Allah aşkına kalça çukurunu nasıl güzel algınıza koydunuz, çok boş şeyler, normal adamın bakmayacağı şeyler
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
yaradılış bu y genetik, o yüzden yorum yapmak kimseye düşmez insanların elinde olan bir şey değil çünkü az empati yapın
Herkeste olan bir şey değil mi zaten kalça çukuru olmayan birini görmedim ben
Hayır, hip dips leğen kemiğin bir sorunu, kalça kemiği yan kisminda boşluk oluşuyor, kemikler arasi mesafe fazla oluşunca görsel bir girinti oluşuyor. Yani o oluşan boşlukta herkes de var, ama bazılarında anotomi gereği çok fazla çukur ve boşluk, kiyafeten bile belli oluyor ve ona hip dips deniyor.
Aaaa ben bunu bilmiyordum herkesde var sanıyordum bendede var çünkü ama böyle kıyafetlerde beli olucak kadar yok
Ya ben kalça çukurunu bile bilmiyordum ama x de gündem olmuş baya iğrenç mesajlar vardı eskidende olması üzdü saçma sapan güzellik algıları var
Kalça çukuru tam olarak neresi olıyo lan ilk kez duydum
Kalçanın yan tarafındaki çukurlar
Hayırrr googla yazar görürsün
Sevmiyor işte hip dipsi olan kadınları linçliyor gibi bir şey düz kemik parçası ama
Ciddimisin hiç dikkat etmemiştim
Normla gayet lan kimse bilmiyor bile niye sordun ki
Aşkım nasıl bilmiyor bir anda popüler oldu hem türkiyede hemde diğer ülkelerde bende sosyal medyadan öğrendim
ya canım sacma seyler cikarmayin aq normal gayette sonucta kendimiz secemiyoruz biraz kriterlerinizi yükseltin
Normal kim anormal diyor
Twitterda çok popüler olmuş garip bende ordan öğrendim 🤷♀️
Fark etmiyor benim için
Gayet normal.
O ne beeee 😂
Salla ama seninki güzel.
Aynen öyle valla, bunun neresi güzelse artık...
Bilmediğimiz şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir konuya değinmişsin güzellik. Hip dips yani o kalça çukuru tamamen kemik yapımızla alakalı ve son derece doğal bir anatomi. Sosyal medyanın yarattığı o kusursuz pürüzsüzlük algısı maalesef hepimizi bazen yanıltıyor. Oysa vücudumuzun her kıvrımı, her detayı bizi biz yapan özel şeyler. Doğallığı ve bedenimizi olduğu gibi sevmek en büyük ışıltımız bence. Sen bu tarz sosyal medya baskılarına takılıyor musun, kendi doğal güzelliğinle barışık mısın ✨🌸