1 ayçok zayıf ya da kemikli durmuyorsun kendini asla kötü hissetme bence kilon gayet güzel duruyor istersen sadece en fazla 5 kiloya kadar alabilirsin belki mutlu olmak için ama kilonun gayet iyi olduğunu söyleyebilirim lütfen seni zorbalayanları umursama inan hiç değmiyor ben de çok zorbalığa maruz kaldım ve kafaya takılacak şeyler değil kilolu olmamdan ötürü zorbalandım sonra çok zayıf oldum bundan zorbalandım utangaç asosyalim diye zorbalandım şu an ki kilomdan ve kişiliğimden kendimden çok memnunum istediğim kişiyim ama o zorbalıkları hala unutmuyorum bu kötü bir şey sen de asla kafana takma böyle şeyleri kendini sev en çok
113 Yorumla- 1 ay
sırf hani onlar yüzünden şu an kilon iyi olsa bile bak sırf memnun olmamana sebep oluyorlar hale şüphe ediyorsun kendinden gerçekten gerek yok zayıfda değilsin kiloluda
Soran1 ayBende onlar yüzünden aynalara küstüm ne kadar kilo alırsam alaym hep çok zayıf hissediyorum
- 1 ay
Sakın böyle yapma boş ver umursama bundan sonra ne geçmişteki ne de karşına çıkıcak başkalarının böyle zorba fikirlerini ben sırf onlar yüzünden asosyal utangaç anksiyeteli biri oldum ve bu çok zor her şeyden çekinir hale geldim o yüzden anlıyorum seni ve sende daha da ilerlemesin hem hani böyle hissetmeyi gerektiricek bir durumun yok gerçekten zayıf bir fiziğin yok teseli olsun kendini iyi hisset diye söylemiyorum gerçeği söylüyorum objektif şekilde bence kilon gerçekten eksik ya da fazla değil dürüst ve objektif şekilde söylüyorum güzel bir fiziğin var onların düşüncesini umursama artık daha fazla bence
Soran1 ayBunu düşünücem teşekkür ederim atlatmak için biraz zamana ihtiyacm var galiba
- 1 ay
rica ederim ne demek şimdi gördüm yazdığını bildirim gelmemiş soruyu güncellediğinde fark ettim bence gerçekten atlatırsın sadece umursamamaya çalış soruyu silememe sebebin de şeyden en iyi cevap seçmenden ötürü EİC seçilen sorular silinemez
- 1 ay
dün ben çok saçma bir sebepten ötürü zorbalığa uğradım o yüzden aklıma geldin yazmak istedim böyle olduğunda tepki göstermek sınırını çizmek gerekiyor eskiden hiç yapamazdım bir kaç sene öncesine kadar ama artık tepki göstermem gerektiğini biliyorum dün de öyle yaptım şunu demek istedim hani söylediği ne olursa olsun yani alınıp koz vermek yerine sınırını çizmelisin kendini kötü hissetmeden çünkü onlar sen zayıfsın diye değil saldırmak aşağılamak moralini bozmak için yapıyor o yüzden hadlerini bildirmeye bak asla o tarz insanların dediğine de alınma gerekesizler topluluğu sadece
Soran1 ayBen artık fiziğim güzel buluyorum diyorum ben böyle seviyorum diyorum
- 1 ay
En doğrusunu yapıyorsun zaten böyle tepki verdiklerini yani öz güvenini gördüklerinde kendilerini kötü hissederler çünkü amaçları söyledikleri şeyin doğruluğu değil rastgele saldırmak için bir şey işte sen üstüne alınıp kabul edersen bundan güç buluyorlar yoksa zaten kendi yetersizliklerini başkalarına yansıtamayınca berbat hissetiklerine eminim zorbalıktan beslenen gereksiz insanlar ayrıca söylediklerinin doğruluğu bile yok canını sıkmana ya da kendini zayıf hissetmene hiç gerek yok cidden söylüyorum zayıf falan değilsin aksine dürüst olucam ben normalde asla birine böyle bir şey söyleyemem çekinirim utangaç olduğum için iltifat etmeye ama kafandaki kötü düşünceleri yıkmana da yardımcı olur diye söylemek istedim bence gerçekten çok güzel bir fiziğin var yani asla kendini çok zayıf falan görmene hiç hiç gerek yok bunu iyi hissetmen için yalandan güzel bir şey söylüyormuşum gibi sanma lütfen çünkü gerçekten böyle bir şey söymeleye cesaret edebilecek biri değilim pek biri bana iltifat ettiğinde bile utanan çekinen biriyim sık sık ben birisine asla edemem yani o yüzden söylediğim cidden gerçek iyi bir fiziğin var kimse bozmasın moralini ya da değersiz hissetiremezler amaçları sadece zorbalık
Soran1 aySeninle normal konuşmak istiyorum
- 1 ay
olur o zaman gizliden mi çıkayım
Soran1 ayEvet çok
Soran1 ayCik
- 1 ay
çıktım şimdi
En İyi Cevaplar
Oncelikle gorsel senin mi ornek mi?
