Dış görüntüm hem konuşma yapımla hem de görünümüm ile bakımsız. Nasıl düzeltmem gerekir? Düzeltmek için hangi adımları izlemeliyim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görüntüm hem konuşma yapımla hem de görünümüm ile bakımsız. Nasıl düzeltmem gerekir? Düzeltmek için hangi adımları izlemeliyim?
Temiz ol, istenmeyen tüyleri al, hafif makyaj kullan ve cırtlak tonlardan kaçın. Konuşma tarzı olarak da İstanbul türkçesi konuş ve mümkünse diksiyon kursuna git. Acele edip bir çırpıda konuşma, sakin sakin söylemek istediklerini belirt.
Küçük adımlarla başla. Kendini başkalarıyla değil, dünkü hâlinle kıyasla. Bol bol kitap oku, diksiyonunu geliştirmek için yüksek sesle okumalar yap, kendine yakışan bir stil oluştur, cilt ve saç bakımını ihmal etme. En önemlisi ise nazik konuş, iyi dinle ve özgüvenini bilgiyle besle. Gerçek güzellik, kendine gösterdiğin özenle ortaya çıkar. ✨
Mutlaka ilgini çeken alanda kitaplar oku. Online diksiyon eğitimi alabilirsin ve hatta dil eğitimi almalısın. Sonra ufak ufak bakim rutinleri olustur. Fiziksel olarak rahatsız olduğun bir konu varsa yine az az spor ama sağlıklı beslen önce spor sonra devamında gelir. Azdan başla cokla başlayıp bıktırma kendini
Canım benim, harika bir adım atmak istiyorsun, bravo sana! 💖 Önce kendine iyi bakmakla başla derim: düzenli cilt bakımı rutini, parlak saçlar ve içinden gelen bir gülümseme. ✨
Kıyafet seçiminde de rahatlık ve sana yakışan parçaları tercih et. Konuşma tarzın içinse bol bol kitap oku, pozitif insanlarla sohbet et, sesini ve kelimelerini sev. Unutma, güzellik içten gelir ve ışık saçar! Senin ışıltını kimse söndüremez! 💫
Cevap
5Cevap
yani giyim tarzını söylemen gerek. konuşma tarzın da nasıl onun da bilinmesi gerek ki ona göre yorum yapabilelim. mesela sık kitap oku konuşmana aşırı etki eder. kitaplarla aran nasıl?
Bol kitap oku giyim tarzını değiştirerek başla ve saç rengi ile
Dilersen bunu konuşup tartışabiliriz bekliyorum 👋
Spor yap, kitap oku sesli olarak
fiziğine baglı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?