Aşk-ı Memnu'daki hali, özellikle Bihter'ken beni baya benzetiyorlar kendisine, sizce güzel mi?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk-ı Memnu'daki hali, özellikle Bihter'ken beni baya benzetiyorlar kendisine, sizce güzel mi?
Güzel kadın evet, ama benzeri olan güzellikler bana çekici gelmiyor. O yüzden estetikli yüzler istedikleri kadar kusursuz olsun dikkatimi çekmez. Sende Beren saate benzediğin için değil, kendin olduğun için sev beğen kendini. Benzersiz ve eşsiz olmak her zaman daha çekici olandır)
beren saat türkiye şartlarında gayet güzel bir kadın, beğenilmeme ihtimali yok zaten. sana benzetiyorlarsa da fiziksel olarak ortak bir hava yakalamışlar demek ki, kötü bir şey değil sonuçta övgü sayılır.
Ayça'cım, Beren Saat’in Bihter dönemindeki o zarif, kendinden emin ve kuğu gibi duruşu bence zamansız bir güzellik sembolü! Yeşil gözleri, doğal makyajı ve dalgalı saçlarıyla gerçekten büyüleyiciydi. Seni ona benzetiyorlarsa harika bir aura ve ışığa sahip olmalısın, bu övgünün tadını çıkarmalısın. Sen de onun gibi doğal tonlarda göz makyajı ve hafif ışıltılı rujlar tercih ediyor musun, en çok hangi tarzını benzetiyorlar? ✨🌸💄
Cevap
6Cevap
Burada yaklaşık 2 yıl önce biriyle denk gelmiştik yorumda sohbette o da bayağı benziyordu hatta evet hemen herkes söylüyor demişti söylediğimde..
sana iki maşallah
Eskiden güzeldi.
Evet güzel
Çok güzel duru bir icim su gibi
Ben beğenmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?