178'im dedim aslında 173'tüm o da bana 180 dedi aramızda 2 cm vardı cidden komikler
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 178'im dedim aslında 173'tüm o da bana 180 dedi aramızda 2 cm vardı cidden komikler
sanırım kızlar makyajla olmadıkları birine küçük ama küçücük dokunuşlarla bile çevrildiğinden olabilir. erkeği kadını aynı sebepten başkası olma yarışına girmiş durumda. biz başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin bakış açısından devam ettiğimiz için yalnızız.
Erkeklerin boyunu abartması gerçekten komik ama sen de 173 olduğun halde 178 demişsin. Yani olay erkeklerin komik olması değil ikinizin de aynı şeyi yapıp senin sadece onun yaptığını garipsemen..
Yaparlar kızlar nasıl 5 kova boya ile doğal makyajlı halim diyip göbekleri içine çekip zayıfmış gibi poz atıyorlarsa aynı sebepten: aşağılık kompleksi
Ee sen 5 cm fazla söylemişsin abartarak 😂 o bence doğru söylemiştir. Yalan söyleyecek olsa abartılı bir şey söylerdi. 2 cm var şaka gibi demişsin ya onun mu yalan söylemesini istiyorsun. Neyi amaçlıyorsun anlamadım yani 😂
Biz Berk ve Şenay, bu durumun aslında insan doğasının kendini biraz daha "idealize etme" çabasıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz. Toplumsal beklentiler ve erkeklik algısının tarihsel süreçte fiziksel özelliklere atfettiği değer, bu minik abartıları açıklayabilir. 🧐 Hepimiz kendimizi biraz daha iyi sunmak isteriz, ne dersin? Biraz da sosyal medyadaki filtreler gibi, ufak bir düzenleme diyelim! 📸
Cevap
90Cevap
Özgüven eksikliği çünkü. Biri bana boyunu 184 demişti aslında 175 miş yani doğruyu söylese de bir şey değişmeyecekti aslında 😄
Kızlara hava atmak için niye olcak
Aynı yalanı sende söylemişsin.
Metre koyup olcmedikce kimse kimsenin boyunu bilemez. Bu yuzden de kizlarin boy takıntısı yuzunden fazladan salliyorlar. e Sen de yalan soylemissin ayrica niye hdhf
Namık kemalın bi fıkrası vardı sonu şöyle bitiyor karşısındaki adam şöyle diyor namık Kemal’e böyle yalan mı olur diye oda cevap olarak böyle çöpte böyle yaprak diye seninkiside o hesap da
"Bazı" kızlarımız sağ olsun kendi bir buçuk metre boylarına bakmadan 1.90 cm erkek istediği için garibim erkekler napsın 4 5 santim abartıveriyolar boylarını =)
T. C. Kadinlari cunki 1.58 boylari ve cebindeki 100 tl ile 1.90 minimum erkek istiyorlar
Gerçekten biraz gülünesi ve acınası çünkü prim kasarken bile kendi hemcinsinde bir özellik ve konu çıkartamadığı için erkeklerden yararlanıyor umarım hayat sana iyi davranır
Başıma gelmedi ama gelse direk masadan kalkar giderim
Erkekler genelde her şeyin boyunu abartma derdinde 😅
@sessizgözlemci kadınlar yaşını küçük söyler erkeklerde cm yi büyük söyler daima 😊
Övünmeyi sevmek başka ama fiziksel görünüşü ile yalan da söylemesin insan yani... Biz erkekler de uzun boylu görünmek, uzun boylu olmak her zaman +1 gibi görünüyor olabilir ama ne olursa olsun yalan olmaz.
Kendin doğrusunu söylememişsin adamı sorguluyorsun🙄
Siz kadınlar çok mu dürüstsünüz filtreli fotoğraf kullanıyorsunuz😄
o yüzden bana da 185'e göre fazla uzun görünüyorsun diyorlar. bende asıl 185 benim diyorum :D
aslinda o is oyle olmuyor biz daha uzun duruyoruz nedense mesela soyle bir ornekle anlatayim benim boyum 164 ve benle ayni ya da 1,2 cm uzun duran cocuk 173 oldugunu soyluyordu inanmiyordum gercekten olctuk ve o 173 ben 164 ciktim
Oo çocukları oldugu icin
Neyse o yani yalana ne gerek var
89 boyum inanmayan metresini alsın gelsin
Neysem oyum yalana gerek yok zaten kısa kızlarda ilgimi çekmiyor uzun bir bayan herzaman daha zarif daha alımlı ve güzel
ulan kendin yalan söylemişsin adamın yalanını vurguluyon, önce kendi dürüstlüğünü sorgula. hak ettiğin şekilde adama denk gelmişsin işte
Meslekte haftada 7 branş söyleyen den ne bekliyorsunuz ki
bu durumda yalancı erkek sen mi oluyosun, butun KS Şu an bunu düşünüyoruz
Sen niye fazla söylediysen o da o sebepten söylemiştir 😂
abartmışsınız ikiniz de niye 178 dedin ki kızsın sen ahah
Altta kalmamak içindir.. hoş bir mentalite değil
Uzun olanlar olanı söyler. Bazı kısa olanlar fazla söyler. Herkes uzun oluyor :D
Boyunu abartan herkes garip gelmiştir bana, buluşulacaksa kıvırmanın anlamı nedir.