Durust yorum yapmam zor cunku ustu cok bol secmissin sadece bacaktan tahmin zor
Cunku hani bazi kizlar var bacaklar cok ince ama kalcadan karina dumduz gidiyor silindirik sekilde hani duba dememek icin elimden anca bu kadar geldi 😅 her neyse iste bacaklara bakarak yorum yapmak zor ha bacaklarin ince mi evet alt bacak ince ust bacakta inceden uste dogru kalinlasiyor bi topluyor kendini
Ama geriye kalan yerler cok kapali
Daha net bi halini gosterebilir misin o ust olmadan02 Yorumla
Soran1 ayYok
- 1 ay
Gosteremem diyorsun tabi sende haklisin sonucta o andaki boslugun su anda olmayabilir gidip ozellikle cekmek zahmetli gelmis olabilir
Neyse ozman dedigim gibi bacaklardan pek belli olmaz ama zayifsin gibi duruyorsun belli basli yerlerden almalisin derdim ama diyebiliyorum bol kazagindan
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ay161 cm ve 52 kilo gayet normal bir aralıkta, hatta görüntü olarak da zayıf ve ince bir yapın olduğu belli oluyor ama sağlıksız derecede zayıf görünmüyorsun. Çocukluktan beri "cılız" diye zorbalanmış olman kendi beden algını bozmuş olabilir. O yüzden aynada gördüğün kişiyle yıllardır sana söylenenler birbirine karışmış olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen de senin gibi zorbalanıyordum. Olur olmaz herkes "biraz kilo al" diye sürekli fikir belirtiyordu. Yine bir gün okuldan bir arkadaşım "biraz kilo alsan iyi olur böyle erkek mi olur?" deme cüretinde bulundu. "Biraz kilo mu versen böyle kadın mı olur?" dedim. Ondan sonra kimin ne dediğini umursamayı bıraktım :)
12 Yorumla
Soran1 ayBende olmuyor neden böyleyim bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayKendinle barışman lazım çünkü :)
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Boyun 161 cm ve kilon 52 kg ile gayet sağlıklı bir aralıkta görünüyorsun minnoşum. Asıl önemli olan, senin kendini nasıl hissettiğin ve enerjinin nasıl olduğu. Eğer genel sağlığın ve enerjin yerindeyse, bu harika bir denge! ✨💖 Bedenine iyi bakmaya devam et. Aklına takılan başka sorular olursa, yeni bir diyet & beslenme sorusuyla bana her zaman danışabilirsin. Sevgiler! 💪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
1 ayBence alma tatlım.. İlerleyen yaşlarda vermeye çalışırsın.
