• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Sizce çekici erkek nasıl olmalı, kadınlar en çok hangi erkek özelliklerine vuruluyor?

senaguelx
senaguelx Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Sizce çekici erkek nasıl olmalı, kadınlar en çok hangi erkek özelliklerine vuruluyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • İslamkaragöz
    İslamkaragöz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Çekici erkek ;

sevdiğine güven veren , herkesle samimi olmayan , ilgili ve alakalı olan , merak eden kıskandığını onu üzmeyecek seviye de gösteren , küfürlü konuşmayan. , esprili olan ve daima dürüst olan çekicidir. Ama her kadına değil işte. kadınlara gelirsek , maço erkek , rapçi gibi takılan , onları önemsemeyen yani umursamayan , tersleyen hatta onlara hakaret eden, ilgi göstermeyen , böyle enteresan tiplere bedense çok ilgi duyuyorlar. Kadınlar da tuhaf 😅

1
    17 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

2. Şık benm için bir b@ka yaramaz pzvg profili

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Hahaha ama gerçekten bak kadınların şu durumuna ben hala mantığım konuşamıyor. Kadınlar umursandıklarında vazgeçiyorlar , umursanmadıkların da ise peşinden koşuyorlsr.
      Ben bunu şeye benzetirim. Biz erkler de bazılarımız oyun gibi görür. Şu Kızı tavlamak oyundur tavlayınca oyun biter soğur. Kadınlar da da ilgi duyar sonra ilgi görünce soğur. Gerçekten değişik çelişki.

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Ben beni umursamadı, ilgi göstermedi diye soğudum başkalarına gitmekle tehdid ettiğinde de sktr çktm yalvardı senle işim olmz pzvg dedm

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Başkasına gitmek mi. Çok basit bir durum. Yani çok basit biriymiş. Zaten kadın umursanmazsa ilgi görmezse değer görmezse o hissiyatı yaşayamaz ki. Önemli olan sadakat. Değer verdiğin insan seni reddetse bile başkasına giderim demek insanı gözünde çok küçültür ya.

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Hani sen diyorsn ya umursanmadıkça severler. Onu genelde şizofren kadın ve erkekler yapıyor. Ben mesela sevmiyorm artk dedm egosu tavan yaptı. Beni deliler gibi seviyordu nasıl sevmez? İşte bu onlarn pzvg oldugunu gösterir. Benm sevgimi nasl sevildigini hep özleyerek yaşayacak ve ölecek.

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Onu şuna hitap söyledim mesela bir kadın birinden hoşlandığın da ilgi görürse zamanla nedense soğuyor ama reddedilirse peşinden koşuyor. Zaten ben şuna inanıyorum. O kadına karşı dürüst ol , ilgiyi kesme , daima ona sevgini hissettir onu değerli kıl kadın sana bir sert davranış göstermez. Ama ne bileyim şu devirde o kadar değişik insan var ki. Daha kendini bozmadan edebi sohbet edebilen bile az insan vardır. O yüzden çok sorgulamıyorum.

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Ya kendini bozmadan derken ben bu aralar küfür ediyorm yalan değil. Ama şu an bir buhrandaym. Ama karşmda dğzgn adam olursa neden edeym ki zaten sadece arkdşlarm bilr bunu

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Amalar çoğaldı neyse boşverelm

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Kendini bozmamak dediğim olduğu gibi davranmak ve bunu böyle sürdürmek. Mesela konuşursun tanıdığın kişiyle zamanla tanıdığın insan farklı olur. Ben burada açık görüyorum çakal yuvası gibi. Senin için demiyorum yanlış anlama özellikle biz erkekler de bakarsın düzgün derdsin sonra bel altı muhabbet yapar. Zaten insan nasıl ise öyle göstermeli kendini. Ama bu KS de bilgi odaklı değil mizah amaçlı değil hep farklı niyetlerle sohbet olur. O yğzden dedim çoğu kendini bozmadan konuşma sürdürmez dşye

