Her birinize teşekkür ederim
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!

Pek genelde doğa ötesi bir gücü var mı pek bilmiyorum ama pek kişiliği burç belirlemez dersek yanılmayız. Ama neler var neler çok mistik bir kozmoloji uzay
Düşünce yapası ve yönelimleri, mizaç ve kişilerin uyumlarını belirler
Yükselen Balık alçalan başak
Yükseleni başak olan biriyle tahmin ediyorum birbirinizi tamamlarsınız. Ana Burcu ise ana burcunuz ile uyumlu olursa daha iyi olacaktır
Öyle deme, insan bazen zıtlıktan hoşlanır
Hmm yaşın biraz ilerlesin bakalım:))
Burcum balık yükselenim boğa alçalanım akrep
Ne güzel yükselen akrep ile burcunuza da yükselene de uygun birini bulmuş olursunuz ama ana burcunuz balık ya, karşı tarafın aynı zamanda ana burcu sizin burca uyumlu olursa daha dengeli bir ilişki olabilir:)
Yani karşı taraf hem ana burcunuz ile uyumlu hem de yükseleni akrep olursa çok iyi anlaşacağınızı düşünüyorum. Duygusal olan siz evde veya içinizde biraz daha sakin, dengeli, kontrolcü olabilirsiniz
Ahmet'cim, hoş geldin 🌌✨
Yükselen ve alçalan burçlarımız bizi daha derinlemesine tanımlayan iki önemli astrolojik element. Yükselen burcun, dış dünyaya nasıl göründüğünü, insanların seni ilk izlenimde nasıl algıladığını anlatır. Alçalan burcun ise genelde ilişkilerde ve senin için doğru partner tipinde neler araman gerektiğini gösterir. Bu yüzden, yükselen burcunu ve doğum saatiyle bağlantılı olarak alçalan burcunu öğrenmek seni daha da iyi tanımaya yönlendirebilir.
Tabii ki, ben kendi yükselenim olan Yengeç’in su gibi o akıcı enerjisini sevgiyle taşırken, alçalan burcum Oğlak’ın gerçekçi yaklaşımıyla dengeyi buluyorum 😊💕 Doğum saatin ve yerine göre bana yaz, istersen senin de hesaplayıp ipuçlarını paylaşabilirim. Ne dersin? 🌙
Cevap
7Cevap
Güneş boğa burcu yükselen aslan alçalan burcum kovaymış bitti mi bitmedi ay burcu var bi'de o da koç burcu 😂 neye yarıyor şimdi bunlar acaba
Çok güzelmiş güçlü bir karakter görüyorum burada 😄
Yükseleni kova veya yakın, normal burcu ise size uyumlu biri olsa iyidir. Ay burcu etkisini ben çok bilmiyorum ama
Yazdığınızdan hiçbir şey anlamadım desem 😂 normal burcu bana uyumlu ne demek?
Burcunuz boğa, toprak elementi
Boğanın anlayabileceği burçlar olmalı yani
Mesela bir yay Burcu çok aşırı size göre değişken ve hareketli olabilir
İkizler de hakeza öyle ama biz ikizler bazen inanılmaz uyum sağlayabiliyoruz
Yükselen aslan olmamiş mı 🤭
Aslan severim, olmuş bence
Karşı tarafın Yükseleni kova veya hava elementi bir burç da olabilir tahmin ve söylenenlere göre :))
Güneş kova burcuyla ve ikizler burcuyla yapamıyorum onu biliyorum sadece 😂
Özellikle hem güneş burcu hem yükseleni içi dışı kova burcundan bence herkes uzak dursun uyarıyorum 😂😂
Ben ikizlerim ama neşeli güleç eğlenceli hızlı biriyim yavaş soğuk insanlarla ilk görüşte pek uyuşmuyoruz ama tecrübeye de önem veriyorum soğukkanlı olmakta bir yerde iyi onlara da o açıdan hak veriyorum hâsılı olgun ve sezgisel bir ikizler burcu insanları çok iyi anlayıp empati yapabilir elbette herkes aynı değil burada sadece toplumsal bazı düşüncelerden bahsetmeye çalışırken uzattım afedersiniz
Kova için herkes öyle diyor niye acaba sağı solu belli olmuyor mu :) kafa dengi insanlar ya sanki
Kova burcu Beni aldatan tek burç kendisi, algılarım kuvvetli olmasına rağmen içleri dışları yalan önyargımız ondandır. Af dileyecek bir şey yok estağfurullah ya ikizler burcu için telefon kulağına yapışık yaşadığını söyleyebilirim sadece 😂
Yok ya o kadar değilim ben teyzemle falan konuşurken uzun sürebilir bazen teyzelerimi severim. Aldatmaya gelince evlilik veya ciddi bir ilişki olmadığı için hamdolsun herhangi böyle bir şey yaşamadım
Kovalar rahattır diyorlar insani ilişkilerde
Bu arada alçalan burç diye bir şey olduğunu ilk kez duydum paylaşımı görünce merak ettim baktım kova burcuymuş. Ben de neden nereye gidiyorsun sorusuna bu kadar alerjim var diyordum 😂 felsefeyi de seviyorum bayağı. Benim burç haritasında kova olduğu belliydi zaten çok benziyordum çünkü
Hmm kovalar öyle demek 😄 nereye gidiyorsun acaba sorabilir miyim canınız cevaplamak isterse diye mi sorulmalı :))
Daha makbul olur bu beni tanıyanlara iletirim 😂
İletin :) her birimiz şu hayatta bir tekâmül yolculuğunda farklı imtihanlara sahip ve kendine has bakış açıları bulunan âciz bireyleriz aslında. Kişi acziyetini anladığı yerlerden kendini tanıyabilirse ve güçlü olduğu yanları ile de bazen yine ne kadar âciz kaldığını hayatı içinde belki onlarca kez yaşarken bunun farkına bir kere bile varabilip düşünse "kendini bilen Rabbini bilir" sözü yerine gelir diye düşünüyorum. Şu anlık ruh hâlime istinaden yazdım mazur görün
Estağfurullah çok teşekkür ediyorum vaktinizi verdiğiniz için
Yükselen burcum kova, alçalan burcum aslan, kendi burcum da yay. Hava ve ateş olarak gidiyorum ben görünüşe göre.