24 Yorumla
Soran1 ayYa böyle kendimi çok zayıf hissediyorum
- 1 ay
Hayır zayıf değilsin ama bence spor yaparak yağları kasa çevir çok daha alımlı hatlara sahip olursun ;)
Abla tavsiyesi
Soran1 ayDenicem çok teşekkür ederimm bazı kadınlar hemen laf ermiş siz böyle çözüm gösterici bir yol sundunuz
- 1 ay
Memnuniyetle canım :)
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayBunu çıplak sormanız peki. Amaç kilo sormak değil net
514 Yorumla- 1 ay
Bacaklarını değerlendirmeni istemiş ablası :D
- 1 ay
Görselde de yapay zeka kullanmış yalnız. Bizim saflar da yemiş bunu djdjd
Soran1 ayKilomu belli edecek bir fotoğraf alttarafı sizin niyetiniz fesat asıl
- 1 ay
😂😅
Soran1 ayAblacm yapay zekayı normalde yüzüm görünüyordu telefonu yüzümü kapat dedm alttarafi ne haset bir insan çıktın
Soran1 ayBide fenomen olmuş Allah akıl fikir versin sana
- 1 ay
Ahshshsh tamam tamam ben fesadım haruncum 🤣🤣
Soran1 ayTamam erkekler şimdi seni desteklicek pick me
- 1 ay
Benim senin gibi buna ihtiyacım yok tatlı kız 🤣🤣
Soran1 ayBenimde yok
- 1 ay
parkelerden bile belli yapay zeka olduğu :D
Soran1 ay@zeynepppyy canım siz istiyerek mi böylesiniz zorla mı bu hale geldiniz anlamıyorum ki
Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Knk kilon gayet iyi 😌.
boyun kısa olduğu için sende zayıf durmuyor sadece alt bacakları bir tık kalınlaştırman gerekiyor. Hem sağlık için hemde görüntü için.Üst kısmın olması gereken kadın vücudu gibi …
Kıyafetin biraz bol olduğu için kollarına yorum yapamıyorum ama biraz kilo alsan sende sırıtır gerçekten
00 Yorumla
1 aybence kilon olması gerektiği gibi bence kilo alma bence tam olduğu gibi kimseyede bakma ama spor yap o yağları kasa çevir bence kilon ideal bu arada fiziğinde on numara güzel beğendim ama önemli olan iç güzellik bişey sorsam olur mu
00 Yorumla
1 ayBen böyle olmak için diyet yapıyorum kilom gayet iti bence
33 Yorumla
Soran1 ayBen kendimi zayıf hissediyorum eskiden 50 olayım yeter derdim artık 52 yım buna rağmen çok zayif hissediyorum
- 1 ay
Bence gayet iyisin daha düşme ve alma da ben şu an 55 kiloyum 50 ye düşmeye çalışıyorum boyum 1,67
Soran1 ayGerçekten mi benim barışmam lazım kendimle
Güzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Oranlar var ideal boy kilo orani için. kadınlarda boyun 5 kg veya 10 kg ye kadar ideal sayılır. Erkeklerde ise boy ile aynı kilo veya 5 kilo az 5 kg kilo üstü ideal sayılır. Fiziğin güzel görünüyor
01 YorumlaAslında kilonun yeterli olup olmadığını en güzel vücudun söyler
Harekler de bir rahatsızlık duyuyorsan kilon fazla
04 Yorumla
Soran1 ayDuymuyorum ama güzel hissetmiyorum
Soran1 ayAma bıktım cidden sürekli bu tarz konuşmaları duymaktan kilo alıyorum sen yemek yemiyor musun diye zorbaliyorlar kilo almış halims
1 ayGörsel sana aitse zayıf değilsin. Hatta ideal fit bir vücudun var gibi duruyor. Takıntı yaptığından herhalde farkında değilsin.
01 Yorumla
Soran1 ayBilmiyorum açıklamada dediğim gibi
Boy ve kilo oranlaması adına gayet iyi bi kiloya sahipsin.. Resme göre ise fiziksel açıdan cılız veya zayıf denecek yapıda değil aksine tam ideal durumdasın.. Maşallah diyelim nazar değmesin...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı.
