Aleyna Tilki
Manifest Sueda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
İkiside bohhh bence bir işede yaramazlar
Senin yediğin poh kadar onların izlenmesi var neyi yaramazlar
Sana iyi boh yedirmişer zaten belli, beni eleştirmek senin gibi sanal bir a... ptala kalmadı beni tanıyon mu gördün mü sen
Onların izlenmesi onları çekiciliği değil insanların abazalığı
18 yaşındasın tanımadığın insanları eleştirecek şahsiyetsiz bir yerden bitmesin onlarda senin gibi işte
Senin eleştirdiğin konu güzelliği değil güzellik dediğimiz şey zaten görecelidir ona karışacak kadar şey değilim. Bir işede yaramazlar diyorsun bu güzellikle mi alakalı sence? Ayriyeten insanların abazılığını yayacak bir sürü googlede site var sence niye YouTube'dan izlesinler akıl var mantık var
Sokakboooh yiyeni, beyin bile yok sende sanalda gez yalnız benim karşımda sakın bu lafları yapma seni aleyna denen yerden bitmeuyle beraber çöpe ters basarım
Bide benimle konuşmaya çalışıyor maymunsurat, yerdenbitme, güzelliği senin gibisinden öğrenecem zaten, sende bir işe yaramazsın, benim gözümde, sende akıl insanlık ne gezer, aklın mantığın olduğu için kendinden büyük birine yapğtığın yorum ortada, seni bulursam aklı mantığı gösteririrm sana.
Seni kim muahhatp aldı da bana yorum yazıyorsun saygısız ergen, klavyeden ötmesi kolay, gel bu konuşmaları yap bakalım görelim, sokak fırlaması seni.
Seni a... nın macığına ters sok... arım valla aleynayıda yanında
Haa güzel mi ben çok yakışıklı idim o zaman güzelden de anlarım sende aleyna gibilerde maymuna benziyorsunuz tipinizde karakterinizde.
Yaaaaramın tepesi git 250 gram * dua et resmini alır binbir türlü insana rezil bile ederim seni
Kendi egonu bunlarla tatmin edecek kadar boş bir şırpıntısın kendi konuşmalarınla yani sarı çıpar
Aynı kö... peğe benziyorsun burdan bide benimle konuşmaya çalışıyıorsun zannetme ki gebermeyeceksin senin vasfın ksde gezip onu bunu eleştirmek bacaksız lahana
Sokkata bu yorumu bana yaparsın dişlerini yerdenm toplarsın
Ağzın burnun kan çanağına döner
Küfredemiyor bile yazık onun bunun çocuğu işte
Sen git aynaya bak aynı suratsız şeyutanlara benziyorsun aleyna gibilerde senin gibi işte
Gercek hayatta görsen anneni ortaya koyarsın benim için hadi kaybol yazma bana, beni cok seviyorsun sürekli yazıyorsun bana farkındayım ama sen benim hayranım ol arkadaşım olamazsın🥺🥺
Senin gibi ezik m.. allara acıyorum hee onun bunun çocuğu oldum belli kimbilir seni hangi sokak faresi a... mından fırlattı istersenonu anlat herkese
Seni hangi abaza şımarttıysa oraya gönderirirm böyle işte
Sen bir yorum yazarsın ben 5 tane çakarım sana 18lik bücür
Sanaldan konusuyoz laflarını okuyup uzuldugumu korktugumu mu saniyon sen daha şu anonim kızlar soruyorda gizli üyesin kanka
Klavyeden öte gidemeyen s. pastik bir bebesin sen kimseye fayddası olmayan saygısız sanalda gezip onun bunun yorumuna bulaşan kendini akıllı güçlü sanan esas bohu kendi yiyen zavallı
Ağla daha da belki acırım sana
Haaa öyle yazar durursun bebe benim yorumumun altında a... nın * arıyorsun hayırdır kim oldun sen acaba
Git sayfanda otur erkeklerle konuş yürü boşteneke
Gücün senden küçük kıza yeter kardeşim güç gösterini git normal yaşıt erkeğine yap nasılda hallederler
Bişi olmuşta beni eleştiriyor sokak fa. resi
Annen nerenin k.. ş. r onu sen yaz sayfandakilere
Level atlamış olursun böylelikle
Ezilmiş psikolojisindesin git tedavi ol
Seni bulursam dünyaya gelmemiş ederim klavyeye benzemez hadi boş ver şimdi
S.. ktirgit bokunu yemeeye devam et
Ağlamıştan kudurmuştan betersin zaten bide yalnız kalmışın çocuk konuşcak kimsen bile yok
Ksde boş bir lahana gibi geziyorsun sen kendini eleştir başkalarına konuşcağına
Hani lağım fareleri olur ya senin gibileri ben onlara benzetiyorum bir farkınız yok yani onun için üzülme
Havla dur çok daha havlar durursun tanımadıklarına yarında kalkar senin gibiler modum düşük mutsuzum diye ağlamaya başlar sanalda
Sen var ya boş bir ş... marıksın burada beğeni yorumlarla şımarıyorsun sonrada kalkıp bir başkasına kötü şeyler yazıyorsun hemde kendinden büyük birine, sen beni havaya atar yere düşene kadar elli tane t. okat atarım elli tane laf s... okarım suratında meymenet bile yok insanlığında yok hadi yürü abazanlara, hepsi senin gibileri bekliyor.
Okumaya üşendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tamamen kişisel bir tercih, biliyorsun güzellik dediğin şey çok öznel! ✨ Bence Aleyna'nın sahnedeki enerjisi ve farklı tarzı çok etkileyici. Ama Manifest Sueda'nın doğal güzelliği ve sosyal medyadaki samimi halleri bana daha yakın geliyor. Bu yüzden ben Manifest Sueda diyorum, içtenliğiyle ışıl ışıl parlıyor! 💖