11 güSosyal medyada her gördüğüne aldanma kimse ayağına oturup sabah akşam krem sürüp masaj yapmıyor. Pazarlamak için yapıyorlar çoğu
034 Yorumla
Soran11 güBen de yapıyorum dikkat ediyorum ama güzelleşmiyorlar
- 11 gü
Kemik yapısı bu ya kimse ayak şeklin nasıl diye dikkat etmiyor açıkcası parmakların kötü olduğunu düşünüyorsan bile sana öyle geliyordur göze hoş gelecek şekilde dizayn edebilirsin parmakları kapatan terlikler var halhallar var.
Soran11 güaslında orantısızlık yok genel olarak kötü değil ama büyük ve bir de parmaklarımın uç kısımları böyle yoksa aslında onlarda düzgün ama işte ön kısımları tırnakların olduğu yerler yuvarlak gibi bu da balon ya da mantar benzeri tuhaf bir görüntü oluşturuyor ve ben de topuklu giymeyi seviyorum ama kapalı olanlar kaba ve sanki orta yaşlı iş kadınları içinmiş gibi bir hissiyat veriyor ben onu giyecek kadar büyük değilmişim gibi ve sevmiyorum önü açık olanlardan giymek istiyorum giyiyorum ama işte sorun parmaklarım
- 11 gü
O kadar kafana takacağın bir şey yokmuş aslında tırnaklarında çomaklaşma gibi bir şey mi var?
Soran11 gühayır öyle çomaklaşma gibi bir şey yok tırnaklarımda sorun yok ama parmaklarım işte daha yuvarlak gibi dörtgen gibi değiller nasıl anlatabilirim ki genişliyor gibi yani düz değil parmağımın başladığını düşün uç kısmında işte tırnağın olduğu kısmıda kaplayan yerler daha yuvarlak bir şekilde diktörtgen gibi gitmiyor yani balon görünümü oluşuyor
- 11 gü
Magnum tırnak gibi?
Soran11 gühayır hayır asla öyle bir şey değil tırnağımdan ötürü değil sorun parmağımın yapısından ötürü yuvarlak bir görüntü var ama öyle kısa değil o kadar tuhaf görünmüyor
- 10 gü
Bence sen gözünde büyütüyor gibisin bana öyle geldi bir sürü internet platformunda gezip güzellik algıları görüyorum bir çok saçma sapan ama hiç birinde ayak tırnağı yuvarlak diye bir kötüleştirme görmedim
Soran10 güyuvarlak olan tırnak değilki zaten parmaklar tırnakda o yüzden öyle görünüyor of tarif edemiyorum ya ama haklısın galiba fazla abartıyorum
- 10 gü
Kimsenin ayak parmağı kare başlamıyor ki herkesinki uca doğru yuvarlak görünüyor
Soran10 güyok ama nasıl tarif edebilirim bakar mısın şunlara iki tane görsel buldum link ekleyemiyorum bu yüzden başına nokta koyucam sen h harfinden itibaren kopyalayıp bakabilirsin bu güzel bulduğum hani parmakları düz demek istediğim. https://galeri14. uludagsozluk. com/789/siyah-ojeli-beyaz-tenli-36-no-kadin-ayagi_2147662. jpg bu da yuvarlak gibi olan yapı benimkine benziyor ama daha küçük çok belirgin değil bunda. https://i. pinimg. com/474x/6c/ec/5d/6cec5d6c31b60da09e09aa8a64ef6ed6. jpg
- 10 gü
Çıkmadılar ama takma internete koyulan görseller sonuçta bunlar
Soran10 gübiraz abartığımı ben de düşünüyorum sonuçta onlar benim bana ait ve güzel olmaları için bu bile yetiyor ama neden güzel göremiyorsam sen de benzer bir şey yaşıyor musun ayaklarından menun musun ya da bu olmak zorunda değil kendini güzel hissetmediğin bir şeyin oluyor mu aslında böyle düşünmemeliyiz mükemmel ve güzel görmeliyiz değil mi abartıyorum sanırım ya ay üf çok takıntılıyım neyse
- 10 gü
İnternette cok fazla pazarlama şirketi güzel değil veya güzel olan bu olarak puanlıyor ben bu yüzden güzellik algıları çok baskıcı olduğunu düşünüyorum ben ayağıma bakınca şuram çirkin buram kötü diye düşünmek yerine kafamdan tarz uydururum mesela kombinimin altına nasıl şeyler uyar falan filan diye düşünürüm çünkü güzellik algılarının ne olup ne olmadığı belli belirsiz bir gün kaydırak Barbie gibi burun güzellemesi vardı diğer gün bu çok yapay daha doğal şeylere yönelin diyen insanlar olur, ben kendimi sık sık cirkin görüyorum bu yüzden çok değişken bir şey bu çünkü, Hatta çok net hatırlıyorum eskiden bal köpüğü rengi saç çok modaydı herkes yapardı bir anda herkes platin saça giriş yaptı, Güzellik algısına göre şekil almak yerine kendimiz güzellik algısı kurmalıyız bence mesela dudağını beğenmiyorsun diyelim ama gözlerin çok güzel, neden dudağını beğenmediğin için hayatı kendine zindan edesin ki oysaki eminim herkesin çok güzel olan bir yeri vardır elbet,
