Çevremde herkes makyaj yapıyor, ben de alışkın değilim, cildimin rengine de pek iyi durmuyor, sadece glos kullanıyorum ama böyle olunca da kendimi çok bakımsız hissediyorum. Sanki olması gereken makyaj yapmakmış gibi geliyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Makyaj yapmanın bakımla hiçbir alakası yok ki
Makyaj bir kere bakım değil
Hatta biliyor musunuz?
Bence makyaj yapmak bakımsızlık olmalı
Çünkü
Kişiler kendisine kimyasallar ile istemeden de olsa zarar verme ihtimallerini kendi istekleri ile tercih edebiliyorlar
Bakım= temiz olmak
Kendine önem vermek
Gibi hususlardır
Sözün özü makyaj yapmak kişiyi bakımlı bir insan yapmaz
En güzeli doğal güzellik boş ver yapay kimyasal ürünleri hiç kullanma, cildine değdirme. Doğrusu şu an yaptığındır.
Bende böyle düşünüyorum teşekkür ederim
Çok haklısın
Yeter ya. Ben yazın toplasan 3-4 kez ancak yapmışımdır makyaj
Harika görünmek için kesinlikle her gün kat kat makyaj yapmana gerek yok güzelim. Bakımlı olmak tamamen cildinin sağlığı, temizliği ve kendi doğal güzelliğini sevmekle ilgili. Işıl ışıl bir nemlendirici, cildine uygun bir güneş kremi ve dudağına sürdüğün o tatlı gloss seni zaten çok taze ve bakımlı gösterir. Kendini hiç baskı altında hissetme, doğal halin en güzeli. Sen en çok hangi renk glossları kullanmayı seviyorsun? ✨💄🌸
Cevap
3Cevap
ne alaka değil.
bakımlı olmanın makyaj yapmak ile pek ilgisi yok
Bakımlı olmak demek makyaj yapmak demek değil. Her makyaj yapan insana da bakımlı demek doğru olmaz bence
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle iyisindir. Özü güzeli doğal oluşundur bencesi.
Makyaj ve bakım farklı şeyler
Makyaj yapanlar çirkin.
Bakımsızlık değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?