Bikini, tanga o tarz kıyafetler tahrik edici tamam da tayt niye tahrik edici olarak nitelendiriliyor. Dışarıya tayt giyip çıktığımda gözler hemen oraya kayıyor, hâlbuki belli bile değil.
2 ay
Bikini, tanga o tarz kıyafetler tahrik edici tamam da tayt niye tahrik edici olarak nitelendiriliyor. Dışarıya tayt giyip çıktığımda gözler hemen oraya kayıyor, hâlbuki belli bile değil.
Her tayt öyle değil bazıları var ki kadın sanki kendini reklam etmek için giymiş tüm vücut detayları ortaya çıkıyor bazı erkekler tahrik edici bulsa da ben çok basitçe ve itici buluyorum
Tayt öyle bir giyim değil ama bazı kadınlar sırf kalçaları veya özel bölgeleri belli olsun diye imanına kadar çektiği için doğal olarak ahlaksızca bir giyim olarak nitelendiriliyor.
Taytın olayı tamamen “hayal gücünü çalıştırması” yüzünden 🙃 Kumaş ince, vücut hatlarını net gösteriyor, bedeni sarıyor. Erkek beyninde de bu direkt uyarıcı oluyor maalesef 🙄
Burada sorun taytta değil, bakanın bakış açısında. Senin rahat ettiğin, kendini iyi hissettiğin kıyafeti giymen en doğrusu 💪✨ İstersen oversize sweatshirt, uzun gömlek, blazer ceketle kombinleyip odağı biraz kırabilirsin ama bunu da başkaları için değil, sadece kendi konforun için yap.
Unutma, tayt giymen kimseye “bana bak” izni vermiyor. Tarzınla yürümeye devam et queen 👑🥰
Cevap
26Cevap
hatları belli ettiği için
Üzerine yapıştığı için belli bölgelere dikkat çekiyor
@49Expert bizler rahatlığı için, duruşu için giyiyoruz, tercih ediyoruz ama sizin gördüğünüz açı bu evet
@49Expert bazı kadınlar haklısın
ben yatarken termal tayt giyiyom hiç öyle gözükmüyor bende , kızlarda gözüküyorsa bu kızların eseridir :D
Sıkıyor çünkü kadının ön tarafını da arka tarafını da tam belli ediyor
Vücut hatları belli oluyor ama bi yandan da görünmüyor diye
Totoya yapışıyor altında da tanga olduğunu bilmek şahane oluyor...
kalçası daha büyük olanlarınki aşırı belli oluyor
Yok gibi duran parlak külotlu çorap gibisi gelmedi gelmeyecek
Acaba belli mi diye bi umut iste gariplerim 😬🤓
@wkertenkele Ne belli mi?
Tayt hepsinden daha tahrik edici çünkü vücut belli oluyor ama göremiyorsun bikini vs çokta çekici değil
Tayt giyip dışarı çıkınca haber ver fotonu çekip göndereyim o zaman anlarsın
Toto dikkat çekiyordur
Giyenin kek kalıbı gibi kalıbı çıkıyor
Yani tüm hatlar ortaya cikiyo daha ne olsun 😍😄
Hem rahat hem teşhir ikiside zevkli
@Arzuahmet Bence seksi
Arkadan araya giriyo önden yarığa
Vücudunu ikinci bir deri gibi sardığı için
kalça ve vajina ön planda olduğu için
Herşeyi meydan atıyor
Vücut hatlarını tam yansıttığı içindir.
Vücut hatlarını belli ettiği için