- 10 gü
Teşekkür ederim bu arada💖
Soran10 güÇok haklı ve o kadar doğru konuşmussun ki eklenebilecek hiç bir şey yok teşekkür ederim yazdıkların için ve rica ederim bir de şey sorucam yazdıkların daha önceden burdan tanıdığım birine çok benziyor hesabı artık yok acaba o olabilir misin başka bir hesabın var mıydı hiç
- 9 gü
Teşekkürler bir çok başka hesabım vardı aslında adını söyleyebilir misin
Soran9 gütam net hatırlamıyorum ama 1267 gibi bir sayı var mıydı içinde
- 9 gü
Galiba
Soran9 güciddi misin tam neydi nickin
- 9 gü
Bende hatırlamıyorum bu arada sjsksk
Soran9 güya acaba o musun çok merak ettim gerçek yaşın kaç 19 mu onun 18 di 2008 liydi galiba 2008 limisin
- 9 gü
Evet
Soran9 güüniversite bölüm hedefini söyler misin ordan anlarım ya bu arada ben seni tanımıyorum hahahahaha oldukça saçma ama biri bir soruda ssler ile aynı böyle yazdığın gibi konuşan birinden bahsetmişti çok aynı geldi eğer oysan büyük iyilik yapmış olacağım şok içindeyim o çıksan güzel olur burada hesabı varmış ama sonra bir daha ulaşamamış çocuğun biri sorusuna denk gelmiştim
- 9 gü
Biraz umudunu yıkmış olucağım ama üniden önce kullanmıyordum mlsf😓
Soran9 güA o zaman değilsin bahsettiği kişinin Ankara tıp mı neymiş hedefi öyle yazmış ya o çok ilginç bir hikaye bu arada buldum sandım birleştirici olucam falan diye sevinmiştim ya neyse onların derdine ben niye düşüyorum bnghjkmln
- 9 gü
Neyse artik oldu bitti bulursun umarım jskdjd
Soran9 güay şaşırdım ama bir dakika 2008 liysen nasıl erken mi başladın o zaman aklım çalışmadı möhjmncbvf
Soran9 güboş ver bulmasamda olur arayan bulsun artık hahahahahaa
Soran9 güdedektifcilik yapmış gibi oldum ben ama tutmadı
- 9 gü
Üni 1 oldu 2008liler
Soran9 gühayır 12 yi bu sene bitirmiş olman ve ilk kez yks girmiş olman gerekmiyor mu
- 9 gü
Evet öyle
Soran9 günasıl yani daha olmuyorsun ki o zaman anlamıyorum 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç öyle düşünme! Ayaklarının büyük olması onları asla çirkin yapmaz ki! ✨ Her bedenin kendine göre bir güzelliği var, seninkilerin de öyle. Emin ol, bu sadece senin hissettiğin bir şey.
Voleybol yaraları için özel koruyucular kullanabilirsin. Sonrasında da düzenli peeling ve nemlendiriciyle ayaklarına pamuk gibi bir his ver. 💖 Tırnak yapın için pedikür harikalar yaratır, şeffaf veya nude ojelerle daha zarif gösterebilirsin. Unutma, bakımlı ayaklar her zaman alımlıdır! Kendini sevmekle başlar her şey! 🌸💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
11 güO boyla bir de voleybolcuysan zaten taş gibisindir mutlaka. Napıcan ayağı ya kim takar ayağını boşversene
016 Yorumla
Soran11 güBen takıyorum işte
- 11 gü
Anlıyorum illa birşeye takmanız gerekiyor zaten. Ayakların güzel olsa saçına takacaksın, o olmasa ellerine. O olmasa bacaklarına. Bi rahat durun güzelsiniz işte ya
Soran11 güHayır her şeyimi seviyorum ben zaten biraz narsist biriyim her şeyim çok güzel bence bu yüzden bir tek ayaklarım can sıkıyor
- 11 gü
Ayak fetişisti bi sevgilin yoksa, ki olmasın zaten, ayakların senden başka kimsenin umrunda olmaz. Dost başa düşman ayağa bakar jdjsj, ayrıca ayaklarının güzel olduğuna da adım gibi eminim.