1 ayboy kilo oranın iyi aslında ama minyonsun buna yapacak bişey yok..
kilo almak değilde vucudu şekillendiren sporlar yaparsan o seni ezmeye çalışan dümbelekler köle olur peşinde :)
00 Yorumla
1 ayYapay zeka sorusuna gelen cevaba bak iyice Facebook takı dayıların ortamına döndü burası
02 Yorumla
Soran1 ayYapay zeka değil foto benim sadsce yüzümü kapattırdım
- 1 ay
Ben inandım
- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
1 ayKilon iyide bacakların neden kilo var ben 45 kiloyum inceciğim boyum 1cm küşüğüm senden
09 Yorumla
Soran1 ayYa benim popoya gidiyor kilo direkt ve basen
- 1 ay
ismin ne?
- 1 ay
minyon biz bu kiloda olanlara çıtır diyoruz
- 1 ay
Kiloyla popon mu şişti kız
- 1 ay
- 1 ay
Sanamı dedim kız dedim sen kızmısın
- 1 ay
yoooo ama güzel dimi
- 1 ay
Kız güzel
- 1 ay
evet bencede nerelisin?
1 ayBoyun da hiç bir sıkıntı yok ama kontrollü 2-3 kilo alsan muhteşem olursun biraz zayıfsın yoksa fiziğin çok güzel
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 940 cevap paylaştı. Foto Trendyol fotoğraflı yorumlarından alınmış. Düşmeyin hemen be.
016 Yorumla
Soran1 ayAt yalanını
Soran1 ayAbim geç bu ayakları sana resim atmam
Soran1 ayGit bul resmi arattır bir yerde bulursan gel yüzüme tükür ama bulmazsan ben anani sever
- 1 ay
Soran1 ayKendinizi zeki mi saniyorsunuz benim resmimi indirip gidip yapay zekayla düzeltip atmanız peki
Soran1 ayBen olduğum için olabilir mi abi
Soran1 ayKendini kandır hasta
Soran1 ayYok edemezsinde senin kafa iyi değil
Soran1 ayBen herkese saydiririm
- Güzellik & Bakım konusunda 520 cevap paylaştı.
1 ayBence fiziğin gayet güzel kolonu koru yeterli
10 Yorumla
1 ayKilon iyi bence 2-3 kilo daha alma payın var ama. Yine de kilon gayet iyi.
00 Yorumla
1 ayFazlasıyla iyisin, çok tatlı bir vücudun var. Aksini söyleyenleri dinleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYalnız Hatun'un Fiziği çok güzel var ya üzerindeki elbise ile bacakları adeta tanrıça gibi olmuş şunu salonda yemek masasına domaltacaksın Aga elbiseyi de sırtına kadar sıyırıp sabahlara kadar var ya
00 YorumlaZayıf değilsin kilon gayet iyi ancak dikkatimi çeken bacakların çok ince hepmi böyleydi
00 Yorumla
1 ayDaha uzun görünüyorsun, çok güzel fiziğin, kilo alma sakin
00 Yorumla
1 aybence gayet iyi kilo falan alma.
00 YorumlaO tamamen sana kalmış ama merak ediyorsan fiziğin çok iyi.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayşu an ideal kilodasin ama bu ideal kas yağ oranını vermez...
00 Yorumla
1 ayZayif değilsin oldukça düzgün kendini sev güzel görünüyorsun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 647 cevap paylaştı. Gayet iyisin kolonda boyunda ideal. Geçmişe takılı kalma
00 YorumlaBence yeterli gayet iyi şu an
00 Yorumla
1 ayfena degilsin kilonun stabilitesini korursan gerek kalmaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. Zayıf değil ama fizik hafif toparlanması lazım Spor yapıyormusun
00 YorumlaÇok güzel kilodasin böyle kalmaya özen göster
00 YorumlaBu boya göre 52 değil 62 olman lazım oda en az ıdealı 60-70 arası bence
00 YorumlaBoyuna göre güzel kilon, çıkacaksan da 55'lere çıkarsın en fazla böyle iyi.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı.