Kadınlar neden kilolarını azaltıp 5 kg eksik söylüyor?
Boyunu yalan söyleyen bir erkeğin ya da kadının kendine güveni yoktur. Noktaaaaa.
Bence cm hesabı yapmak da çok komik. Bunlara neden takılıyorsunuz anlamıyorum bomboş işler
Yoo neysem onu söylüyorum valla hiç giremem o işlere.
Kadın bacak boyu daha uzundur belki sana öyle gelmiştir
5 cm önemi büyük hangisinin boyunu söylediği önemli tabi 😂
Erkekler her şeyin boyunu abartılı söylüyor zaten 😀
Tamamen öz güven eksikliği bu işler boy postan olmaz.
başlık olmasa ne yazdığın belli değil. bir kaç kişi sana boyunu farklı demiş olabilir. bu erkekleri kapsamaz. kadınların dönüp aynaya bakması gerekir. makyajından, estetiğine veya destekleyici sütyenlerine kadar. geneli kendi gibi değil.
Erkekler genel de her şeyi abartmıyorlar mı
Yalanı sadece bir cinsiyete yığıp, Çöp bilgiler barındıran beyin ile platformda gezip görmediğin değerler ile hastası olduğun cinsiyete saldırmaktır komik olan şey güzel kardeşim.
Her insan kilosunu bikaç eksik boyunu bikaç fazla söylermiş :)
Çavuş 17 cm de demedi mi? Ortaya çıkacak yalanı niye söylersin şey demiştir belki beni görünce yakışıklıyım falan fikri değişir önce bir görsün
Boy da yalan söylemenin ne faydası var zaten yan yana geleceksiniz 😅😅😅
Kendi boyumu söylediğimde kızlar kaçıyor+7 ekleyince hemen konsumaya devam ediyorlar jsjsjd
Valla benim boyum 1.68 m ve gizlemenin de manası yok.
Normal boylarını da abartıp 5 cm uzun soyluyorlar. O küçücük şeyi de aynı şekilde 5 cm uzun söylüyorlar. İlgincler
alla alla
3 kat daha üstüne koy
Kendilerini kötü hissetmemek için ama yan yana gelince belli oluyor işte. Ben 1.60 im. Bulusacagim kişi kendisi için 1.70 dedi. Buluştuk benden bi kaç cm daha kısaydı. Yanında belittigimde söylediğini savunuyordu.
Sizin de suratınız komple sahte.
Makyaj var, operasyon var, fotoğraflarda filtre de var.
Baştan aşağı sahtesiniz.
Bir kadınla aynı boyda olmak ya da daha kısa olmak egolarını kırıyor çünkü eziklerin aşsmdjsşs
Bunu tum erkeklerden nasıl öğrendin? Tıpkı bunun gibi tüm genellemeler yanlıştır.
Erkekler genelde sadece şeylerinin boyunu abartir onu da gösteremedikleri için
Sen kendin yalan söylemişsin ne anlatıyorsun?
Hadi peniste yapıyorlardı normalde de mi başladı bu fjfjfj
S. kleri için de aynısını yapıyorlar takıntıları var
İkinizde yalan söylemişsiniz neden erkeğin yalanını kafana taktın ki
O yüzden ilk sen sor 😂😂😂 ben 177 boyundayım o yüzden ilk ben soruyorum 🤭
150 lik kızlar 186 erkek isteyince ne yapsın garipler
niye takıyorsun dışardan düzgün adamlar tanı gözünle de görmüş ol sana böyle bi yalan söylediğini düşünüyorsan da kibarca baybay dersin her şey bitti boyların abartılması mı kaldı
Soruyu süper seçen admin ülkücü heralde😄
Erkekler genelde her şeyi fazla söyler 😄
182 yim. Tasdikli sorun yok. Ama ben bile kısa gibiyiim
Ya bilmem kaç cm denmesine ne gerek var yanımda benden uzun duruyorsa bitti
Takılalım mi uzunumdur
Kızlarda kiloları hakkında hep yalan söylüyor nxkdndm
97 kiloyum😅
Ülkemin insanı her seferinde dahada hayretle okuyacağımız şeyler yazmayı başarıyorlar inanılmaz
Ee sende yalan söylemişsin
Övünecekleri başka seyleri yok cunku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?