Avantajı ya da dezavantajı yoktur ya. Çok takılmaman gereken bir konu bu. Tek başına alnın değil durusun saç şeklin yüz şeklin vs hepsiyle birlikte bir fikir sahibi yapar. Lakin yine de geniş çirkin alınlı olarak tanımlasanda dışarıdan bu kadar takılcak bir şey dğeil:mesela bir kızın sırf alnı geniş diye sevmemezlik yapmam:mesela bir arkadaşıma alnı büyük diye tavır almam vs vs. Büyük se büyük kabul etmek lazım. 37 yaşındayım hala kel gorunce dayanamıyorum şaklatıyorum :D Ama dalga geçmek için falan değil maksat irite etmek. Anlatabildim mi? O da bana koca burun der diğeri inatçı der vs vs. Yani başkaları bunu yüzüne vuruyorsa üzülme. alnın tam olsa vuracak başka bir şey bulurlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır neden çirkin olsun eğer rahatsız oluyorsan perçem kestirebilirsin
Avantajı ya da dezavantajı yoktur ya. Çok takılmaman gereken bir konu bu. Tek başına alnın değil durusun saç şeklin yüz şeklin vs hepsiyle birlikte bir fikir sahibi yapar. Lakin yine de geniş çirkin alınlı olarak tanımlasanda dışarıdan bu kadar takılcak bir şey dğeil:mesela bir kızın sırf alnı geniş diye sevmemezlik yapmam:mesela bir arkadaşıma alnı büyük diye tavır almam vs vs. Büyük se büyük kabul etmek lazım. 37 yaşındayım hala kel gorunce dayanamıyorum şaklatıyorum :D Ama dalga geçmek için falan değil maksat irite etmek. Anlatabildim mi? O da bana koca burun der diğeri inatçı der vs vs. Yani başkaları bunu yüzüne vuruyorsa üzülme. alnın tam olsa vuracak başka bir şey bulurlar.
Avantaj ve dezavantajını anlayamadım alın alındır işte senin alnın normal insan alnı gibi genişi darı mı varmış bunun :D
Çirkin de sen güzel olduğun için kurtarmış seni
Dezavantajlı yok Serenay Sarıkayanın da anlı geniş
Onun alnı orantılı ve güzel bence
Aynı bence
Normal alnın, çok sorun ediyorsan kahkul modelleri kullanabilirsin
Normal olsa canım insanlar hakaret etmezdi 2 tane yorum sildim hala hakaret eden var herkes kendini bir bok sanıyor
Umursama kimseyi hayat kısa bir daha gelmiyceksin
Alnın o kadar da geniş değil gibi duruyor
Alın yazısı daha okunaklı olur hksjjs
Bence güzel ama bazen vurasım geliyor
Kendi alnına vurursun
Kuzenimin küçükken anlı çok büyüktü vuruyordum sürekli mal oldu
Daha çok sen öyle olmuşsun gibi knk : D
إذا كنت تقرأ هذا ، فأنت عاهرة
Annene hakaret etmeyeceğim ama kesin baban öyledir
Ne avantaj ne dezavantaj
Gördüğüm en güzel alın bayıldım
Saç ektir daralsın