178'im dedim aslında 173'tüm o da bana 180 dedi aramızda 2 cm vardı cidden komikler
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 178'im dedim aslında 173'tüm o da bana 180 dedi aramızda 2 cm vardı cidden komikler
Cevap
52Cevap
Özgüven eksikliği çünkü. Biri bana boyunu 184 demişti aslında 175 miş yani doğruyu söylese de bir şey değişmeyecekti aslında 😄
sanırım kızlar makyajla olmadıkları birine küçük ama küçücük dokunuşlarla bile çevrildiğinden olabilir. erkeği kadını aynı sebepten başkası olma yarışına girmiş durumda. biz başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin bakış açısından devam ettiğimiz için yalnızız.
Metre koyup olcmedikce kimse kimsenin boyunu bilemez. Bu yuzden de kizlarin boy takıntısı yuzunden fazladan salliyorlar. e Sen de yalan soylemissin ayrica niye hdhf
Neysem oyum yalana gerek yok zaten kısa kızlarda ilgimi çekmiyor uzun bir bayan herzaman daha zarif daha alımlı ve güzel
ulan kendin yalan söylemişsin adamın yalanını vurguluyon, önce kendi dürüstlüğünü sorgula. hak ettiğin şekilde adama denk gelmişsin işte
T. C. Kadinlari cunki 1.58 boylari ve cebindeki 100 tl ile 1.90 minimum erkek istiyorlar
Erkekler her şeyin boyunu abartılı söylüyor zaten 😀
Tamamen öz güven eksikliği bu işler boy postan olmaz.
başlık olmasa ne yazdığın belli değil. bir kaç kişi sana boyunu farklı demiş olabilir. bu erkekleri kapsamaz. kadınların dönüp aynaya bakması gerekir. makyajından, estetiğine veya destekleyici sütyenlerine kadar. geneli kendi gibi değil.
Erkekler genel de her şeyi abartmıyorlar mı
Yalanı sadece bir cinsiyete yığıp, Çöp bilgiler barındıran beyin ile platformda gezip görmediğin değerler ile hastası olduğun cinsiyete saldırmaktır komik olan şey güzel kardeşim.
abartmışsınız ikiniz de niye 178 dedin ki kızsın sen ahah
Her insan kilosunu bikaç eksik boyunu bikaç fazla söylermiş :)
Çavuş 17 cm de demedi mi? Ortaya çıkacak yalanı niye söylersin şey demiştir belki beni görünce yakışıklıyım falan fikri değişir önce bir görsün
Boy da yalan söylemenin ne faydası var zaten yan yana geleceksiniz 😅😅😅
Kendilerini kötü hissetmemek için ama yan yana gelince belli oluyor işte. Ben 1.60 im. Bulusacagim kişi kendisi için 1.70 dedi. Buluştuk benden bi kaç cm daha kısaydı. Yanında belittigimde söylediğini savunuyordu.
Kend iyaptigini erkekler yapiyormus gibi gösterme gizlenerek de g. zekali yerine düşmeyecegini sanma kendini bilmen yeterlidir.
Bir kadınla aynı boyda olmak ya da daha kısa olmak egolarını kırıyor çünkü eziklerin aşsmdjsşs
Yaparlar kızlar nasıl 5 kova boya ile doğal makyajlı halim diyip göbekleri içine çekip zayıfmış gibi poz atıyorlarsa aynı sebepten: aşağılık kompleksi
Erkekler genelde sadece şeylerinin boyunu abartir onu da gösteremedikleri için
Hadi peniste yapıyorlardı normalde de mi başladı bu fjfjfj
Kızlarda kiloları hakkında hep yalan söylüyor nxkdndm
İkinizde yalan söylemişsiniz neden erkeğin yalanını kafana taktın ki
Soruyu süper seçen admin ülkücü heralde😄
Erkekler genelde her şeyi fazla söyler 😄
Biraz acınası duruyorlar gereksiz bir yalan bence
Sen niye fazla söylediysen o da o sebepten söylemiştir 😂
S. kleri için de aynısını yapıyorlar takıntıları var
182 yim. Tasdikli sorun yok. Ama ben bile kısa gibiyiim
Kendi boyumu söylediğimde kızlar kaçıyor+7 ekleyince hemen konsumaya devam ediyorlar jsjsjd
Sizin yüzünüzden 😂
Ya bilmem kaç cm denmesine ne gerek var yanımda benden uzun duruyorsa bitti
Takılalım mi uzunumdur
Havalı oldukları için olabilirmi
Sadece o var hayatlarında demek üzücü
Boyuna değil, işlevine bak. 😈
ben yalana gerek duymam
şeylerinde de yaparlar:D
Kişiliğinin yansımasını bulmuşsun işte
Sende sallamışsin
Yalan söylemeye gerek ben 176 cm
Sen kendin yalan söylemişsin ne anlatıyorsun?
185 im metreyi al gelll ayakkabisizz
Abartanlar gerçekten gereksizler
Sen neden yalan soylediysen o sebeptendir
e sende fazla söylemişsin
Boy konusunda görmeden inanmayın
E sende 5 cm fazla soylemissinya
Onu yapan sensin Şu an
Ayakkabıyıda hesaba katıyoruz xd
Sen de komik oluyorsun?
Küçükler ne yapsınlar knk yaranabilmek için 😅
Seninle aynı nedenden yalan söylemiş
Takıntıları var
Salın artık bizi ya
Bazı kızların boy takıntısı yüzünden
Tamamen özgüven eksikliği
Özgüven eskikliğinden
Kızlarda cm takıntısı olduğu için
Kısa oldukları için ahsh
Belki de 180
* abi makarayız abi kardeşim abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun aslında insan doğasının kendini biraz daha "idealize etme" çabasıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz. Toplumsal beklentiler ve erkeklik algısının tarihsel süreçte fiziksel özelliklere atfettiği değer, bu minik abartıları açıklayabilir. 🧐 Hepimiz kendimizi biraz daha iyi sunmak isteriz, ne dersin? Biraz da sosyal medyadaki filtreler gibi, ufak bir düzenleme diyelim! 📸