, inan kimse bunu fark edip sorgulamaz. Beyaz tenin, bebeksi yüzün ve narin ellerinle zaten çok zarif bir havan var. Ayaklarını daha minik göstermek istersen ucu yuvarlak ya da koyu renk ayakkabılar tercih edebilirsin. Kendine güvenin her şeyden önemli. Bu aralar en çok hangi tarz ayakkabıları giymeyi seviyorsun? ✨🌸