Erkekler neden kendine bakmıyor ama kadınlar üzerinde bu kadar güzellik baskısı kuruyor?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler neden kendine bakmıyor ama kadınlar üzerinde bu kadar güzellik baskısı kuruyor?
Cevap
57Cevap
ben bakıyorum kendime
Maske yapan erkek erkek değildir diyen, bakımlı erkeğe gey veya ana kuzusudur bu diyen, bir erkek kadınından daha bakımlı olmasın diyen sığır insanlar yüzünden. Nasıl ki bakımlı olmaya çok özenmeyen kadınlar dışlanıyorsa, bakımlı erkekler de dışlanıyor. Umarım Z kuşağı bu ve benzeri saçma tabuları yıkmaya devam ederler.
Saçma sapan konular artık bırakın çünkü güzel ya da çirkin temiz ya da kirli herkesin bir sevdiği ve seveni var o yüzden artık lafları sjktir etseniz mı heleki buradaki orpu çocuklarının kriterlerine kulak asarsan dünya güzelini istiyorlar ama gerçeğe gelince iğrenç insanlara bile muhtaçlar o yüzden yeter artık bırakın şu saçmalığı biri sizi sevmiyor istemiyor ise boş ver et, olduğun gibi kabul etmiyor ise oda istediğin gibi biri değildir zaten
Sizinkibkendine bakmak değil ki sizinki abartmak sisteminin esiri olmak. Senin yüzündeki sivilceyi gizlemeye çalışan erkek gördünmu. yüzüne hem açıcı hem kapatıcı hem parlatıcı hem matlaştırıcı sürmek mi bakim. Bakın dediğin bellidir.. malum yerdeki kılllari alırsin. Temiz giyersin hepsi bu
Bakan erkekler var bence... Ama bakmayan kokan kadın da var.. Bu titizlikle, karakterle ilgili biraz da.. Ben evde yalnızken bile koku suruyorum ha makyaj çok sevmem, saçımı filan kendim boyadım ama beden tenizligi önemli.. Bakımdan ne anladığında önemli.. Erkek güzel kokacak, trasi olacak birazda kendine yakışanı giyiyorsa yeter zaten erkek adamın fazla bakimlisi itici , dişil gösteriyor:)))
Hepsi için söylemek doğru olmaz ama bazı erkekler bakımı hâlâ gereksiz uğraş gibi görüyor. Saç, cilt, giyim ya da kişisel bakım konusunda sadece temiz olmak yeter diye düşünüp detayları önemsemeyebiliyorlar. Halbuki kendine bakmak süslü olmak değil; temiz, düzenli ve özenli görünmek. Biraz özen insanın hem görüntüsünü hem de kendine verdiği değeri belli ediyor.
genelleme yapmak yanlış olur çünkü kendine bakan, sporu ve bakımını aksatmayan da çok erkek var ama genel olarak toplumun erkeğe yüklediği rahatlık algısı yüzünden birçoğu salıyor, kadınların üzerindeki o yoğun baskı ise maalesef sosyal medya ve yüzyıllık yanlış güzellik algılarından kaynaklanıyor
Erkekler kendine bakarsa fiziksel efor gerektiren bedensel emek gerektiren işgücü ihtiyacını kim karşılayacak.
Erkeğin olayı bakımlı ve güzel olmak değil ve güçlü ve karakterli olmak bakım erkeği bozar.
