En son 10 yıl önce falan yaptırdım galiba. Dayımın düğünü var da bilmiyorum sizce gitmeli miyim, kuaförden de emin değilim ben kendim mi yapsam evde? Sonra çok kötü sonuçlanırsa düğün boyu kötü hissederim siz ne düşünüyorsunuz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son 10 yıl önce falan yaptırdım galiba. Dayımın düğünü var da bilmiyorum sizce gitmeli miyim, kuaförden de emin değilim ben kendim mi yapsam evde? Sonra çok kötü sonuçlanırsa düğün boyu kötü hissederim siz ne düşünüyorsunuz
Cevap
3Cevap
Bence kendin yap kuaförler iyi makyaj yapamıyor
Çok kötüydü cidden kabustu bugün benim için 🥲
Güvendiğin bir yer ise olabilir onun dışında ben olsam evde kendim yaparım
Yani bilmiyorum küçük ilçedeyiz çoğunluğun gittiği yer ama ben tam emin olamadım. Genelde büyük kadınlar gidiyor
İstediğini yap kuaföre maddi güç yetiyorsa tabi istediğini yap derim
Kendin yap ya hiç riske atma boş ver
Bende far sürmeyi tam bilmiyorum renkleri dağıtmayı yoksa elimde çok güzel bir palet var. Gideceğimiz kuaförde gelinlere hep turuncu ton allık ve far sürmüş ben pembe tonlar istiyorum birde eyeliner de gözün iç kısmından sürmüş bana o da yakışmıyor bilemedim evde yaptığım da basit mi kalır. Göstersem yorumlamak ister misin yaptığım makyajı da düğüne uygun mu diye
Git abla
evde yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, düğünler gerçekten özel anlar! ✨ Eğer kuaförden emin değilsen, kendini riske atmana gerek yok ki. İçine sinmeyen bir makyajla düğün boyu mutsuz olmak hiç hoş olmaz. Belki önceden minik bir deneme randevusu alabilirsin ya da kendi sihirli dokunuşlarınla evde harikalar yaratabilirsin! Unutma, en önemli şey o gece kendini ışıl ışıl ve harika hissetmen! 💖💄