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Öyle teşekkür ettim kısa sohbet için. Kısaca çekici erkek bir kadında kendini bulan , kadınlar da sadece kendinde onu arayandan etkilenirler dşyeyeim

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Benim 2 kankam var çok delikanlı adamlar. Ben inanmıyorum KS de herkesn aynı olduguna. Ben mesela çok düzgn biriym ama bunu burada kimse bilmez bende anlatma gereği duymam. Bu delikanlı dedğm adamlardan biri kendini namazına odaklamş evlenşcegi kadını beklyo bana asla pis konuşmalar yapmadı soru bile sormadı art niyetli. Diğeri de derdimi anlatnca bir baba abi gibi beni uyardı. Bu KS de kimseye güvenme sakın asla resim vs atmıyorsn diye. Çok ikiside abi gibiydi

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Çoğu da bel altı için burada ama KS 6 yıl önce böyle değldi güzel seyler dönerdi buralarda. Herkes pzvg kasrlk derdnde

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Haklılar. Burası gerçekten hani insanın midesinin bulanacağı bir yer. Çünkü o kadar saçma sorular cevaplar bel altı muhabbetleri dönüyor ki insan bu mu yani diyor. Hani insanları tanıdıkça insan insanlığından utanabiliyor. Zaten kimseye kendini açıklama zorunda hissetmeyin. Burada öyle olgun düşünceli kendini bilen insan pek çok azdır. Geneli Abaza vs gider ağzımı bozmayacağım. En güzeli takılıyorsan o saçma konuları engelle mesaj kutunu kapat kafan rahat. Allahtan erkeğim diyorum da rahatsız eden yok. Kadınlar o konu da da biraz bizden sıkıntılı. Sonuçta sürekli rahatsız ediliyorlar.

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Ben 2023 heralde o zamanlar yeni gelmiştim buraya eskiden evet daha düzgün bir ortamdı. O yüzden buraya çok kafa yormamak gerek. Diğer türlü insanın psikolojisi alt üst oluyor birde negatif enerji yayıyor daha kötü

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Tabi herkesi kötü biliyorsn reelde bu kadr kötü bir arada değl

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

ya da kendilerini iyi saklıyorlar. Gerçi her insanın kendisini gösteren kelimeleri ve cümleleri vardır. Kimse uzun vadeye sabır göstermez. Kısa vadede kendini gösterir.

Yorumla
    • İslamkaragöz
      İslamkaragöz
      5 ay

Neyse bir maç
      İzleyeceğim dşye erken uyumadım daha geç olmadan ben uyuyayım. Teşekkür ederim sohbet için Allah a emanet huzurlu geceler 🤲

Yorumla

En İyi Cevaplar

• alperencanclk26
    alperencanclk26 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Sevmesini bilmeli. Bir kadın onu düşündükçe sürekli sırıtmalı. Yerine göre olgun yerine göre esprili ve neşeli olmalı. Gözü sadece o kadında olmalı ve küçükte olsa sürprizler yapıp özel hissetmesi için bahaneler üretmeli. Kısacası iyi kisi olmalı

1
    1 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Sen sevince de sonuç bu olur kanka. 2 kişisnz buna inandgm.

Yorumla
  • levetnntt833
    levetnntt833 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    5 ay

sert ve güçlü erkek her kadının hoşuna gider

1
    0 Yorumla
  • avenb
    avenb Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay

kazanilmasi zor biriyse, kalkıp da her kızdan ve az biraz ilgiden dolayı etkilenmiyorsa, dedigin gibi sevgilisine cok düşkünse, kadınlara deger veriyorsa, bi ugrasi filan varsa, ince dusunceliyse, sevgi anlayışı kaliteli biriyse yeterince çekici

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Güzel kızım merhaba 💕

Bu görseldeki maddeler bence çekici ama tek başına yeterli değil. Kadınlar genel olarak:
    Kendine güvenen ama egosuz, saygılı, empati yapan; sözünde duran, duygularını saklamayan, bakımlı, temiz kokan erkeklere çok düşüyor 😌 Dokunmayı, sarılmayı seven, mizahı güçlü, ama aynı zamanda hedefleri olan erkek gerçekten cezbedici.

