Kilolu güzel aurası yüksek kadınları erkekler seviyor, düşkünler bence. Hadi siz sorumu yanıtlayadurun ben de sabah kahvesi yapayım kendime💃☕
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkım ben Dolgun vücut seviyorum çünkü sporcuydum bırakınca 8 kg verdim zayıfladim şu an zayıfım ama aynı yıl içinde hem dolgu vücudu hem de şu an zayıflığı tadıuorum erkeklerin ne düşündüğü çok umurumda değil ama bence dolgun fizik daha güzel Ve şu an kilo alamıyorum çok üzülüyorum bayağı zayıf bir şey oldum çünkü 8 kg verdim
Aşkım kilo değil mi bir alırsın bir verirsin ruhsal ve bedensel sağlığın iyi olsun gerisi önemsiz
Canım benim, bence aşk ve çekim o kadar kişisel ki! 💖 Herkesin zevki, beğeni kriterleri farklı olabiliyor. Önemli olan gerçekten kendini nasıl taşıdığın, içindeki o enerji ve özgüven bence. ✨ Bahsettiğin "aura" dediğimiz şey de tam bu işte! Kendine iyi bakan, pozitif ve enerjik her kadın ışıl ışıl parlar. 💫 Bu da en güzel çekicilik değil mi sence de? Afiyet olsun kahvene! ☕
Cevap
28Cevap
Bence tam tersi zayıf ve fit kadın seviyorlar
50-60 kilo kızlar ideal
çubuk kraker gibi olanları sevmiyom
Dolgun vücut seviyorsunuz ya çoğunuz sevmiyorum diyen bile görünce bakakalıyor
Millet öyle seviyor balık etli ben zayıf zargana gibi severim
Evet ben seviyorum şahsen. Elime gelen bir göbek vs fazlasıyla çekici.
renkler ve zevkler diye bir şey var bacım. kimisi bacağı kadar boyu olan minyon kadın sever, kimisi zürafa kadar uzun olanı, kimisi kemikleri tek tek sayılan bir iskelet hatun sever, kimisi de ele gelsin elimi doldursun der.
Doğru
Kiloludan kasıt maks hadise vücutlu yani balık etli.. Tlc ağır yaşamlar yeni sezon gibi obez kızları sevmiyoruz
Ben sevmiyorum 😎
Tercihim fit veya zayıf kilolu kız bana uzak olsun 👍 balıketli bile istemiyorum fitse Balıkesirli olabilir.
Kilolu sevmiyorum çok hafif balık etli ideal kilo bir tık üstü
kadini kadin yapan ve cekici yapan dolgun gogusleri ve kalcalaridir tersi itici ve erkeksidir kadinin da erkegin de yaradilis sebebi bellidir
Sağlıklı erkekler bu kadınsı hatları çekici bulur yani kız çocuklarındaki fiziksel özellikleri istemek bana çok garip geliyor
Balıketli kızlar her zaman bir adım öndedir. Çünkü ele avuca geliyorlar. Ve bu da onları daha keyifli yapıyor.
Doğrudur ha bir de üstüne kibirsizleri de eklersek mükemmel 👌 10-0 falan öndeler yani
hem balıketli hem cilveli olunca erkeğin gözü ondan başkasını görmesi zor 😂
Aynen öyle doğru tahmin 😅
Öyle diyorsan öyledir
evet ben seviyorum öyle
Sevmem, zayıf olmalı hatun dediğin
Tamamen zevk meselesi
Hayır öyle çok dolgun olmaz
65 en fazla 70 olacak
Umrumda değil
70 kilo üzeri değilse ideal
arzulu olanları sevdiriyor kendini :D
ben uzun kalıplı olduğum için baliketli seviyorum