Bir kadında görüp eriyip wow iyiymiş dediğiniz fiziksel özellikler ne?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadında görüp eriyip wow iyiymiş dediğiniz fiziksel özellikler ne?
Cevap
103Cevap
Belki çoğu kişiye saçma gelecek ama ben küçük göğüslü ve küçük kalçalı kadınlara bayılıyorum ama biraz göbeği olacak ve kısa olacak bu tür fiziğe sahip kadınlar gerçekten bana aşırı estetik geliyor.
Genelde fiziksel özellik tek başına yetmiyor yani düşündüğün kadar büyük bir etki uyandırmıyor. Sorunu bu şekilde cevap veriyorum çünkü kullandığın ifadeler wow vs gibi sanki bir kız kalçası göğüsleri saçı vücut güzelliği her şeyi maksimum olursa bütün erkeklerin o kızın her dediğini yapacak her şekilde peşinden koşucak falan gibi böyle inanılmaz bir beklentin varsa o beklenti genelde doğru değil.
Çünkü şöyle bir şey var. Günümüzde rekabet çok fazla. Güzel kız, seksi kız kavramı eskisi gibi değil. Önemini yitirdi. Bu artık olmak zorunda olan bir şey haline geldi. Türk kızları ortalamaya vurursan o kadar güzel değil. Çoğu türbanlı. Aşırı makyajlı ve estetikli. Ben bunları sevmiyorum. Çoğu erkek de sevmiyor.
Ama şöyle bir şey var. Çok seksi ve çok güzel kızlarla flört ettiğimde bazıları gerçekten çok feminen, anlayışlı, itaatkar ve cilveli. Bunlar süper 10 numara. Ama bazı kızlar da var ki seksi ve güzel olmasına rağmen bu kızları çekici bulmuyorum. Hatta çok antipatik, itici buluyorum. Konuşma çabalarına girdiklerinde uzak durduğum bile oldu.
Bir tane kız vardı mesela. Kızla ben tanıştım. Memeleri falan o biçim. Sütyensiz memeleri sallaya sallaya yürüyor. Yüzü de oldukça güzel. Kalça falan da öyle ve tanga giymişti altına. Ama kızla flört aşamasında fark ettim ki özellikle evime geleceği gün, kız dominant ve maskülen bir tipti. Dişil enerjisini tamamen kaybetmiş ve erkekleşmiş bir kızdı. Ben bu kızı yavaşça sallamadım ve ilgimi düşürdüm. Çünkü kıza olan çekimimi tamamen kaybetmiştim. Pardon kız dedim ama aslında erkek desek daha doğru olur. Ben zaten kendim erkeğim. Ben erkek istemiyorum. Kadın istiyorum. Feminen, itaatkar, tartışmayan, benim liderliğimi kabul edicek ve saygı duyacak böyle kızlar istiyorum. Flört aşamasında bana zorluk çıkaran, işimi zorlaştıran, oyalayan, trip atan, naz yapan, peşinden koşturmaya çalışan ya da taktik yapmaya çalışan bir kızı çok itici buluyorum ve direk soğuyorum. Mesela kıskandırma taktiği yapıyorsa o kızı direk bırakıyorum.
Valla herkes şu bu dioda aşık olunca bitio o ideal tip bende 1.80, esmer gözlüklü , gülüşü güzel , gözleri simsiyah, omuzu geniş erkekleri beğeniodum şu an sevgilim ilk aşkım dişi aralıklı, boyu 1.73, gözleri bal rengi bi adam hatta ilerde kelde olucak, omuzu da pek geniş değil ama gel görki gönül bu kondu yapacak bi şey yok şu an özelliklerini sayıyorum ama sakallarının 1 teli bile çekici geliyor ve istediğim hiçbir özellik yokken onun o çalışırken kirli elleri bile güzel gelio, nefesini bile öpmek istiyorum yani kısaca bence insanda ideal tip die bi şey yok gönül bu ota da konar bo. K ada boşuna dememişler 😂
bence aranızdaki cinsel uyum fazla sizin:)
Fizik bir yere kadar ya. Hiç bir fizik için waow demem. Ben beyinsel yaklaşıyorum her şeye. Mesela bağırmaması, yaptığın ufak hatalar için kızmaması ve kavga çıkarmaması, seni anlaması, anlamıyorsa bile anlayabilmek için dinlemesi çok daha değerli. Bunlar için de yaşanmışlık lazım biraz.