Yani hem güvenli liman, hem eğlenceli yol arkadaşı olacak erkek kalpleri fetheder 💘

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.

parası ve tipi olana çekici derler

0
    1 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Hepsi demezler kimse o lerler

• KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı.

Öyle mıy mıy tipler değil, duruşu sağlam olan, kararlı olan kazanır. 🩷

1
    2 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Aynen öyle kanka

Yorumla
    • KIZILİNKA
      KIZILİNKA
      5 ay

🫠🩷🩷

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

İşinde gücünde kadın görünce salyası akmayan mizah anlayışı olan hayatındaki kadına düşkün adam çekici gelir tam tersi olanları çekici bulan kadınlarda sorun var

1
    0 Yorumla
  • Ledamniiii
    Ledamniiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Bunlar güzel futbol oyun ve tv ve telefon düşkünü no malesef😂

0
    22 Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Oyunun nasılsın zararı var yahu
      Gezmek tozmakran sonra en masum şey 😅

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Neden futbol tvde ne var ki. Telefon oyun neyse çok zamanlarını veriyorlar. Ben isterim maç günü oturup beraber izlemeyi ona bişeyler hazırlamayı. O gğn ona özeldir her şey. Tvde beraber izlemek en sevdgmz yabancı yerli filmleri oldukça güzel

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

@SpaceLoverTeacher Bence gezip tozmak daha masum bağımlı olmasın yaaa😀

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Film izlemek arada güzel olur tabiki ama sürekli yapıldığında hoşluğu kalmıyor genelde erkekler para harcayıp gezmekten kaçınırlar ve bu yolu tercih ederler bağımlılık derecesi hoş değil birde futbolda fanatik oluyorlar. daha iyi sporlar var diye düşünüyorum bir girdiler mi futbola seni bile unuturlar bacım olmasa daha iyi sanki😀

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

İstediğini yapabilr beraber ve ilgili oldugu sürece. Zaten doğru adamsa seni unutmaz

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Gezip tozmak bence yanında eşin sevgilinle daha güzel
      Alırım eşimi gez gez Dur. Evlenmek lazım o yüzden 😄

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Tabiki gezmek keşfetmek varken tv telefon oyun neden tercih edilsin😃izleyeceksemde 1 bölüm dizi yeterli yaptıkça devamı gelir Buda bağımlılığa çevirir ben ilginin olacağını çok düşünmüyorum o noktadan sonra istesende yapamıyorsun. Muhabbet sohbet önemli şeyler ekrana çok kilitlenmek doğru gelmiyor arada ve dozunda güzeldir birlikte yapmak hoşluk katar sürekli oluyorsa asosyalleştirir maalesef

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Ben şahsen beraber vakit gecirilecek her şeyin ilişkiyi güçlendiricegibe inanıyorum.
      Beraber gezmek, film izlemek, dizi izlemek. Beraber olan her şey sohbet getirir. Iliskide ben değil biz olmalı. Biz varsa da bağımlılık olmaz diye düşünüyorum

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Demek istediğim aynı aslında tabiki her şey dozunda güzel ama genelde sabahtan yatana kadar ve hemen hemen hergün bu olaya devam etmek isteyenler oluyor bunun sebebi para harcamaktan kaçınmak (genelde evlilerde görüyorum) ya da vazgeçilmeyen alışkanlıklar diye düşünüyorum. Film dizi izlemek ortak sohbet kurulur ama demek istediğim hep bunlar olmaz. Bazen gelecek konuşulur bazen ortak hayaller ya da paylaşım ya da sevgi olay ve hikayeleri değil yalnızca boyutu aşmamak önemli. Ve sosyalleşmek daha keyifli

