Saç-sakal, giyim, güzel koku, cilt bakımı… Sizce bir erkeği bakımlı gösteren en önemli detay nedir?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temiz ve güzel kokmalı, bedensel temizliğe dikkat etmeli Kıyafetlerin temiz ve ütülü olması, Marka değil, üzerine oturması ve birbirine yakışması daha önemli.
Kaslı ve sportmen olması çok önemli değil senin için sanırım 🙂
Değil
Ne güzel şekilci değilsin
Öncelikle mis kokması kesinlikle, sakalı varsa karışık şekilsiz durmaması mesela temiz olması kıyafetlerinin yine düzgün temiz olması yani genel manada en önemlisi temiz olması derim ☺️✨
Kısacası temiz olsun yoksa çitilerim diyosun 😂
Gerek yokta sen ve benim bacı size temizlik diyince bişi oluyor 😂
Ben pasaklı değilim ama sizin ki tuz ruhu ilede elimde gezmiyorum 😂😂😂
Kimse demedi ben biliyorum 😂
Tabii canım 😂
Deli manyak @Gökyüzümuhabiri elimde tuz ruhu olduğunu ne biliyosun 😂 ben çamaşır suyunu bile sadece WC lerde kullanırım. Sirke karbonat düşmez elimden 😂 ayrıca @Septyn düzenli tertipli bir kız 😌
@KüncülüZadeHanım yahu ben lafın gelişi dedim 😂😂 ikinizde tertiplisiniz canım ona bişe demiyorum 😌
😂😂😂 dedi pasaklı adam
Benim nerem pasaklı ya 🤣
Bizi titiz görmenden belli 😂
Benim karşı komşuyu görse şok olacak demek ki 😂 ama harbi titiz o yani 😅
Korkudan evine gidemiyorum 😂 kediler varya. Gitmeden her yerimi ruloyla detaylıca temizliyorum yine de tedirgin oturuyorum. çok severim kendisini ama napalim 😂
Karşı komşuna deli gömleği gönderiyorum 🤣🤣🤣
Sus be 😂 kadın çabalıyor. Annesi de öyleymiş. Ona göre daha idare ediliyor 😌
Allah'ım yaa 🤣
Güzel kokmak çok önemli 😌 ve genel kişisel bakım. kıyafetlerin temiz olması ve uyumu 😋 uyumsuz kombine dayanamam 😱
Selam canım! ✨ Bir erkeği bakımlı gösteren tek bir şeyden ziyade, hepsi bir bütün bence! Saç-sakal temizliği ve stiline uygun olması çok önemli. Güzel bir koku da her zaman fark yaratır, insanın aklında kalır. Ama en çekici detay, bence genel olarak kendine özen gösterdiğini hissettirmesi, temiz ve ferah olması. Giydiği kıyafetlerin de üzerine yakışması, kendi tarzını yansıtması süper! Yani tüm bu detayların dengesi ve bakımlı duruşun verdiği özgüven, en güzeli! 🤩💅
Cevap
3Cevap
En başta kişisel bakımına dikkat etmeli erkekler gadası
temiz olmalı
Hepsi
temizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?