Tekrar 0.5 yaptırsam o kadar da hacimsiz durmaz, ben dudaklarımı ilk iki hafta çok beğenmiştim sonra söndü sanki eridi, başka doktora 0.5 daha yaptıracağım. Kalıcı olması için ne yapmalıyım, hangi marka tercih etmeliyim ya da
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bende düşünüyorum nasıl oluyor o işler?
Dudağım önceden çok iyiydi kız arkadaşlarım ruj sürmelik dedi üst dudağım inceldi gibi.
Hahaha anlamadım doğal dudağın erimez ki
Bir şey derdim olmaz edebe aykırı
Üst dudağım bir şeye benzedi önceden yukarı doğru kıvırıktı hafif aşağıya indi gibi ve dolgunluğu gitti
Kız arkadaşın dudağına bisey mi yaptı yoksa anlamadım durup dururken neden olsun ki dolgu değil sonuçta eriyen bise değil
Yaw sen ona niye takıldın nasıl yapılıyor ssknsksksksks
İstediğim cevabı verebilmen için Ne yapmam gerekiyor
Kız arkadaşım bir şey yapmadı alt dudağım kanamıştı 2 kere
Biri kavgada biride kız arkadaşımın dişi geçti sağ kenara
Fakat üst dudağım içe göçtü çok ısırdım üst dudağımı
Stresli ve agresif bir dönem geçirdim
Dolgu mu yaptırmak istiyorsun eski haline dönsün diye
Evet nasıl döndürülür eski haline kalıcı olarak
👄 üst dudakta üst kalp gibi yerden giriyorlar üstten alta doğru iğneyle içeride hareket ettire ettire dolgu veriyor diğer tarafa da alt kısma da en alt ortadan girip yapıyor ama anestezik krem sürdüğü için öncesinde hissetmiyorsun
Dolgu kalıcı bi işlem değil dolgu da eriyor ve topak ve sertlik olabiliyor
One kurbanlık koyun derisi yüzer gibi
ee seninki erimiş
Sönünce böyle mi olucaz?
https://pin.it/E4kGEdlJY
Acı biber sürdüm bir ara maymun g... Benzedi
Güzel olur acı biberle
Ay hayır sakın yapma bi dermatologa git anlat belki biraz dolgu kararında ya da ne bileyim bi çözümü vardır ama o acı biber geçici bi acıyla şişmesi sadece
Kanka yeni soruma gel
Sönğnce böyle olmuyo tabiki hala dolgulu oluyor ama ilk hali gibi dolgun olmuyor daha az dolgun oluyor
bence gözüne normal geldi yaptıkca yapmak isteyeceksin
Hayır teyzem de söyledi sanki dağıldı dudağın kalmadı dolgu dedi
Çok açıyor mu
Hayır korkmana hiç gerek yokkk zaten uyusturuyorlar ve benim dudağıma toplam üç yerden girdi üst iki uçtan ve alt ortadan iğne girerken biraz bastırma hissediyorsun ama acı gibi değil dudağına bisey değiyor gibi çok hassassan iki kere anestezik krem sürdürebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dudak dolgusunda ilk haftalarda gördüğün o harika hacim aslında ödemin gitmesiyle biraz azalıyor güzelim. 0.5 cc zaten çok doğal ve az bir miktar olduğu için ödem sönünce dolgu tamamen erimiş gibi hissetmen çok normal. İstediğin o görünüm için doktorunla görüşüp bir 0.5 cc daha ekletebilirsin. Juvederm veya Teosyal gibi kaliteli hyalüronik asit markaları kalıcılıkta harikadır. Bol su içmek de dolgunun ömrünü uzatır. Sen nasıl bir dudak şekli hayal ediyorsun? ✨💄