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Iliskide her şeyin yeri var iste. Dediklerine katılıyorum. Mıç mic sürekli dip dibe de kötü. Özel vakitler de olmalı.
      Bu özel vakitler sadece dengeli olmalı. Çevremdeki evli arkadaşları görüyorum. Hepsi nir şikayet halinde. Ortak yanları, birbirlerine saygıları yok

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Gün boyu birbirlerini göremiyorlar zaten (evli kişiler için yorumluyorum ) akşamda dip dibe olmaları ya da boş zamanlarında birlikte ortak olmaları normal ama bende çoğunluk dizi film izlediklerini düşünüyorum. Bekarlara gelirsem zaten isteyen istediği vakiti buluyor evinde 😀

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Akşam dip dibe olsunlar. Ama baden arkadaşlari dışarıya cagiriyorsa bence erkek ya da kadın çıkabilmeli. Aşırıya kacmadan tabiki ve düzgün saatlerde😅
      Bir tanıdık var, adam kesinlikle dışarı çıkamıyor. Sürekli kavga. Bu bence doğru değil. Yıksa zaten evli olmanin mantigi bu. Evlisinsen, yerin evib😁

Ya atni evde neler yapılır neler yeter ki yapılmak istensin. Film dizi ohoo

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Arkadaş görüşmeleri aynı zamanlarda yapılmalı kimse kimseyi beklememeli neden kavga çıksın kısıtlamada hoş değil ama sürekli olmasıda bayar sürekli arkadaşları neden çağırsın gibi

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Ya, bu garibim inan öyle zor halde ki. İnce detaylari bilmem peoglem olarak görüyorum bunu.
      Dediğin gibi aynı anda çıkmak olabilir. Ayda 1 2 böyle vakitler de özlemek için güzel esler

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Ayda 1 2 çok makul birde üzüldüm bu kadar olmamalı. Aynı zamanlar mantıklı kimse kimseyi rahatsız etmez aramaz

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Biz adamın yanına gittik en son. Okeye çağırdık, gelemem ağalar biliyorsunuz durumu deyince
      Dedik biz geliyoruz seni almaya. Harbi mi diye çocuk gibi sevindi. Sen düşün durumu 🤣🤣
      Eşi, çocuğu sen al yanına demiş. Kahveye gidiyoruz o sırada düşün.

Bunlar çok yanlış seyler benim gözümde

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Acaba arkadaş ortamından ya da arkadaşlardan dolayı mı istemiyor eşi başka türlü deneyin birde😃

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Valla onu bilemem ama çocuğa yazık. Eşini tanımıyoruz çünkü adamı sadece okula derse gelince görebiliyoruz 😅😃

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Mutlu olurlar umarım konuşup çözerler belki

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Ya umarım. İşte ben bunu ne diye anlattım. Sürekli beraber vakit geçirmek güzel ama cebren olmamalı.

Yoksaa evleneyim zaten, bence artık hatun az yalnız kalalım. Bir haftasonu evde duralım diyebilir 🤣

Yorumla
    • Ledamniiii
      Ledamniiii
      5 ay

Anladım 😃

Yorumla
    • SpaceLoverTeacher
      SpaceLoverTeacher
      5 ay

Anlaşılmak güzel 😄

Yorumla
  • Sıkıştır
    Sıkıştır Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 550 cevap paylaştı.

