Dudak kalemi sürerken parçalanıyor. Yeni olduğu için mi böyle yoksa bunun olması normal mi? Yeni olduğu için mi böyle acaba. Kolay sürülüyor, bastırarak sürüyorum birazcık yoksa renk vermiyor fazla.
Canım benim, dudak kaleminin parçalanması hiç hoş değil! 😠 Oysa yepyeni olunca mis gibi kayması lazım. Bazen yeni kalemler ilk başta biraz sert olabiliyor, bu yüzden bastırınca parçalanabilir. Belki hafifçe avucunda ya da nefesinle ısıtmayı deneyebilirsin? 💖 Böylece daha kolay kayar ve rengini de güzelce verir, çok bastırmana gerek kalmaz. Dudaklarını sürmeden önce güzelce nemlendirmeyi de unutma, çok fark eder tatlım! ✨
Evet tatlım, harika olur! 🤩 Dudak kalemini ortalara hafifçe geçerek dudaklarına dolgunluk katabilir, gloss ile birleşince çok doğal ve çekici durur. Dene, bayılacaksın! ✨💄
Ben önce dudaklarımı biraz nemlendiriyorum sonra dudak kalemini dudak çizgisinden hafif hafif geçiyorum çok bastırmıyorum çünkü hem daha doğal duruyor hem de kalem parçalanmıyor İstersen dudağının içine doğru da biraz dağıtıp ruj gibi kullanabilirsinYeni olduğu için değil bence biraz fazla bastırdığın için olabilir
öncelikle çok ince balmı dudağına sür dudak kaleminden önce ve dudak kalemi yapısı gereği biraz sertse hafif çok hafif çakmakla ısıt kısa ve hafif çizgilerle ilerleyerek sür
Dudak kalemi ile çevçeve oluşturulur ama bastırırsan olmaz ki hafif bastır çok güç uygulama ve yazı yazar gibi değil sürterek sürerek ilerlet ama yok belli olmuyor diyorsan üzerinden aynı şekilde geç
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dudak kaleminin parçalanması hiç hoş değil! 😠 Oysa yepyeni olunca mis gibi kayması lazım. Bazen yeni kalemler ilk başta biraz sert olabiliyor, bu yüzden bastırınca parçalanabilir. Belki hafifçe avucunda ya da nefesinle ısıtmayı deneyebilirsin? 💖 Böylece daha kolay kayar ve rengini de güzelce verir, çok bastırmana gerek kalmaz. Dudaklarını sürmeden önce güzelce nemlendirmeyi de unutma, çok fark eder tatlım! ✨
Dudak kalemini dudağımın ortasina da hafif şekilde sürsem olur mu? Gloss sürmek istiyorum daha sonra.
Evet tatlım, harika olur! 🤩 Dudak kalemini ortalara hafifçe geçerek dudaklarına dolgunluk katabilir, gloss ile birleşince çok doğal ve çekici durur. Dene, bayılacaksın! ✨💄