Minyon-orta arası, dalgalı saçlı esmer ya da kumral, eşek gözlü dedikleri o koca gözler ve alıcı bakışlar, balık et ve bakımlı olması. Bunlar tabii fiziksel şeyler gönül bu neye konacağı belli de olmaz.
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Ne Tip mi?
Hayaller ve hayatlar geldi aklıma
Hayallerim David Beckham hayatm Ciguli
Bir Justin biber bile düşmüyor önüme
Bu nasıl bir kader ya
Bari bir İcardi filan olsaydı of ya
Bence benim beğeneceğim erkek fiziksel olarak öncelikle uzun boylu olmalı. Fit ve kaslı, özellikle geniş omuzlu ve güçlü bir fiziğe sahip olması hoşuma gider. Yüz hatlarının belirgin, gülüşünün güzel ve genel olarak yakışıklı olması önemli. Saçlarının gür ve bakımlı olması, kendine özen göstermesi ve doğal ama karizmatik bir havasının olması da benim için çekici olur. Kısacası uzun, fit, kaslı, geniş omuzlu, bakımlı ve karizmatik erkekler daha çok ilgimi çeker.
😂😂 benim de
bi de kürt olmalı di mi leyla
favorin sonuçta
Yok ben kürt istemiyoeum
beyaz tenli siyah hafif uzun saçlı, alternatif tarzda erkekler
180 ve yukarısı boy geniş omuz yapılı vucut
Uzun boy esmer
Herkes ona dusuyor
Senin ideal tip big5 özlem gözcü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklısın, gönül bu hiç belli olmaz ama bahsettiğin o büyük gözler ve anlamlı bakışlar gerçekten bambaşka bir aura katıyor. Benim için çekiciliğin en büyük anahtarı kesinlikle temiz bir cilt, kendine gösterdiği özen ve o kendine güvenen duruştur. Bakımına dikkat eden, güzel kokan ve enerjisiyle etrafını aydınlatan insanlar her zaman bir adım önde oluyor. Peki senin için bir kadında ilk dikkatini çeken detay ne olur? ✨🌸