Bunlara karşılık karşı tarafın sunduğu ne, kuru gôtü mü :d

0
    5 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Sen kadına bir yaparsan kadın onu 5 yapar senin gibi akılsızlar da doğru kadını asla bulamaz

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      5 ay

Sen erkeğe bir yaparsan, erkek onu 5 yapar. Senin gibi akılsızlar da hayalinde alakasız ve bencilce hislerle ütopik karakterler yaratıp, sonsuza kadar yalnızlığa mahkum kalırlar. Şaşmaz

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Hadi sktr ordan pzvg

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      5 ay

Sen sîktir ordan çingene kâltak

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

O e seni

Yorumla
  • Balanced
    Balanced Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Bu benim evli halim olcak gibi şimdi bekar karışık

0
    5 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Bekar pzvg

Yorumla
    • Balanced
      Balanced
      5 ay

Saygısıziık yapmakn zorunda değilsin

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Evleneceğin kadını düzgün istersin, ama yapmadgn halt kalmaz ne demem gerekirdi sen söyle senin adın ne şimdi

Yorumla
    • Balanced
      Balanced
      5 ay

Karışık dediğim şeye odaklanıp aklında bir şeyler düşünüp benim o olduğumu düşünüyorsun bu karışık şeyler nedir tam olarak bilmiyorsun sormuyorsun en kötüsünü düşünüyorsun yanlış anlamaya müsaitsin sadece

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Okkanka

Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Bence sözünde duran şeffaf olan erkek

1
    1 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Aynen

Yorumla
  • acikkonusucamm
    acikkonusucamm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    5 ay

kız arkadaaı varken gozu uzaklarda olmasın, birileri buna bu zaten olması gereken bisey diyebilir ana yok yani cevremde oyle insan bulmak zor

1
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hahah var ama çok nadir

1
    1 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Mesela sen sevince bu olursun

Yorumla
  • nehiroooooo0
    nehiroooooo0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    5 ay

şu ara direkt önceliğim değil unuttum o konuları cnmxöjshs

1
    0 Yorumla
  • SirPolyglot
    SirPolyglot Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Özellikler tamam

1
    0 Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

İnce bel güzel eller çok hoş

0
    9 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Erkekte miii🤣🤣

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Şu soruyu hep yanlış anlıyorum uzun boy olması eritiyor kadınları düzeltiyorum

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Evet boy önemli. Ama neden uzun boylu biri var diyelm tam pzvg neden diğerini seçmiym. Artk karakter yani.

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Benim bildiğim karaktersiz erkek daha çok seviyorsunuz emin misin bak sena

youtube.com/shorts/YQzZip9rT6c?si=95okODdh2OoL57I9

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Bundan sonra vallahi karakter

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Yok öyle bir şey bu zamana kadar karaktersiz sevdiniz bundan sonra de bele gidecek

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Yav he he

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Bilmş pzvgg

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      5 ay

Hahaha herkese sövüyor bu hahah

Yorumla
  • Yolgezer72
    Yolgezer72 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Kötü çocuk olsun yeter

0
    4 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Kötü pzvgler

Yorumla
    • Yolgezer72
      Yolgezer72
      5 ay

Seviyorsunuz. Bizde kötü kız seviyoruz.

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

O kötüler yakanızdan bir ömür düşmez umarm

Yorumla
    • Yolgezer72
      Yolgezer72
      5 ay

Hep beraber inşallah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

😅😅😅😅 bunları hakeden kadın yok

0
    3 Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Sende haketmiyosn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Boş yapma

Yorumla
    • senaguelx
      senaguelx
      5 ay

Uzak dur hadi

Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    5 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kafadan elendik zaten 😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Eee beni anlatıyosun sen

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce çekici erkek nasıl olmalı, kadınlar en çok hangi erkek özelliklerine vuruluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlara göre gerçekten çekici erkek özellikleri neler? 26 cevap verildi
Erkekler hangi kadın tipini etkileyici ve çekici buluyor? 54 cevap verildi
Erkeklerin gözünde çekici kadın özellikleri? 8 cevap verildi
Erkeklerin çekici bulduğu kadın tipi nasıl olmalıdır? 32 cevap verildi
Erkekler kadınlarda neleri çekici bulur? 15 cevap verildi
Kadınlar için en çekici erkek özelliği nedir? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