Bu işe girmeyi düşünüyorum ama zor mu acaba? Yani bilenler yardımcı olur musunuz, yorucu mu, parası nasıl?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence protez tırnak işi güzel bir meslek özellikle el becerin varsa ve detaylı işlerden hoşlanıyorsan zamanla gerçekten keyifli hale geliyor ama başlarda kolay olduğunu söyleyemem çünkü hem elin alışana kadar uzun sürüyor hem de sürekli dikkat ve sabır istiyor bir süre sonra sırt boyun ve gözler de yorulabiliyor çünkü saatlerce aynı pozisyonda çalışıyorsun ama işi öğrendikçe hem hızın artıyor hem de daha güzel işler çıkarmaya başlıyorsun kazancı da yaptığın işe müşterine ve çalıştığın yere göre değişiyor kendi müşteri çevreni oluşturabilirsen bence gayet güzel kazanılabilecek bir iş özellikle sosyal medyada yaptığın işleri paylaşarak müşteri toplamak da mümkün ben olsam hemen büyük bir masrafa girmeden önce iyi bir eğitim alıp bu işi yapan bir yerde biraz gözlem yapardım gerçekten sever miyim ve bu tempoya ayak uydurabilir miyim diye bakardım çünkü sadece para kazanmak için başlanırsa bir süre sonra insanı yorabilir ama el işi seviyorsan ve sabırlıysan kesinlikle öğrenmeye değer bir alan diye düşünüyorum
Protez tırnak sektörü son zamanlarda inanılmaz popüler harika bir alan güzellik. Çok yaratıcı ve zevkli bir iş ama dürüst olmam gerekirse ciddi bir sabır, el becerisi ve dikkat gerektiriyor. İlk zamanlar duruş bozukluğundan bel ve boyun ağrıları olabiliyor, yani biraz yorucu. Ancak müşteri kitleni oluşturup elin hızlandığında kazancı oldukça tatmin edici hale geliyor. Sen tırnak sanatına ilgi duyuyor musun, en çok hangi tasarımları yapmayı hayal ediyorsun? ✨💅
Cevap
3Cevap
bence cok itici birsey uzun tırnak meselesi. Ve bu arada aci bir gercek bu islerle ilgilenen sozde güzellik uzmanları genelde bu isi kamuflaj amaçlı kullanıyorlar. Cogu e. olarak calisiyor maalesefki
Anlamadım ne olarak çalışıyor
Daha önce dükkanı açmayı düşündüm ama kadınların derdi çekilmezliğini göz önünde bulundurarak yapmadım
Evet Zor
Saçma buluyorum
Beğenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?