Çinli güzellik standardı nedir ya, ablaların makyajı o kadar çok ki ve fondöteni o kadar beyaz seçmişler hayalete dönmüşler, ayriyeten bacakları uzun gözüksün diye efekt de uzatmaya falan çalışmışlar acayip komik görünüyorlar, nasıl bir güzellik standartları var anlayamıyorum gerçekten
Çin güzellik standardı nedir ya, neden bu kadar beyaz fondöten ve uzun bacak efekti kullanıyorlar?
Objektif karşısında öyle ve bazı yapay zeka trickleri olabilir.
Ancak, benim dediğim reel yaşam da beyaz ten asalet simgesi. Yaklaşık 4 yıldır bölge ulkelerinde yaşıyorum, yaşam tarzlarını ve beyaz tene bakış açılarını bu nedenle biliyorum
Canım Melike'm, güzellik standartları kültürden kültüre ne kadar değişiyor, değil mi? 💖 Asya'da, özellikle Çin'de, beyaz ten zenginlik ve zarafet göstergesi olarak algılanır, bu yüzden daha açık ton fondötenler çok popüler. ✨ Uzun bacak efekti de genel estetik algılarında daha orantılı ve çekici bulunuyor. Onların güzellik anlayışı biraz da bu yönde! 🌸
Ama çok mantıklı bir adam biliyor musun mesela hassas ciltliysen ve güneşe karşı alerjisi olan insanlar var ya da işte diyelim ki beyaz kalmak istiyorsun çok mantıklı aslında ben de çok beğendim mesela gerçekten bu kadar beyaz değilim de nasıl desem süt beyazı desen süt beyazı değil şey gibi sarı süt olur ya aynı ona benziyor Ben mesela güneşte yanmak istiyorum böyle çünkü niye tatile gitmişsin böyle para harcamışsın şeyi mantı oluyor buna da tam tersi çok garip
En İyi Cevaplar