Görünce eridiğim bir fiziksel özellikleri falan olmuyor. Ama görünce şanslı dediğim güzel bulduğum özelliği genelde yuvarlak gözleri veya göğüs bel ve kalça oranı falan oluyor. Bazen kalın bacaklar oluyor baldırlar kızlara yakışıyor bence.
yorumlarda o kadar iğrenç erkekler görüşlerini belirtmişler ki midem kalktı. biri itaatkar, dediğimi yapacak laf dinleyecek vesaire diye şeyler saymış bir diğeri de bebeksi yüzlü, zayıf vesaire diye açıklama yapmış. tek kelimeyle iğrenç varlıklarsınız. bu saydıklarınız pedofili zihniyetten başka bir şey değil. bana itaat etsin ne demek sen kim köpeksin pardon
Git, kadınların aynı tip sorulara verdikleri cevaplara bak! Sizden söylerken gram utanmıyorsunuz bile! Hem ayrıca, pedofili ne alaka da pardon? Sadece kıskançsın!
@Mutlu_muzlu neyini kıskanıcam bu durumun pardon? itaatkar olmayı vesaire kıskanacak değilim kusura bakma. şimdiye kadar bu platformda kimseye yorum da yapmadım bu ilk oldu ayrıca. hiçbir yerde şöyle bir erkek isterim, böyle bir erkek isterim diye yazmadım. yazan da beni ilgilendirmez. ki evet bu pedofili kavramına giriyor çünkü istedikleri şeyler normal değil itaatkar, dediğimi yapsın, zayıf küçük olsun denmesi bir çocuğa uygun kalıplardır. ne istediğini bil ona göre yorum yap. zavallısınız.
kalça ve göğüsle ne alıp veremedikleri var acaba
Uzun hikaye
Bunu söylersem zaafımı da söylemiş olurum. En zayıf noktamı burada söylemek beni zor duruma sokar :) fakat şunu diyebilirim ki çoğu kişinin umursamadığı bir yer.
Ayak dene de kanki
Kesinlikle küçük meme... Bir de küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zayıf vücutlu zarif giyimli ise o kadın... Offf.. Beni eritir bak öylesi.
@Kimbuşahıs sana kemik atan oldu mu lan xiktigimin dalyapRak
ince bel estetik görünen göğüsler dolgun kalça beyaz ten misssss
Uzun boy yüzü güzel olsun elleri parmakları kesinlikle güzel olsun boy uzun diyr elleri de uzun olabilir sorun yok
Govdesinin ustundeki buyukce bi organ var onun icindekini kullanabiliyorsa iste orada derim 😅
Kum saati fiziği güzel gözleri ve yüz hatları ve o görüntüyu tamamlayan kadınsı o halleri edasi duruşu bakışı vb
Kesinlikle şudur diyemem, kadınların çoğu güzel zaten
Topuklu giymesi, baskın, dominant olması beni kendine çeker
Ayakları ayaklarını çok beğendiğim kadının kölesi olmaya hazırım
Lastikte pirelli, kadında 1.50
Köftede kimyon, kadında minyon. :)
kalça göğüs boy pos oranı yüzü güzel olmasa da olur :)
Tatlı bir yüz, güzel bacaklar, narin bir vücut, minyon boy.
İnce bel ve düzgün güzel bacaklar. Wow diyip eriyip bitmem de, beğenirim.
