Biri burnunu yaptırdığında herkese normal geliyor, genetik estetik de gayet normal bir şey.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
His kaybı olur. Az uz da olmaz kesinlikle önermem. Sünnette bile his kaybı oluyor
Güzel görünen haz vermeyen bir vajinan mı olsun istiyorsun yapma
His kaybı olmaz. Tam tersi hissi arttırabilir bile
Benim secgilim/ karım yaptırmadın isterdim. His kaybı olur. ya da gereksiz hassaslaşır gerek yok buna. Orası bize ozel. Dolayısıyla partnerinin söz hakkı olur
Yasalarda böyle bir şey yok. İzin almak zorunda değil.
Yasayı takan kim. Karım benden habersiz slikon taktırsa ayrılmayı dusunurum. Bedenini herkesle paylaşmıyorsun eğnyadanhunubyaşadığın tek kişinin de hakkı yok mu fikir vermeye
Bekarım bu arada. Karım olunca demek istedim
Bekarken yaptırdı diyelim ki
O zaman durum şu.
Ben gördüğüm kadını beğenirsem ilişki aşqmasına geçerim benlik bir durum yok. Onu beğeniyorsam dert etmem.
Anladım
Şu an nasıl nasıl olsun istiyorsun nedennbunkadar taktın ki. Ben dahil bir çok erkek secici değiliz
Lafa gelince öyle evet
Ya neden öyle olsun. Temiz olmasını daha çok önemsiyorum. Şekil takintim vajinadanyok benim
İyi
Sen neden kötü buluyosun kendininkini
Kötü bulmuyorum.
Estetiği neden düşündün o zaman
Öyle Bir düşüncem yok. Öylesine sordum
Anladım. Güzel sohbetti. Başka zaman başka konuları da tartışmak isterim. Olgun yanın aşırı güzel hissettirdi
Bunun kötü gözle bakılacak bir durumu yok ihtiyaç varsa yapılmalı özgüven düşürüyor hattta ben bile yaptırabilirim belki
Normal zaten?
Yani ben meslek gereği aşina olduğum içindir belki
Kötü gözle bakıldığını düşünmedim hiç
Kim bakıyor? Genital bölgenize estetik yaptırdığınızı niye millete duyuruyorsunuz ki?
Daha önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim ama kim bunu sorun ederki kendine
Niye kötü gözle bakılsın ki normal bir durum hatta bende düşünüyorum kendimi toplayınca baya masraflı maliyetli bir şey
Ne gerek var ki o bölgenin amacı estetik durmasi değil ne olabilir ki estetik yaptıracak
Kişisel bir tercih ya bu yani. Burunun amacı da estetik durması değil mesela
Tamam evet kişisel tercih de sonuçta herkesin gördüğü bir şey değil eşin veya sevgilin görecek bir de sen tabi bir çok erkeğin buna takılacağını sanmıyorum ama vücut senin vücudun gözüne hoş gelmiyorsa olabilir tabi ama çok da gerekli bir şey değil bana göre
genital estetik oldugunu mesela kim nerden bilecekde kötü bakacak ablasi!
yaptıran arkadaşım vardı. ama doğallığı bozuluyor yaaaa.
Ben kötü gözle bakmıyorum, bakmadım da, eski kız arkadaşım yaptırdığını söylemişti mesela onun hayatı
Nasıldı peki
İyiydi bir anormallik yoktu yani görünüşünde
Bencede normal ve bazı kadınların gerçekten ihtiyacı var
Çok gerekliyse yapılır gereksiz yere bozunca daha kötü duruyoe
Yani normal olması lazım yoksa ollmuş folloş 🤣🤣 bakmaya kiyamazsin
Selam bu konuda buradan konuşur isek spam yeriz tkp et
Ne gibi estetik
Herkes zaten çoğu yerine estetik yaptırıyor artık
Arkadaş cevrenmi kötü gözle bakıyor kime ne
Sorunun benimle ilgisi yok. Öylesine sordum
Mesela nasıl bir estetikten bahsediyorsun ne olursa kadın genital estetik olmalı dersin
Labiaplasti mesela. Deride katlı bir görüntü oluyor.
Hayır yanılıyorsun oral ilişkide iç dudakların büyük olması avantaj
Burdamisin
Gerek yok ki güzel oluyor orası zaten
Öyle değil işte
Herkeste aynı değil
Nasıl ki
Öyle işte
Yorumlarım
Haklısın
Çok mu önemli sence
nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda çok haklısın! ✨ Ne yazık ki bazı konulara toplumsal önyargılarla yaklaşılabiliyor. Burun estetiği daha görünür ve genel kabul görmüş bir estetik müdahale olarak algılanırken, genital estetik hala biraz tabu gibi görülebiliyor. Oysa tamamen kişisel bir tercih ve kendini iyi hissetmekle ilgili! 💖 Kendi bedeninle barışık olmak ve özgüvenli olmak en önemlisi değil mi? Kimsenin ne düşündüğü önemli değil, sen kendini mutlu hisset yeter! 💅