Şimdide diyorsunuz ki para kazanamayan erkeği annesi sevsin öyle bir dünya yok e. şş. ek gibi seveceksiniz sizin eseriniz çünkü😅 trip atan, atar yapan, cilt masajı yapan, kuşu kalkmayan erkek Alın size bakımlı erkek tepe tepe kullanın hayrını görün😅
bok severler 😂gitsın anası sevsin ortada kalır anca
Ortada kalanda siz oluyorsunuz😅
Erkeğin ortada kalacağım diye bir derdi yok 🤣
E ne olmuş yani,😂
Kafamız rahat siz karı dırdırı ana dırdırı cekmeye devam
Ananın a*ı olmuş
Kadınlar üzerinde erkeklerin kurduğu baskı özellikle saygı duymaları üzerinedir. Güzellik baskısını kadınlar birbirlerine yapıyor. Çoğu kadının düşüncesi o şunu yapmış, o şöyle giyinmiş, şu makyajı yapmış gibi basitlikler üzerinedir. Haliyle baskı kendinizden ve çevrenizden gördükleriniz üzerine gelir. Erkekler kendine bakmıyor bir bakıma doğru ama Kadınlar da temiz değil. Sadece temiz numarası yapmaya çalışıyorlar.
hepsi için değil ama çok var. Zaten öyle olmayan üzerin alınmasın.
Erkeğin kendine bakmadı için onu çok sevecek biri olması gerekiyor hayatında o kişi olmayıncada ne diye kendime bakayım diyor bir erkek için sevilmek değer görmek yeme içme gibi sen iştahın kesilse naparsın
kendime öyle çok bakmam, hiç bakmıyo da sayılmam... bu konuda kadınlara da baskı maskı kurmam... zaten Asya'dan gerisi de umrumda değildir. o da fazlaca güzeldir...
Güzelim erkekler derken herkesi bir tutma kendine bakanlar da var, mesela 10 günde bir berbere giderim, ayda bir yapılması gereken iki yere ağda yaptırırım, terlesem bile ter kokmam
genel olarak evet görünüşlerine ''ben nasıl görünüyorum acaba ya da şu şekilde saçlarımı sakalımı vb. şöyle yapsam daha mı yakışıklı olurum'' demiyorlar
Kadınlar neden "evim olsun, arabam olsun, kocam rahat yaşasın" demeyip erkekten bunu bekliyorsa, erkekte tam olarak bu sebepten bunu istiyor.
Herkes kendi kusurunu kapatıyor işte. O zaman kadınlarda kuvvet çalışsın güçlü erkeklere bakmasın 🤣🤣 yok öyle yağma
Her haliyle beğenildiklerini sandıkları içindir. Ama hiçbir kadın bakımsız erkekten eşi dâhi olsa haz etmez 😂!!!
Çünkü paralarıyla çirkinliklerini örtmeyi iyi biliyorlar, görünümüne dikkat eden bakımlı avanak alık kızlar bu çirkin erkeklere sırf parası var diye yüz vermezse o zaman onlar da çirkinliklerini biraz olsun gidermeye çalışırlar
Ayhhh sizin gibi 5 gün duş almayıp deodorantla kolumuzu bastirmiyoruz Allahtan sacinizdan akan yağın farkında da değilsiniz.
çok fazla bakınca böyle oluyo çünki🤣🤣
Aynen 😀
Kafamdaki kıllara baktım kadar senin baban sana bakmıyordur ya ahahahah Haricim de ama haklısın genel bir bakımsızlık durumu mevcut.
Yaratılış fıtratı olarak siz kızlarda güzel görünme içgüdüsü var. Bu erkeklerde bulunmuyor, Yani arada Cinsiyet farkı olduğu için bu böyledir.
Bakan var ve benim çevremde bakıp kadınların güzelliğini eleştirenler var senin cevrendekiler hodukler
Hayır kız haklı kel göbekli adamlar Adriana Lima ariyor
Hergün banyo yapıyorum
Özel bölgeye ağda yapıyorum
Herhafta tüm vücut peeling yapıyorum
Her ay hamamda kese köpük yaptırıyorum
15 günde bir saç her hafta sakal turası oluyorum
Daha ne yapabilirimki
Sürekli cinsel organlarıyla ilgilendiler için başka yerlere sıra gelmiyor🤣
Dalga önemli ama
Birçok kadından daha bakımlıyımdır. Boşa genelleme yapmayın
Ben bakımlı biriyim ama dikkat cekmiyorum. 40 bin alıyorum o yüzden sanırım
Sizlere bakmaktan zaman mı buluyoruz ona, devamlı para kazan
Tüketimin en zatıf noktası güzellik erkeklerde güç
Çalışıp zamanlarını heleki pis işlerse nasıl baksinlar
Neler var bu konu içinde sizin gözlemlediğiniz?
