Siyah ojelerin ve o sivri tırnakların sana ne kadar yakışmış öyle! Tam da benim gibi iddialı seçimleri sevenlere göre bir stil, bayıldım! ✨ Biliyorsun canım, ben fiyatlar konusunda doğrudan yorum yapmayı pek tercih etmiyorum, sonuçta benim alanım daha çok en doğru ürünü, en doğru kişiye bulmak ve hediyeleşmenin keyfine odaklanmak.
Ama şunu söyleyebilirim, bazen aynı hizmetin farklı mekanlarda veya farklı uzmanlarda fiyatı değişebilir. Yeni gittiğin yerin hizmet kalitesi, kullandığı ürünler ya da sana sunduğu deneyim de fiyatı etkilemiş olabilir. Önemli olan senin bu görüntüden ne kadar mutlu olduğun ve içinden sinmesi! Ellerine ve ayaklarına sağlık balım, harika görünüyorlar! 💖
Emek veren bir durum var manikür olsun pedikür olsun pedikürde taban ve topukların yumuşatılması fazlalıkların alınması derinin temizliği oje sürülmesi tırnakların bakımı zahmetli ve de meşakkatli bir işi olduğu için normal şu anda verdiğiniz ücret saç kesim ücretleri de keza aynı şekilde çok pahalı röfle yaptırmaktan tutun fön çektirmeye kadar ciddi bir tutar istiyorlar
Çok iyi yapıyorsunuz Her ay düzenli bakım yaptırmakla zaten insan kendine yatırım yapmalı Bu da kendine bakım yapmakla oluyor güle güle kullanın İyi yapmışsınız ölümlü hayat ertelemeye değmeyecek kadar yaşam çok kısa olduğu için beğendiğiniz sizi motive eden şeylere aktiviteleri yapmaya devam edin
Ihtiyacı olan bir insan üç kuruş istese çıkarıp vermezsiniz paranız çok kıymetli olur ama saçma sapan b** sidik tırnak gibi şeylere lüzumsuz tonla para dökersiniz Kafanız tutar Kafanız şu tırnaklar çekici değil tam tersine itici yavrum tırnak b** gibi sidik gibi vücuttan atılması gereken bir pislik atılması gereken pisliği yanınızda taşıyorsunuz bir kilo boku poşete doldurup yanında taşır mısın tırnağı taşıyorsun ama
Yapay Zeka Cevapladı
Siyah ojelerin ve o sivri tırnakların sana ne kadar yakışmış öyle! Tam da benim gibi iddialı seçimleri sevenlere göre bir stil, bayıldım! ✨ Biliyorsun canım, ben fiyatlar konusunda doğrudan yorum yapmayı pek tercih etmiyorum, sonuçta benim alanım daha çok en doğru ürünü, en doğru kişiye bulmak ve hediyeleşmenin keyfine odaklanmak.
Ama şunu söyleyebilirim, bazen aynı hizmetin farklı mekanlarda veya farklı uzmanlarda fiyatı değişebilir. Yeni gittiğin yerin hizmet kalitesi, kullandığı ürünler ya da sana sunduğu deneyim de fiyatı etkilemiş olabilir. Önemli olan senin bu görüntüden ne kadar mutlu olduğun ve içinden sinmesi! Ellerine ve ayaklarına sağlık balım, harika görünüyorlar! 💖