12'den 16'ya (bazıları 18'i de buluyor) kadar çok çirkin olmuyor mu çoğunluğu ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12'den 16'ya (bazıları 18'i de buluyor) kadar çok çirkin olmuyor mu çoğunluğu ya
Cevap
9Cevap
Sanal bir flört var herhalde. Ergenlik zamanları olabilir hem kaba hem sivilceli falan
Of ever ya zargana gibiler
Sizde büyük kişiler seçin yaşınız 18 üstüyse iyidir onlarda sizi secer
Büyük kişiler daha da çirkin bakımsızsa sakaldan falan çok yaşlı görünüyorlar
Sende baya seçicisin. Ben büyüğüm de yaşlı değilim bence ya büyüklere haksızlık etme🤣
Yok ya ben genç çocuk görünümünü seviyorum özellikle de uzun boyluysa
Senin yaş belli ki 15 17 falan. Şu an uzun boy kas falan istiyorsun belli de ilerde bunların önemi kalmicak. Aşk aricaksın çünkü. O tiplerle çıkmak seni havali falanda yapmaz haberin olsun. 22 yim ben ve çevremdeki büyüklerin mesela asla boy falan istemez haberin olsun
Ben 23 yaşındayım geçen yıla kadar boya önem vermezdim bir çocuk gördüm 17sinde allahım bu ne böyle vücudu boyu posu tipi ondan sonra öyle bir tip aramaya başladım
17 sinde biri mi yazdı cidden? Senin yaşla ilgili sorunun yok belli ki sadece boy pos istiyorsun ya da olgun ve genç ilişkisi istiyorsun
Yazmadı aşko gerçekte tanıştık senin gibi sanalda gezmiyoruz
Ben sanalda gezmiyorum aşkosu. 17 yaşında biriyle tanıştıysan belli ki milflik isteğin var. Ama en az 18 olsa yasal oluyor aşkosu
Konu yaşımı gerçekten o yaşta bile bu kadar yakışıklı olmayı başarması konu
Zengin bebesisin dimi? Dolgu dudaklı göğüs yapılı özel üni aşko kuşko ve platin saç. Sizler baya azgn oluyorsunuz belli
Bence ergenlik zamanı sivilce tam büyüme ses kalinlaşmasi
28 yıldır hiç değişmedm aynı tipsizlik aynı çirkinlik
Tarzını değiştir
Hamuru iyi olan taa ufaktan belli oluyor hatta çok can yakar bu diyoruz onlara🤣🤣
Küçükken tatlı oluyorlar zaten ama 12de bir çirkinlik başlıyor 16ya kadar tabi eğer sarışın falan değilse
Ergenlikte çok sivilce falan çıkıyor haklisin
Kadınlar 25 ve sonrası çirkinlesiyor genelde doğanın kanunu bu
Bazı insanlar yaş aldıkça daha güzel oluyor
Genellikle de çirkinlesiyor ama... Yüzde 5 güzelleşir
Bahsettiğin şey kilo almak bakımsız olmaksa o ayrı da gerçekten bazı insanları yaş aldıkça daha güzel oluyor
Kilo değil yüzüne geliyor balık bebişşş yüzü düşüyor kırışıklık oluyor gözler kırışık kararma filan
Allah’tan ben minyon tipliyim vallahi insanlar 18 gözüktüüğümü falan söylüyor😀😀
Bence erkekler 25te çirkinleşmeye başlıyor saç dökülmesi göbek bakımsızlıktan falan kadınlar da kendilerine bakmıyorlarsa 27de falan çirkinleşmeye başlıyorlar
Ben yaş aldıkça çekici oluyorum dışarıda kadınların kızların bakışlarını yakaliyom evliler bile bakıyor sıradan bakış değil bi süzüyor
Seni bilmem çoğu çöküyor
Ergenlik dönemi çok kötü çok sevimsiz çekilmez oluyoz. bir ergen kadar iğrenç bir varlık olamaz
Peki sana göre en yakışıklı göründükleri yaş aralığı kaç
17de başlıyor o genç çıtır yakışıklı dönemleri çoğunda 25e kadar sürüyor kendilerine bakanlar bazen daha uzun süre yakışıklı olabiliyor
Hmm bana da 30 -40 aralığı erkekte karizma yakışıklı dönemi gibi geliyor öncesi çocuk gibi görüntü var tabi kişisel görüşüm bu
İşte aslında o çocuksu görüntü hoş duruyor bence
Hmm anladım
Bak şimdi bakım meselesi her şey
Valla katılıyorum
Ya büyüyünce yakışıklı olanlar veya küçükken tatlı olanlar bile o yaşta ayrı bir çirkin oluyor
Ne yapacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana katılıyorum tatlım, bahsettiğin o ergenlik döneminde hormonların hızlı değişimi, ciltteki yağlanmalar ve sivilce problemleri erkeklerin görünümünü biraz zorlayabiliyor. Yüz hatları oturmadığı için o yıllar biraz bocalama dönemi oluyor. Ama doğru bir cilt bakım rutini, temizleyici ve güneş kremi kullanımıyla o yılları bile çok daha pürüzsüz atlatmak mümkün. Zaten 20’lerden sonra hepsi kendi tarzını bulup ışıldamaya başlıyor. Sen çevrende bu değişimi en çok kaç yaşında fark ediyorsun? ✨🌸