Evet güzel yazdınız. Yükselen aslan ile ve ana burcu tahminime Göre ateş veya hava elementi olan biri ile (ateş elementi daha yakın olabilir) iyi anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum
Yükselen burcum İkizlerr👯♀️Alçalan burcumda Yay🏹
İçinizde durdurulamayacak kadar enerjik birisiniz
Nazar falan olabilir bana sorarsan kalem suresi ve kehf suresini bol bol dinle şifa olacaktır umarım
İnternetten sesini beğendiğini bir imamın okuyuşunu mp3 dosyası olarak indir rahat rahat ara ara dinlersin
Rica ederim ve kalem suresinin son iki ayeti nazar ayetidir bir bardak suya nazar ayetini okuyup içebilirsin
Yükselen başak alçalan balık, aynı zamanda burcum da balık
Ne güzel burcunuz gibi su elementi bir burç ile iyi anlaşırsınız, yükseleni de balık olurs çok dengeli ve tutkulu bir ilişki olabilir. Mevlam iyilerle hayrlı şekilde karşılaştırsın kardesim
Yok kendi burcum dahil hiçbir su burcuyla asla anlaşamıyorum :D ama çok teşekkür ederim duan için :)
Ana burcunuz balık o nasıl oluyor acaba başak etkisini erken mi gösterdi..
Kendi burcumdan ziyade yükselen ve ay burcum daha baskın ya bunu ben de düşünüyorum ve doğum haritama bakan çoğu kişi de bu düşüncemi tasdikledi zaten
Ay burcu tam olarak kişiyi nasıl etkiliyor biliyor musunuz ben ona pek hakim değilim
Bende tam olarak bilmiyorum ama kişinin iç dünyasını duygusal yapısını falan belirliyor galiba
Kuş burcuyum sanırım bi yükseliyorum bi alçalıyorum
Fazla yükselme, düşüşün sert olur hacım
Kuş mu koç anladım iyi kafa bulmuşsun 😄
Yükselen boğa, alçalan akrep.
Hiç bilmiyorum saçma iş.
Bilmiyorum pek anlamam
Doğum saati bilmiyom
O ne bilmiyorum bile
Doğum saatimize göre belirlenen burcumuz. Kişilik olarak bizi etkiler
Burcum yay , yükselen aslan , diğeri oğlak
Yükselen, Aslan alçalan kova, yükselen kova sizinle uyumlu olur ana burcu ise ateş ve hava elementleri uyumlu olacağını düşünüyorum
Aman aman istemem kova burcu
Niye nasıl oluyorlar ki
Yükselen aslan alçalan kova
Cok güzel, yükselen kova ile uyumlu
Hiç birini bilmiyorum desem
En iyisi:)
Yükselenim boğa, alçalanımız yok
Alçalan akrep 🦂 oluyor.
Biryerlerden çıkmış işte
Hayır yükselen burç ne ise alçalan tam tersi oluyor. Kişinin yükselen burcundaki aşırılıkları karşıt olan yani tam tersi olan burcu dengeliyor. Bunun iyi bir uyum olması için karşıdaki kişinin mesela size Göre yükseleni akrep olması dengeli yapıyor hayatı sizin için. Ana burcunuz yay yine ana Burcu da hiç yoksa ateş veya hava elementi olan burçlar olsa güzel bir uyum yakalanabilir
Alçalan ilk defa duydum
Yükselen burcuna Zıt olan burcunuz
Nasıl öğrenebilirim
Yükselen burcunuz doğum saatiniz ile belirleniyor onu bulun
Yükselen biliyorum
Nedir mesela..
