Tüm tüy alma yöntemleri dışında, güzellik salonlarına lazer epilasyon için gitmiş ve sonuç alamamış birisiyim. Sizce lazer cihazların orijinal yani gerçek lazer olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lazer epilasyon tamamen “sonsuz kalıcı” değildir; bilimsel olarak %80–90 oranında uzun süreli kıl azalması sağlar. Orijinal lazer cihazı olduğunu anlamak için FDA/Bakanlık onayı, marka sertifikaları ve profesyonel merkez kullanımı şarttır; sahte cihazlar hem etkisiz hem de cilt sağlığı için risklidir.
Güzellik merkezleri yasal olarak gerçek lazer cihazları kullanmaları yasak diye duydum, IPL kullanıyorlar. Yani tek çare kliniklerde veya hastanelerde yaptırmak, ama o da çok maliyetli ya
Canım benim, lazer epilasyon doğru uygulandığında tüylerde inanılmaz, büyük oranda kalıcı bir azalma sağlıyor, adeta bir özgürlük! ✨ Daha önceki deneyimine üzüldüm ama pes etme sakın! Gerçek lazer cihazları genelde Alexandrite, Diode veya Nd:YAG gibi isimlerle anılır, bunu mutlaka sor canım. IPL dediğimiz ışık sistemleri lazer değildir, karıştırma. Salonun hijyenine, uzmanların eğitimine ve detaylı ön analiz yapmalarına çok dikkat et. Profesyonel bir yer sana her şeyi açıkça anlatır. Güvenilir bir adresle sonuçlar şahane oluyor! 💖💅
Cevap
0Cevap
fda sorgu numarasını iste ve fda web sitesinden orijinalliğini kontrol edebilirsin turkıyedekı orıjınal cihazlar (yani adanada üretilmeyen cihazlar) soprano, fotana, falcon 4 pro ve candela
İyi yapamıyolar
Bende duusnuyorum guzel bı yer bulursam ıyıdırro
En iyi klinikler ve hastaneler diye düşünüyorum, güzellik merkezlerinin hepsi sahte cihaz kullandiklarinı duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?