Ben asla olmam. Kadında yalnızca ve yalnızca baktığım şey güzelliktir. Aslında diğer erkeklerin de baktıkları şey güzellik yoksa mini etekli güzel bir kız gördüklerinde kafaları niye güvercin gibi dönsün?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya benim gibi düşünüyorsunuzdur ya da çok basit şekilde YANILIYORSUNUZDUR.
Herkes yanina yakistirdigina bakar ama su da bir gercek ki bir erkek cirkin bir kiza kendine oranla tabi bakmasi cok dusuk bir ihtimalken kadinlar daha duygusal varliklar oldugu icin sesine komikligine ya da isine gucune ne bileyim herhangi bir vasfina bakil etkilenebiliyor yani erkekler icin hayir kadinlar icin bu vevap evet
Dediğine katılmıyorum. Dediğin doğru kabul etmem için şöyle bir şey olması lazım. Çirkin bir erkek 100 kadına sorsun benimle yatar mısın diye Çirkin kadın 100 erkeğe sorsun benimle yatar mısın diye. Çirkin erkeğin daha başarılı olması lazım ki dediğine inanayım. Yüzdesel olarak kadın daha başarılıdır her zaman.
Çirkin kadin daha basarili cunku makyaj gibi bir sansi var ayrica senin dedigin sey sevgililim degil cinsellik ve cigu erkek hareket eden nesne olsun yeter gorusunde
Arkadaş olurum ama sevgili konusun da şöyle açıklayabilirim ne kadar kaliteli bir insan olsa da ilişki kurmamızın en temel sebebi cinsellik beğenmediğim biriyle yürümez karaterinden sohbetinden ne kadar etkilensem de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Peh sevgilide ne evlenip boşandım bile bir cirkinle gaha
Mesela Cüneyt Arkın mi daha yakışıklı senin baban mi? Senin mantığına göre kızların çoğunluğu Cüneyt Arkın diyecek. E o zaman annen niye babanla evlenmiş? Sor bakım niye Cüneyt Arkın değil de neden babanmis sor bı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes yanina yakistirdigina bakar ama su da bir gercek ki bir erkek cirkin bir kiza kendine oranla tabi bakmasi cok dusuk bir ihtimalken kadinlar daha duygusal varliklar oldugu icin sesine komikligine ya da isine gucune ne bileyim herhangi bir vasfina bakil etkilenebiliyor yani erkekler icin hayir kadinlar icin bu vevap evet
Dediğine katılmıyorum. Dediğin doğru kabul etmem için şöyle bir şey olması lazım.
Çirkin bir erkek 100 kadına sorsun benimle yatar mısın diye
Çirkin kadın 100 erkeğe sorsun benimle yatar mısın diye. Çirkin erkeğin daha başarılı olması lazım ki dediğine inanayım. Yüzdesel olarak kadın daha başarılıdır her zaman.
Çirkin kadin daha basarili cunku makyaj gibi bir sansi var ayrica senin dedigin sey sevgililim degil cinsellik ve cigu erkek hareket eden nesne olsun yeter gorusunde
Yalanları okumaya geldim bakalım ne yalanlar görüncez
olmam muhtemelen etkilenmem için görsellik de şart.
Yessssss
Tüm yakışıklılar da beni bekliyordu zaten jdjxlcjxjf şaka bi yana düzgün insan kalmadı yani sadık dürüst biriyse olurum tâbi
Artık güzel çirkin devri bitti be usta güvenlir ve komik olsun yarın nikahı basarım
Kanka yalanı hobi olarak mı söylüyorsun yoksa bu senin için bir tutku mu?
Hobi olarak söylüyorum
Bence hobiden çok tutku gibi bir şey. O kadar yalan gördüm bu kadar güzelini görmedim. Bunu geliştirmelisiniz.
Arkadaş olurum ama sevgili konusun da şöyle açıklayabilirim ne kadar kaliteli bir insan olsa da ilişki kurmamızın en temel sebebi cinsellik beğenmediğim biriyle yürümez karaterinden sohbetinden ne kadar etkilensem de
Peh sevgilide ne evlenip boşandım bile bir cirkinle gaha
Karakteri güzelse veya beni başka bir şeyi çekmişse olabilir neden olmasın
Ohhhh sabah sabah canım yalan çekmişti iyi geldi.
Çirkin kimse yoktur. Bakımsız insan vardır.
Sinyalyok bey akciğer tomografiniz geldi size kötü bir haberim var. Yalan ciğerinizde yuva yapmış.
Lan at lalesi bakımsız insana kim saygı duyar bakımsız insanın kensisine saygısı yok ben mi duycam
Bakımlı olduğu halde çirkin olan insanlar var.
85 milyonluk Türkiye'de illaki herkesin kendisine göre alıcısı vardır. Güzellik çirkinlik görecelidir.
Güzellik göreceli ama çirkinlik değil. Şu soruyu 100 kadına sorsak 100ü de aynı cevabı verir. Kadına soruyoruz " 100 kadına sorduk Kıvanç Tatlıtuğ mu daha yakışıklı yoksa Bülent Ecevit mi? Diye. Sizce %50den fazlası hangisini seçmiştir? " Diye sorduk mesela 100 kadına. 100ü de Kıvanç'ı seçmişlerdir der.
Mesela Cüneyt Arkın mi daha yakışıklı senin baban mi? Senin mantığına göre kızların çoğunluğu Cüneyt Arkın diyecek. E o zaman annen niye babanla evlenmiş? Sor bakım niye Cüneyt Arkın değil de neden babanmis sor bı?
Tipe takılmam pek
Ayarsızterazi hanım teyzeniz aradı akciğer tomografiniz gelmiş. Doktorun söylediğine göre yalan ciğerinizde yuva yapmış.
Zamanında kör kütük olduğum herif görsen 😂😂 anlardın
Durum vahim. Yalan karaciğere doğru ilerliyor.
Dış güzellik her zaman geçiyor iç güzellik kalicı
Domates de 3 günde çürüyor ama herkes taze olanı istiyor
Tabi ki olunur kafa yapısına bakmak lazim
Olurum
Olmam