Uzun hiçbir erkeğin boy muhabbeti yaptığını görmedim. 160-175 erkekler nedense sürekli kızların boyuna laf yapıyor ve uzun kadın peşinde geziyor amaç ne? Neden böyleler?Boy sorunsalı
@ @LeydiStark Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Feminizmin ne olduğu konusunda hiçbir fikri olmayan sana cevap vermek bile zor geliyor kadın erkek eşittir evet ama adalet ve haklar karşısında fiziki açıdan eşit değildir feminizm fiziki eşitliği değil hak eşitliğini savunur ne kadar cahil ve komplekslisiniz allah kısa erkek şerrinden korusun cidden
@LeydiStark Muhtemelen ben bunu yazmadan önce direkt erkekler fiziki açıdan kadınlardan üstündür diye yazsaydım bana kadın düşmanı diyecektin. Ayrıca dediğim gayet alakalı. Bir hoca fetva verse dese ki kadınlar kocalarına itaat etsinler. Allah erkekleri kadınlar üzerinde koruyucu kılmıştır diye, feministler ortalığı ayağa kaldırırsanız. Cahil yobaz, yallah Arabistan'a diye. Ama nedense ilişkiye gelince bir anda ataerkilliğiniz tutar. 180 derece döner erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz.
Söylediğin gibi boyu çok uzun olmayan erkeklerin uzun kız arayışına girdiklerine hiç denk gelmedim. Onlar genelde kendilerinden kısa olan kızları beğeniyorlar. Uzun kızları yanlarına yakıştırmıyorlar
bizim burada bi rus karı koşuyor sabahları kocası bildiğin cep cüzdanı mng hiç kıskanmıyor karı taytla koşarken gtünden mıdiki belli oluyor adam da sıfır kıskançlık adam kesin yeşilin ve mavinin bol olduğu gvtlar şehri kastamonulu
Kadınların BAZIları onları boyuyla küçük düşürdüğü için onlar da bir nevi karma is for you uygulamaya çalışıyor galiba 🧚🏼♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Unide erkek bi hocamizin boyu 158 160 gibi birseydi surekli sakayla karisik boyum kisa ama aklim cok gibi seyler söylüyordu takikti boyuna bende ona hep hobbit diyordum biara duymustu oyle dedigimi bana baya gicik olmustu kdjcjdm
Uzun kızların yanına yakıştırılmadıkları için olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen ben bu boylardayım ve tanıdığım o boylarda kim var ise de böyle bir takıntısı veya zerre düşüncesi olduğunu görmedim. Çok hayal perest olmamak gerek.