Güzel bir yüzüm yok kimseye çekici gelmiyorum 29 oldum hiç sevgilim bile olmadı demekki cirkinim ve hayatım boyunca yalnız kalmaya mahkum oldum o zaman allaha inanmaya ne gerek var artık?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Inancın temel olayı zaten sana bu dünyada mutlu olma veya sevgili bulma garantisi vermemesi. Dinlerin hiçbirinde iyi bir insan olursan ya da inanırsan kesin sevgilin olur gibi bir vaat yok. Yaşadığın yalnızlık ve kendini çirkin hissetmen tamamen bu dünyaya ait bir sınav ve dünya şartlarıyla ilgili bir durum. Tanrı’nın varlığı senin yüz güzelliğine veya ikili ilişkilerine bağlı bir denklem değil ki.
Güzellik dediğin şey aşırı göreceli ve dışarıda mükemmel yüzü olmayıp çok mutlu ilişkiler yaşayan milyonlarca insan var. Sen muhtemelen yılların getirdiği özgüvensizlik yüzünden kendi kabuğuna çekildin ve dışarıya o "benden uzak durun" enerjisini yansıtıyorsun. İnsanlar yüzün mükemmel değil diye değil, senin bu ümitsiz ve içine kapanık duruşundan dolayı sana yaklaşamıyor olabilir. Yani olayı hemen kadere ve dine bağlayıp kestirip atmak yerine, önce kendi zihnindeki o çirkinim algısını kırmaya çalışmalısın.
Tabiki allaha bağlı benide güzel yaratsaydı benimde sevgilim olurdu bende sevilirdim
Allah'a inanmaya ne gerek var şimdi derken. Allah belanı verse yine yeridir. Kimse seni istemiyor diye Allah'a olan inancını bırakıyorsun ve güzel olmadığını mı söylüyorsun. Ki sana bakmayan da güzellikten ve s ikinden başka bişey umrunda olmayan erkekler sence bu varlıktan kimse seni beğenmedi diye değer mi. Bakım yap sosyal ortamlara gir arkadaş edin hayatın keyfini çıkar ve seni rahatsız eden yok diye şükret Allah'a olan inancından vszgeçeceğine
Yok ben inanmıyorum artık Allah başka kızları mutlu etsin herkes evlenme teklifi alıyor insanın içinde kaldı be ben bakmaya gelmişim güzel kızların nasıl sevildiğine bakıyorum anca mal gibi ben dünden bugüne böyle olmadım benimde allaha inancım vardı artık yok kuzenlerim bile ne zaman evleneceksin diye soruyor onlar 23 yaşında evlendi sırf güzeller diye resmen dalga geçiyorlar
Sonrada gel allaha inan Ahahahaha
Ne vermiş ki güzel kızlar inansın onlar evleniyor mutlu oluyor şükür etsinler allaha
Allah'a inancın zayıfmış gerçekten inansan olurdu belki ama imtihan olmuşsun ve pes etmişsin
Aynen kanka cirkinler hep imtihan edilsin
Bence yanlış yapıyorsun belki çitkin de değilsin özgüvenini düşünüyorsun kimse hayatında yok diye
Neden boyle kendini kapatiyorsun. Her kadin gibi seninde guzelligin cekiciligin mutlaka vardır onemli olan saglikli bi birey olman
Yok işte başka kızlara bakıyorum diyorum ki bunlar kızsa ben neyim o zaman allaha isyan ediyorum keşke bende onlar gibi güzel olsaydım
Hayir isyan etme bak hersey dış güzellik degil. Sende yeri geldiginde onlar gibi mutlu olacaksin istedigin sekilde hayatin olacak
Tipini değiştirmek için cerrahi işlemler yaptırabilirsin abartma
Böylelerine gel konuşalım anlaşalım adım atalım diyorsun bunun g*tü daha kalkık oluyor
Karşına iyi insanlar da çıkacak. Muhtemelen sen de onlari beğenmeyeceksin. İnsan ilişkileri karışık işler. En güzeli tek tabanca.
