36 yaşındayım çirkin ya da kilolu değilim ama daha da iyi hâle gelmek ve eşimin ben ne kaybettim demesini istiyorum ne yapmalıyım?
15 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
38Cevap
36 yaşına gelmişsin hâlâ kendini birilerine ispatlamakla enerjini tüketme derim. Zaten bi adam senden gittiyse dışarıda zibilyon tane güzel kadın var. Denenmişten ziyade denenmemiş daha ilgi çekicidir her zaman
Denenmemiş olan evli erkekler için de mi daha çekici olacak hep
@Ayyışığınddaaa illa ki daha ilgi çekici gelir ama hepsine değil yani hepsi düşmez
Umarım düşmeyene denk geliriz
@Ayyışığınddaaa aminnnnnn
Anlamadım
Gittiyse ne olursan ol umursamayacaktır. Kendin ol o sana yeter kendini bir basakasi içi değiştirme yapmacık olma sonunda kendin pişman olursun en güzel cevap görmezden gelmektir. Aksi taktirde düşüncesi şuda olabilir ( bak arkadaşım hala kendini bana beğendirmeye çalışıyor ) kusura bakma ağır oldu biraz ama anlaman gerekiyor onun için veya ondan dolayı bir şey yapma içinden geleni yap kendin ol.
Hala başkası için değişim istemeniz bile çok saçma
Eskileri klozete atıp sifonu çekin boşuna kendinizi üzmek için çaba harcıyorsunuz
Sen ne yaparsan yap. Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir. Sen izlemeye mi geldin kendini mutlu edip yaşamaya mi geldin karar ver
Boşandığın eşinin düşünce ve yorumlarını çok önemsiyorsan ona hala değer veriyorsun demektir. Madem bu kadar duygusal bir bağı koruyorsunuz neden boşandınız. Bakımlı, fit, şık dikkat çeken birisi ol ak istiyorsanız bunu sadede kendinizi iyi hissetmek için hapın. Haset; duygular içerisinde insana en çok zarar veren duygudur. İki yanı keskin bıçak gibidir tutana da zarar verir.
Emin ol zerre kadar umrunda olmazsın. Bir sürü tercih varken şimdi onun için geriye donup bakma gereği duymaz. Yani sen o pişman olsun diye kafanı yorup bir şeyler yapacaksın ama onun hiç umrunda olmayacak. Bir şey yapacaksan kendin için , kendin mutlu olacaksan yap.
intikam çok acı bir şey. biraz daha Seksi olman lazım, çoraplar, topuklular etekler ve elbiseler dünyasına girmelisin.
Knk valla spora filan başla güzellik salonun balım tırnak derkenn yürür gidersin sana da yürüyen çok olır. 😀
Ne iş yapıyosun
Eskisi için uğraşma, kendi geleceğine bak. Zaten güzelsen, ilişki de kusurun yoksa o kaybetmiş demektir
Bu soruna yorum yapabilmek için. Yaşam tarzını bilmek gerekir. Hani kendimizce bu yanlış bunu böyle yapar isen daha iyi olur demek lazım. Bir de sen kendini beğendin şekilde yapar isen kendine bir öz güven kadar isen dediğin olur.
Genç bir adamla takıl kendinden sevgilisi ol keyfine bak sizin yaslardaki kadinlara merakli cok erkek var
Takılırım
boşanmak kadina yarıyor valla kaybettiğin kadını gör psikolojisi mi yoksa başka bir kadına tercih edilmenin yarattığı travma mi bilmiyorum ama boşanıp değişmeyen bir kadın görmedim 😅
Doğal güzelliği kaybeden kadın tüm güzelliğini kaybetmiştir. Detoks şu karıları sevmiyorum bebeğem 😏
Neye ihtiyacın olduğunu bilmiyorum ki :) Ama bakımını arttırmalısın her halükarda
Bakım yaomalisin Spor ve cilt bakımları diyetler
ya boşanmışsın bitmiş gitmiş hala işiniz gücünüz kıskandırma vs. adam zaten onu diyecek olsa boşanmazdı senden. git hayatına devam et ya.
Şu an ki tipin nasıl açık türbanlı saçlar ne renk giyim nasıl?
Ne kadar boş bi düşünce. her şey görüntü değil bu kafada ki bir kadınla neden ayrıldığı belli
Yüz bakımı, botoks. saç boyu ve renk değişimi kesin olmalı ve tabiki spor.. sıkı ve diri vücut, sosyal medyadan seni izler artik
Birde hemen yapman gereken tatile gidip bikinili fotolar atman sosyal medyaya. hangi sebep ve sebeplerden ayrıldınız bilmiyorum ama, bi erkek tanıdığı dahi olsa sosyal medyaya atılan bikinili fotoları kıskanır, eğlenceli de oldunuz mu tamamdır. bunu yansıtabilirsiniz foto videolarla
guzel soru degerli birine benziyorsun oyle hissettim
Böyle düşünerek kendine haksızlık ediyorsun. Bırak başkasının ne düşüneceğini kendin için yap bişey yapacaksan.
karşı tarafın düşüncesini neden önemsiyorsun ki? tamamen bir insanı unutmak en güzel cevap zaten.
Her alanda kendini önemse
önce bi acını atlat. onun için yapma kendin için yap yarışa girme
öncelikle aaçlarını farklı boyat giyim tarzını değiştir
Neden eşini hala umursuyorsun ki? Kaybettiyse kaybetti. Önünde kocaman bir hayat var, boş ver. Dediğin gibi, kendine odaklan.
Makyaj yap saçını boyat güzel giyin
Eşin varken niye böyle dedirtmedin?
Senenin imajını belirleyelim mi sen bile inanamazsın değişime
Eşin öyle bir şey demez merak etme
Eşini kaybetmeden önce neden düzeltmedin?
çok güzel yaştasın
Ayrıldın ve hala derdin eski eşin mi :D
Boşanırken bile uyuzluk arayışındasınız :))
Spora basla, ben oyle yapiyorum Şu an
Sen de boşandın mı?
Makyaj yap kıyafetini degistir çevrende dikkat çek
Ne zamandan beri bosandiniz peki
Ne zaman bosandınki
Sevgili iyi gelir 🙂
Bakımlı ol
Şimdiye kadar ne yapıyorsun onu
Herşeyi
Ne zaman boşandın
Kaç çocuğun var?
Güzel giyin tak takıştır
Boş işler
Kıskandıralım onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güçlü ve harika bir yenilenme dönemine adım atıyorsun güzel kadın, bu enerjine bayıldım ✨ Öncelikle tüm odağını kendin yap, amaç başkasına bir şey kanıtlamak değil kendi ışıltını keşfetmek olsun. Cilt bakım rutinini aksatma, nemlendirici ve C vitamini serumuyla cildini parlat 🧴 Tarzında minik değişiklikler yapabilir, saç rengini veya kesimini tazeleyebilirsin. Öz güven en büyük güzelliktir, kendini şımartmayı unutma 🌸 Sen en çok hangi bakım adımıyla başlamak istersin?