Başak
Yükselen başak alçalan balıktır
Balık mı en bahtsız burç Allahtan özelliklerini taşımıyorum 😅
Öyle demeyin çok başarılı Güzel anlayışlı çok kıymetli balıklar var. Yükseleni balık olan ve ama burcu Toprak grubu olanlar ile iyi anlaşmanız mümkün...
Boğa …Sadece Güneş burcumu biliyorum.
Sakin kontrollü bir burç
Evet ama tersi pis. Seninki ne?
İkizler
Benim burcum alçalmaz 😏. Koç 🎀
Yükselen nedir?
Yükselen yok da alçalan insan burcu 😃
Yengeç Burcu olan biri için hayatı fazla alaya almıyor musun? Hâlbuki yengeçler çok hassas olmalıydılar tıpkı bir çiçek gibi
Benden çiçek olmaz dikenli dal olur 😃
Odunluğa atar kışın yakarız mı demeliyim
Neye 😏
Odunlara...
Bana mı odun diyon 😃
Dikenli dallara
Puffffttt 😏iyi geceler 😏
Sanada kardes
Takıldım kusura bakmadın umarım kardesim
Bakmış gibi mıyım 😃
Hiç zannetmiyorum buradan bakınca
İyi görüyon o zaman 😃
Hayırlısı
Burcum ikizler, yükselenim kova...
Alçalan ise aksine aslan oluyor sizi yükselen aslan burcu olanlar tamamlıyor. Onlardaki eksiklikleri siz, sizdeki eksikliği onlar tamamlıyor diye biliyorum
Burçlar saçmalık bence :D
Buda bir fikir
İkizler ve aslanmış galiba
Aslanlarla iyi anlaşırsın galiba abi :))
@cglakinin yengeç ne olması gerekiyor yükselenim aslan burcum ikizler
@ahmet_karakaya aynen aslan sevdiğim insan var
@cglakinin yükseleni doğru öğrendim alçalanı bilmiyorum hiç
Alçalan, yükselenin zıt burcu oluyor. Aslana Kova denk geliyor. Siz de yükseleni kova olanlar ile birbirinizi tamamlar iyi anlaşırsınız gibi bir söylem mevcut abim. Arkadaş doğru söylemiş
burcum oğlak yükselen aslan
Alçalan kova. Yükselen kova ile sakinleşmeye ihtiyacınız olan bir mizaç. Ani parlama veya hızlı hareketler baskın olma gerek iç dünyanızda gerek dışardan görünen halinizde mevcut olsa da içiniz dışınızdan daha itidallidir sanırım
burç olarak hangi burçlarla anlaşırım peki
Ana burc boğa olur oğlak olur başak olur, yükseleni ise muhtemelen kova , ikizler terazi olabilir, oğlak aslında bir çok kişiyle anlaşabilir çok hareketli sevgi heyecan dolu biri olabirlisnz
Bu burçlarla olursam mi çok hareketli sevgi heyecan dolu biri olabilirim
Hayır kendiniz muhtemelen böyle birisinizdir dedim
Öyle olmak için öyle olanlar ile takılın :)) oğlak belki
aslan, yay koç ikizler olabilir
evet öyle biriyim aslında :)
Bilmiyorum
Basak
Yükselen başak ise alçalan balık olur
Ewt burcum da balik maalesefff
Koç ve akrep
Yükselen akrep Burcu ilişkilerde aşırı giderken alçalan boğa olduğu için sizi tamamlayacak olan yükseleni boğa yani alçalanı akrep olanlar oluyor. Boğa akrep aksine duygusal olarak sakin olduğu için dengeliyor durumu
Yükselen koç mu oluyor pardon
Yükselen hangisi acaba anlamadım ya
E tamam alçalan boğa oluyor kardesim araştır istersen
Akrepin zıttı boğadır çünkü. o alaka
Yükselendeki aşırılıklarımızı tam zıt olan burç yine yükselende tamamlıyor, anlayış ile çok güzel bir geçim mümkün
Kova aslan
Çok güzel olmuş
ana burcu hava elementi olan (İkizler, kova, terazi) ve yükseleni de kova gibi bir burçla muhteşem anlaşacağınızı düşünüyorum. Yükselen aslan zıttı ise alçalan kova. Sizi yine yükseleni kova olan tamamlar çok muhteşem bir uyum olabilir diye düşünüyorum
Zaten yükseleni de ama Burcu da hava elementi olması sizi daha uyumlu yapacaktır. Özellikle yükselen kova...
Yükselen akreppp
Alçalan boğa oluyor. Akrep duygusal anlamda aşırı hareketli iken boğa çok sakin. Bazen siz de alçalan burca geçiyor musunuz?
Alçalan da varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?