1 ayideal gibi fiziğin bki indeksine göre hesapla normalden kafana takma
00 Yorumla
1 ay55-56 falan olsan daha iyi olabilir. Endeksine göre konuşuyorum.
00 Yorumla
1 ay5 kg daha almak seni dünyanın en iyi fiziğine ulaştırır 👌
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 701 cevap paylaştı. şu an tamamen nötr. Alsan da versen de senin için dezavantaj olur.
00 Yorumlayok abla valla çok iyisin boyun kilon gaaayet ideal çok fazla aynaya bakıp kafana takma sadece psikolojik daha da kötü hissedip üzme kendini
11 Yorumla- 1 ay
aynen öyle bence kafaya takmamak lazım bence dediğin gibi boyu kilosu yerinde bence kadın ve kızlarda minyon tip güzel oluyor yakışıyor bence
Gizli Üye(30-35)1 ayFazlan bile var ne alması bel bölgen kalın basenlerle
112 Yorumla
Soran1 ayBelim ince kalın değil bel görünmüyor bile abla
Soran1 ay@Arda18efe basenler kalın doğru söylüyor ama bel ince
Cevap sahibi1 ayBasenler çok kalın işte
- 1 ay
yani şunu diyebilirim sana gizliye soruyu sorarım böyle çok iyisin yani kimseye bakma ben çok güzelsin beğeniyorum hiç oynamaya ne kilo al ne kilo ver çok güzelsin Allah belamı versin kızlara taş çıkartırsın mük😘😘🥰🤍😍
Soran1 ay@gayçocuk12 teşekkür ederim
- 1 ay
isminle takip eder misin beni lütfen ya sohbet etmek istiyorum
- 1 ay
cevap verir misin
- 1 ay
orada mısın @gizliüye
1 ayFiziğin de görüntün de gayet hoş merak etme boy kilo orantına da tam uyuyor çok üstüne düşersen kendi kendini yersin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.
1 ayBoy kilo endeksin güzel amiga ayrıca bacaklarının arasındaki üçgen çok cezbedici görünüyor
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayİyisin bence. Dengeli beslen ve spor yap sadece
03 Yorumla
Soran1 ay55 olsam daha güzel olmaz mı
- 1 ay
Üstü kısmını göremediğim için yorum yapmam zor bu konuda. Göbek bölgen nasıl?
- 1 ay
Vücut analizine bakmak en iyisi
Gizli Üye(36-45)1 ayBu halini zayıf mı sanıyorsun memeler küçük bacaklar ince diye kendini zayıf sanıyorsun bu halin iyi ve sınırda zorlama daha fazla
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBizde hafızadan silemiyoruz ne yazık ki
Gizli Üye(25-29)1 ayKnk sen beğeniyorsan sorun yok bizim ne istediğimizin pek bir önemi yok sen memnunsan iyidir yani
08 Yorumla
Soran1 ayBende bilmiyorum kendimi çok zyaif hissediyorum sanki cılız sağlıksız
Cevap sahibi1 ayYani üstüne bol bir şey giymişsin pek belli olmuyor ama bacakların çokta zayıf olduğunu düşünmüyorum şikayetin nedir neresi tam olarak
Soran1 ayHeryerim kendimi zayıf hissediyorum ne kadar kilo alırsam alaym
Cevap sahibi1 ayYani bu boy ve kilo zayıf değil ki neden böyle düşünüyorsun garipmiş
Soran1 ayÇocukluktan beri hep zorbalandim şimdi +10 fazlayim gala öyle hissediyorum
Cevap sahibi1 ay10 fazlan nerede var hani yok öyle bir şey gayet güzelsin zorbalanmana da üzüldüm gayette hoş tatlı birine benziyorsun gördüğüm kadarıyla..
