Ben bu kadar kafada kuran, özgüvensiz, şüpheci, ulaşamadığına mundar diyen başka bi tip görmedim ya harbiden yoruyorsunuz hastasınız net yani. Kendinize hiç boy aynasından bakmıyorsunuz bence dev aynasını bi kenara bırakın 😏
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bu kadar kafada kuran, özgüvensiz, şüpheci, ulaşamadığına mundar diyen başka bi tip görmedim ya harbiden yoruyorsunuz hastasınız net yani. Kendinize hiç boy aynasından bakmıyorsunuz bence dev aynasını bi kenara bırakın 😏
Ay kesinlikle ya. Kısa partnerlerim de oldu sevdiklerim de oldu (1.60-1.70 arası) ama inanılmaz kompleksli ve aldatmaya meyilliler. Çünkü özgüvensizliklerini o kadar içselleştirmişler ki kimsenin kendilerini sevmeyeceğine inanıyorlar bu yüzden aldatıyorlar. Kimse de onların dırdırı ya da saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda değil.
@Kemal23022 hiç uzun boylu sevgilim vs olmadı partnerim de olmadı. d
Cevap
8Cevap
Cidden nerde kısa boylu erkek görsem egoları kendinden büyük ama uzun boylu yakışıklı erkekler çok mütevazi
kisa boylular genelde zor secildikleri icin tribe giriyolar hadi secildiler diyelim yine tribe giriyolar enteresanlar gercektb
@Kemal23022 yapma ya cuce
@Kemal23022 tamamdir incel kardesim. umudunu kesme belki birgun de birileri seni sevzgxgxhhzzbnxxncmmcmsmxmccm
@Kemal23022 kari ne olm ya cimene dokun neyse senle ugrasamam siteyi boy sorularinla darlamaya devam
Bazı erkekler öyle gerçekten. Her şeyi boya bağlamışlar
Yanlış önerme kısa boylu kızlarda kompleksli ona bakarsan.
Haberim yok Allah düşürmesin 184 üm beni bile kısa bulan bir kız olmuştu harbi kötü hissettriyor :D
Kısa boylular düşünsün karşim
sinirli oluyorlar genelde
Ne alaka?
Bazıları öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?