Cinsel olmayan fiziksel yeri güzel gelirse eririm.🫣
Beyaz ten ve fizik olabilir birde giyimi güzel olan kizlar
Kadın görsünler yeterli şimdi ki erkekler öyle abazalar
😅bu genel bir yorum değil,, kendinizi kandırmayı bırakın lütfen, her ikimizde biliyoruz bu düşünce kalıbının sizin ilkel arzularınızdan doğduğunu😅okişş🌪️🌪️
Benim toplu yuvarlak düzgün kalça özellikle spor yapan kadınlarda oluyor bir kadının kalçasında kalça teni gerginliğinden sporcu olup olmadığını anlıyorum spor yapmak güzelleştiriyor spor yapın bence
Eriyeceksem kesinlikle çıplak gördüğümde tanrıça memesi gibi dolgun dik, diri memeler
ince dolgun hatlı kızlara ben bile bakıyom erkekler nasıl bakmasın ince balık etli açık kumral sarı erkekler çıkdırtırlar adamı 😂
Yanakları hafif pofuduk oluyoya. Hani şişman değilde chubby face gibi tatlı. Bitiyo iş o zaman
Cazibesi ve çekiciliği tabiki ama bazıları gerçekten onu bile hak etmiyor basit bir kelime de bile kıyamet kopuyor.
Kimsenin demediği bişey söyleyeyim , belirgin çene hattı… erimem ama olursa çok güzel olur
fiziksel olarak incebel beyaz ten karakter olarak eşine/sevgilisine sadık olmasi
Boş yere makyaj yapıp saçlarınızı boyuyorsunuz biz sadece gtünüze bakıyoruz sjsjsj
Yorumları okumaya gelmiştim, sonuç olarak bu yoruma eic veriyorum 😄😄😄
Tososu ve ince beli selulitsiz ve catlaksiz sımsıkı teni
Geniş kalça biraz iri gögüs ve beline göre ince bel
Zayıf ve tesettürlü olması üstüne birde renkli göz varsa aman aman
Ne yapacaksin ona göre mi kendini şekillendirecejsin
Abartılı olmayan köprücük kemiği ve uzun parmaklar
Ben
Tatlı bir gülüş tatlı trip minyon yüz orantılı vücüt tatlı saç modeli
Meme abi bazı memeler çok iyi dekolte açıksa meme duruşu bazen vovvv dedirtiyor
Güzel dik ve iri kalçalar
Kadında başka erkekte başka
Pantolonu gösteren ütüdür...
Erkeklere nefes alsın yeter ahsbdbd
Yüz güzelliği ve vücut hatlarının uyumu
İki bacağın ortası açık oluyor ya o kadar zayıf olmak isterdim
Kadın fiziginden etkilenmiyorum.
Dolgun geniş beyaz yuvarlak memeler ve kalça
burada ki abazalara sorduğu soruya bak kdmdkdk
Yapılı sıkı orantılı bir vücut bence çok iyi
İnce bel ve buna bagli olarak guzel bir popo
Uzun dilli güzel ağız yapısına sahip olması
Dolgun yuvarlak bir popo ve bel kıvrımları
Kişilik özelliklerine eriyorum ben
Hafif dolgun bacaklar ve iri göğüsler
Pürüzsüz pespembe tek çizgi
İnce bel ve orantılı hatlar
Nefes alisina woow derler. Hatta waaauuwww
Bilmiyom ki😅. Sonra begenmezler elestirirler
🤣🤣🤣 sevdim bunu
Göz memeler ve kalçası
Beyaz teni de es geçmeyelim tabii
ince bel ve göğüs dekoltesi
birde beyaz ten var ya..
Ten kesinlikle
İnanmazsınız ama büyük ayaklı olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kikaass, bence bir kadında insanı gerçekten büyüleyen şey ışıl ışıl parlayan canlı bir cilt ve bakımlı harika saçlar. Işıltılı bir ten ve gür, yumuşacık saçlar o kadar güçlü bir aura yaratıyor ki etkilenmemek imkansız. Tabii ki o kendine güvenen duruşu ve içten gülümsemeyi de unutmamak lazım. Senin bir kadında ilk dikkatini çeken, aura katan detay ne oluyor peki? ✨🌸