Soran1 ayYok yani hep 40 kiloydum zorbalandim şimdi 12 kilo aldım hala kendimi yetersiz hissediyorum
Cevap sahibi1 ayHe yok be bence gayet iyisin hatta istiyorsan 5 kilo da alabilirsin yani
Bu kilo skandalı çok boğdu ya insan guzellik standartlarına gore degil kendini nasıl seviyorsa oyle olmalı nasıl mutluysa
13 Yorumla
Soran1 ayBen mutlu olamıyorum çok zorbalandim hayatımda gördüğüm en yüksek kiloya ulaştım hala zayıf hissediyorum
Gizli Üye(36-45)1 ayMaalesef çok zayıfsın eminim sağlıklıdır ama dişil değil. 5 kilo alman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySenden 2kilo daha azım boylarımız aynı ve bence boy kilo gayet orantılı
06 Yorumla- 1 ay
evet güzel hem boyu hemde kilosu iyibence zayıf vs deyil bişey sorsam olur
Cevap sahibi1 ay@gayçocuk12 sor
- 1 ay
ama buradan olmaz bu fotoğraf atacağım bir de yani 82 kiloyum 1.72 boyundayım sence kiloluyum değil mi Bir de fotoğraf atacağım ama buradan değil ya ayıp fotoğraf değil bu arada
Cevap sahibi1 ay@gayçocuk12 biraz vermen gerek 74 75 falan iyi olabilir
Cevap sahibi1 ayAyrıca sevgilim var konuşmuyorum kimseyle
- 1 ay
ya sevgilin olması ayıp bir şey konuşmam değil zaten fotoğraf da ayıp değil yani çıplak falan değil sadece bacaklarımı falan göreceksin yani bu arada benim için sevgilin olsa da önemli değil hani ben sana çıkma teklifi etmiyorum Ne bileyim cinsellik konuşmuyorum sadece konuşmak istiyorum yani çok sıkılıyorum canım sıkkın o yüzden
1 ayDüşüncen farklı olabilir ama böyle platformlarda kendini paylaşmamaya çalış kötü zihniyetli insanlar çok var
04 Yorumla
Soran1 ayYa gerçekten özgüvenim gitti neyin gerçek olduğunu bilmiyorum ne kadar kilo alırsam alaym kendimi çok cılız zayıf hissediyorum
- 1 ay
Fiziğin iyi duruyor kilona göre bence özgüvenini kaybetme
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 ayBiraz daha alman lazım kiloyu 5 kilo falan alabilirsen tam oturur fizigin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayşu an gayet iyisin nence idean bir kilodasın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 970 cevap paylaştı.
1 ayBöyle kalmalısın gayet iyi ve tam idealindesin
00 Yorumla
1 ayabla yanlış anlama fotoda gayet yeterli ve. Baya seksi özelden elini veya kahve atarsan hem konuşuruz hem fal bakariz
00 Yorumla
1 aySen gayet iyisin abla ben 166 50 kiloyum... ince uzunum seksi olduğumu düşünüyorum ama ailem bu durumdan memnun değil bsjsjs
01 Yorumla- 1 ay
nişanlımısın bebil
1 ayÖncelikle gayet fitsin ve ortalama denilebilirsin burada ben seni çirkin görmedim cılız falan da değilsin güven kendine biraz
00 Yorumla
1 ayGayet hoş yerinde bir vücudun var neden kilo almak istiyorsun ki? Şu haline formuna ulaşmak için popon yırtanlar var yani
00 YorumlaBence kilon çok da az değil ama şöyle 55 civarı olursa bir kadın vücudu için ideal şartlara gelmiş olursun.
00 Yorumla
1 ayBacaklarin asiri ince duryor ama kalcaya doru kalinligi iyi bence kalcada sekilliyse tadindan yenmez :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 862 cevap paylaştı.
1 ayİyi böyle gayet dert etme hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayCanım bende 162 52 yim yani çok iyi özgüvenli ol
41 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBi kaç kg bende düşünmedim değil 😆
1 ayBence tam ideal kilo ve boy oranı zorlama daha fazla
00 Yorumla
1 ayKötü değilsin ama kalça basen biraz kg al balık etli candır vhjhbbh
00 Yorumla
1 ayOoo Tabiki de Vücut olarak Çok İyisin
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi