İlk kez aldım Emily diye Golden Rose. Ama ucu bitince nasıl açacağım bilemedim. Göz kalemi açacağı var ama onunla olur mu yoksa asansörlü mü bu kalem? Şimdiden sağ olun.Golden Rose Kalem Ruj Nasıl Açılır?
Golden Rose Emily dudak kalemi asansörlü değil, yani kalemtıraş ile açmak gerekiyor. Gratis gibi kozmetik ürünü satan mağazalarda, kırtasiyelerde kolaylıkla bulabileceğin ikili kalemtıraşlardan alabilirsin.
Bir tarafı ince kalemleri açmak için uygunken, diğer tarafı da kalın kalemleri açıyor. Dudak kalemlerin çoğu genelde kalın oluyor bu sebeple her kadında bulunması gereken bir kalemtıraştır :)
Golden Rose Kalem Ruj Nasıl Açılır?
Golden Rose Matte Lipstick kalem ruj olarak geçiyor. Bunlar da kalın fakat açılabilir rujlar. Yani altta renkli kalan kısmını çevirip açabilirsiniz. Kalem rujları dudak kalemi sürmek zorunda bırakmadığı için seviyorum. Önce dudak çerçevesine, sonrasında da dudaklarınızın ortalarına sürerseniz dudak kalemi kullanmanıza gerek kalmıyor.
Kendi kendine açılıyor olsa da ucu kullandıkça yuvarlak hale gelebiliyor. Bunun için de kalemi tam olarak kalemtıraşın içine sokmadan, sadece ucunu istediğiniz zaman inceltebilirsiniz.
Gratis, Watsons gibi kozmetik mağazalarından çift taraflı bir kalemtıraş temin edebilirsin. Emily gibi dudak kalemleri asansörlü olmadığı için kalemtıraşla açılması gerekiyor.
Golden Rose Matte Lipstick Crayon kalem rujlar asansörlü olmadığı için kalemtıraşla açmak gerekiyor. Tabi kalın oldukları için jumbo kalemtıraş kullanılması gerekiyor. :)
Ne kadar düzenli ve planlı programlı bir insan olduğun sorduğun sorudan belli😂 'yeni aldığın' kalemin ucu bittiği zaman ne yapacağını düşünüyorsun😂 bu arada o kalem asansörlü değil 😊xd
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaaa yok kullandım ben ruj olarak kullanıyorum o yüzden hemen bitti :D Peki nasıl açıcam :/
Aynen cok guzeller pek uretilmiyomus ama bulduğum yerde kapiyorum ruj olarak kullaniyorum. Bir cok ruj denedim hic biri bu kalemler kadar kalici degil ve fiyatı 3 lira
En İyi Cevaplar