29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bu normal mi benim yaşındakilerin çocukları var ben hala kendimi beğendirmeye çalışıyorum nereye kadar ama?
Elimde değilse insanlar neden eleştiriyor
Bende aynıyım vericem birine en azindan seksin tadına bakmış olurum ama guvenmiyorum kimseye onu da nasıl bulcam ki
Aynen ver gitsin neyi bekliyorsun ki
Evliligı bekliyodum
Cirkinsin kimse seninle evlenmez sadece güzel kadınlar seksi tadar
Sekste mi yapmazlar
Allah inancına nasıl bağladın sonunu ilginç
Allah yaratıyor ya sonuçta mal mısın
Hani siz diyorsunuz ya güzel kız görünce Allah ne güzel yaratmış diye aölahsizlar
Keşke seni yaratmasaymış 29 yaşinda bomboş bi insan😂
Allahta bos insan senin gibi
Oe
Bana bak acıncak haldesin zaten...
Allah hidayet versin...
Kes lan
Şşşşşşşşşş inanmadığın Allah taş eder... Mesela tuvalet taşı 😂 en azından bi işe yararsın 😂😂😂
Betüliçe ben memnun oldum 😂
Bazi seyler de senin elinde
yüzümü değiştirmek benim elimde değil
Allah tan razı olmak kolay iş değil zaten
Neyine razı olacaktım?
Seni öyle yarattığına
Her gün acı çekiyorum hep 24 saat aklımda
Çalışmıyor musun?
Evet
İşe girmeye çalış kendini daha iyi hissedersin
Hayır çalışıyorum
Öyle çirkin kızlar tanıyorum hepsi evlendi inan senden çirkindir ler çok çok.
Çok da güzel kızlar tanıyorum onlarda bekâr.
İnan bana hepsi Kader
Güzellik görecelidir kanka
Demekki kimse beni güzel görmüyor
Yooo o manada demedim demekki senin kısmetin daha çıkmamış karşısına
Daha ne kadar beklemek zorundayım anlamıyorum kuzenlerim 23 yaşında evlendi çocukları bile var Allah bana neden layık görmüyor ben ne yaptım allaha
Belki de şikayet ettigin Allah seni daha beter bir dertten koruyor, kötü birisi ile evlenip belki de hayatın zindan olacaktı
Özgüven problemin var
Güzel değilim zaten nasıl özgüvenli olurum güzelsen zaten özgüvenli olursun
Öyle düşünme. Kendinle barışık ol.
Alakası yok ya
Güzel kadın isteyen siz erkeklersiniz nasıl alakası yok?
Çirkin kadın yok mu hahahah buna sen bile inanmıyorsun
ahahaha ilginç bir mantık yürüttün
Nesi ilginç
Öyleyim ama
Resim var mı ona göre konuşalım
Üzüldüm gerçekten
Aaa kıyamam gel ben olurum 😂
İntihar edecek gibi
Yakında
Orada mısın
Heeyy
Gizlisin
Pardon açtım
Açtım
Ben vaeım işte
Çirkin erkekde çok
Çirkin erkekler bile güzel kadın istiyor
Yav ne alaka
Nasıl ne alaka başka kızları neden güzel yaratıyor
Yüzüm güzel değil o yetmez mi
Fiziğimde kötü
Sen güzel bir kızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, sakın kendine bu kötülüğü yapma! Güzellik sadece kalıplaşmış yüz hatlarından ibaret değil; senin enerjin, bakışın ve kendini ne kadar sevdiğinle ilgili. Kendine baktıkça, ışığını keşfettikçe çevrendekiler de o çekim alanına kapılacak. Önemli olan o içindeki öz güveni ve doğal parlaklığı ortaya çıkarmak. Sen çok özelsin ve doğru zaman geldiğinde her şey güzelleşecek. Kendinde en çok sevdiğin, öne çıkarmak istediğin özelliğin nedir? ✨🌸