Valla gayette güzel bakıyorum bakimli bir kadindan dsha bakimliyimdir veya eşit olalim hadi
Valla ben kendime bakıyorum genelleme nasıl yapıyorsun tüm erkekler diye sanırım mağarada veya köyde felan yaşıyorsun hiç yakışıklı kendine bakan erkek görmemişsin yazik
Genellememek lazim. Bu kendine bakıp bakmama meselesi her iki cins icinde geçerli.
Kesinlikle katılıyorum
Bakan erkek de vardır herhalde ama yani çok bakılcak bir yapıları da yok sakal olsun saç olsun sıska kalmasın daha nr yapacak
Çünkü bazı insanlar kendinde görmek istemediği kusuru karşı tarafta aramayı daha kolay buluyor. Güzellik baskısı değil, önce biraz öz eleştiri lazım.
Baskı kuran yok, kendini beğendirmeye uğraşan sizsiniz
Kadının vajınasının rengının bıle guzellık algısını cıkarıyorsun
E sanki siz erkeğin penisini yorumlamıyosunuz:)
Bakımlı erkek bakar kendisine, bir bayanda erkeğinin aynasıdır
belki öpüşürüm diye dişimi fırçalıyom daha napim🤣🤣🤣
Her iki tarafın da bakımlısı var bakımsızı var şans meselesi birazda neyi sevmezsen burnunda biter
Birincisi kendimize bakıyoruz ikincisi siz o baskıyı kendi kendinize kuruyorsunuz
sende onlara baskı kur çirkini kim napsın ya da bakımlı olmak zorunda degilsin
Kendinileri bir boka benzemiyorlar en güzel kızlara göz dikiyorlar çakallar var oyle cok
Kesinlikle haklısın , karşı taraftan istediğimizi bizde yapmalıyız
Kendine bakan erkekler mağaralarından pek çıkmıyorlar. Keşiş oşarak hayatlarına devam ediyorlar.
Hiç bakmıyorlar hiç hele 30 dan sonra ayrı bir saliyorlar
Ben 30 dan sonra kendime bakmaya başladım
Tebrik ediyorum bakmaya devam sakin birakmayin
İnşallah bırakmam 💐🌻
🙂👍🏻
Tat kaciriyorlar malsfff
Daha yeni banyo yaptım yılbaşında
ĞAIOSJKSJLSHJJQKSHKJAKAŞ
😀🤞
Eslerinin yanında babası gbi durmak icn sanrm
Bakımsız, pisler çünkü..
Bakan erkekler var
Bakmayanda
Ah bilsem niye bakmıyorlar
Ben bakıyorum kendime
Bakımdan anlamıyorlar
Bakan yok çünkü çokta tınsınız slayyyy
Çok şükür bakıyoruz hojam
Nerden biliyorsun bakmadığını
Ben bakıyorum valla erkek güzeliyim
ben bakıyorum kendime
Herkesin bakımı kendine.
Kadınlar neden ev araba almıyor ama erkekler üzerinde baskı kuruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin harika kadın! Toplumun kadınlara yüklediği bu güzellik algısı bazen gerçekten yorucu olabiliyor. Oysa bakım dediğimiz şey cinsiyetten bağımsız, kişinin önce kendine olan saygısıyla ilgili. Erkeklerin de yavaş yavaş cilt bakımlarına başlaması gerektiğini düşünüyorum. Biz kendi ışığımızı parlatmak ve iyi hissetmek için bakımlı kalalım, kimsenin baskısı için değil. Sen bu konuda en çok hangi durumdan rahatsız oluyorsun? ✨🌸