Kadın neresine dikkat çekmek isterse. Daracık taytı vajina girintilerine oturttuysa oraya dikkat çekmek istiyordur ve çeker. Arkadan araya giren kilot kadar şortu giyiyorsa kalçaya dikkat çekmek istiyordur ve çeker. Mini etkek giyiyorsa bacaklara dikkat çekmek istiyordur ve çeker. İnsan gibi normal giyinip masum bakmadığı sürece gözlere dikkat çekemez. Yani eğer çırılçıplak da olsak erkekler ruhumuzdan etkilensin diye bir düşünceniz varsa düşüncenizi kendinize saklayın yoksa şempanzeler insanlardan akıllı olduklarını düşünüp istila ederler.
Fiziksel özellikler değişiklik gösterebilir. Bazısında eğreti duran bir fiziksel özellik, başkasında iyi duruyor olabilir. O yüzden yüz, fizik çok ilgi çekici şeyler değil. Asıl önemli olan, çekicilik ve aura. Kadının farklı bir havası olması, o auranın çekici olması çok başka bir durum.
Hemen her kadın aslında erkekler tarafından dikkat çekici olarak görülür. Yalnız fiziksel özellikleri dolgun olan kadınlar bir tık fazla dikkat çekici oluyor. Dolgun göğüsler çıkıntılı kalçalar oldukça dikkat çekici olmalarına sebep oluyor.
Şu ya da şu diyemem ama mesela bazen böyle sokakta yürürken de görüyorum bazı kadınlar o kadar kendine bakıyor o kadar bakımlı ve güzel duruyorlar ki hem kendi doğal güzellikleri var hem de bir de üzerine bakım yapıp da makyaj dene nimetten yarar alınca gerçekten çok güzel olan kadınlar oluyor ben zaten durdurup diyorum gerçekten bugün çok güzel görünüyorsun silen diye kendine bakan kadınlara saygım var. #reda
Ne kimseyi incelemem ki dikkatimi çekeceği kadar.. Yürür ve giderim.. Çok nadirde olsa bir kaç kez dikkatimi çekmiş olan kadınlar da boyunun uzun olması ve fizik yapısıydı...