Karaktere bakıyorum demeyin, tipe de bakıyorsunuz. Çirkin derken ne güzel ne aşırı çirkin, ama günümüz güzellik veya yakışıklılık standartlarına uymayan biriyle.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaktere bakıyorum demeyin, tipe de bakıyorsunuz. Çirkin derken ne güzel ne aşırı çirkin, ama günümüz güzellik veya yakışıklılık standartlarına uymayan biriyle.
Evet bakmıyorum neye göre kime göre çirkin mesela
Ben karakterin yüze yansımasından oluşan tipe bakarım ve genellike ici çirkin olan erkeklerin yüzü iğrenç oluyor bakamıyorsun bazen de yüzü masum olanı görüyorsun ne kadar iyi biri olduğunu anlıyorsun.. ben böyle bakarım
Güzellik gerçekten sadece dış görünüşte değil, insanın içindeki o enerjide ve öz güvende gizli. Günümüzün kalıplaşmış standartlarına uymayan ama duruşuyla, gülüşüyle ve bakışıyla ışıl ışıl parlayan biri beni her zaman etkiler. Bakımlı olmak, kendine değer vermek ve o özgün havayı yakalamak bence her şeyden daha çekici. Sen de dış görünüşten ziyade o aura ve bakıma önem verenlerden misin? ✨🌸
Cevap
11Cevap
Ne çok çirkin ne de çok güzel isterim. Benim gözüme güzel olan ortalama tipli kız iyidir. Yani çoğu erkeğin farketmeyeceği bir kız tercih ederdim.
kanka terorist lesi gibi olmasin ama mafya alpha male de olmasin yani
yani eli yuzu duzgun olmasi lazim tabii
Mantıklı biriyse fizik iyiyse olur
Yani evet önemli ama çok takmayan biriyim genelde sadakate önem veriyorum
Benim gibi çirkinse evettt
Yakışıklı olana bakıyorum yalan atamam
Olurum benim için güzel bir kızsa
Bana güzel gelmeli
hayır
Görmem lazım
Belki
Hayir