Soran11 gü45 numara bir ayak nasıl güzel olabilir ki ayrıca başkasının takılması umrumda değil ben sorun ediyorum zaten ayak fetişisti birini istemezdim ayak ile hakimiyet kurmu düşüncesi hoş aslında ilgim var ama bilmiyorum nedense bir erkeğe değilde bir kıza yapmak çekici geliyor lezbiyen değilim heteroyum oysa ama narsist biriyim sanki en harika kız benim ve onlara boyun eğdiriyorum falan ayaklarımla ama bunun dışında ilgim yok yani asla ayak fetişi birisi ile çıkmam sorun bu değil dediğim gibi ben sorun ediyorum bana güzel gelmeli ayaklarım
- 11 gü
Hımm konu gittikçe ilginçleşti :) bir bdsm heveslisi Vibeı aldım senden. Neyse... Büyük ayak da gayet çekici olabilir. Bir sevgilimin ayakları 42 numaraydı gayet de güzeldiler. Bence sen mükemmeliyetçi oldupun için biraz abartıyorsun
Soran11 güevet sanırım öyle bir takıntım var diğerlerinden daha iyi olmalıyım gibi
- 10 gü
Sus ve 45 numara ayaklarını ağzıma sok
Soran9 güboğulursun bak
- 9 gü
Sjsjshaj atın ölümü arpadan..
Soran9 güayakçınınkide ayaktan mı o zaman soksam ne yapardın ki mesela boğulursun sonuçta
- 9 gü
Ya ağzıma sok derken kelimenin gerçek anlamıyla söylemiyorum heralde. Hiç öyle bir şey mümkün olabilir mi sjsjsk demek istediğim ayaklarını büyük bir keyifle yalayabilirim. Sonra da yüzüme oturursun. Benden mutlusu olmaz o zaman
Soran9 güyüzüne oturmam ama ezerim o yüzünü
- 9 gü
Benim yüzüm alışkın bişey olmaz
Soran9 güayağım kafandan büyüktür bence
- 9 gü
Sjsjsdhaj büyüklüğü değil işlevi önemli
umarım bu soru trolldür yoksa buranın abazalarından çekeceğin var 😑
023 Yorumla
Soran11 güo yüzden güncellemeyi ekledim
Soran11 güama işte takılıyorum ben güzel olmalarını istiyorum yapıyorum çünkü saçma düşünce yapım var ben topuklu giymeyi seviyorum ve kapalı olanlar orta yaşlı kadın ya da iş kadını havası veriyor hiç hoşuma gitmiyorlar önü açık olanları tercih ediyorum seviyorum ve onları giyince parmaklarım hiç hoşuma gitmiyor
- 11 gü
etrafına bir baksana millet fil ayağı gibi ayaklarla dolaşıyor gözümüzü kanatıyorlar ve zerre kadar rahatsız olmuyorlar da sen mi rahatsız olucaksın salla bunları laf eden kendi toynaklarına baksın de geç bu kadar basit... evet sen biraz kafaya takıyorsun belli ama bundan fazlası değil durum
Soran11 güDoğru söylüyorsun ama ben zaten onları umursamıyorum ki biraz narsist bir kişiliğim var sanırım yani buna uyan bir kelime mi oldu bilmiyorumda başkalarının fikir ve düşüncelerini umursmaıyorum ben kendim beğenmiyorum sorun burada bana güzel gözüksün istiyorum o yüzden
Soran11 güHayır diğer her şeyimi beğeniyorum kilom olması gerektiği gibi burnum her şeyimi çok güzel buluyorum ki objektif olarak da böyle bu yüzden ayakların böyle olması gözüme batıyor kızıp duruyorum bu duruma
Soran11 güama hayır çok var ki ayağına takılan çirkin ya da büyük ayaklı kızlar hatta bu yüzden fobisi olup her an her yerde çorapla gezenler falan üf çok rahatsız edici bir şey bir de iyi ki benim öyle değil çorap giymeye tahamül edemiyorum ama var yani ayağına takılanlar
Soran11 güBilmiyorum fazla narsistim sanırım her şeyim en iyi olsun istiyorum çok tuhaf hislerim ve çarpık gelicek fantezilerim var ve bununlada ilgilisi ben çoğu anlamda diğer tüm kızlardan daha iyi olmak istiyorum güzellik fiziksel özelikler boy güç falan gibi yani hemcinsime karşı üstünlük kurmak gibi beni tatmin eden bir şey var ama her şeyde çok güzel ayaklarım ise onlar kadar değil bakıyorum çok güzel ayakları var bu beni sinir ediyor mesela ya da sadece güzellik konusu değil ben fazla takıntılıyım ilginç arzular besliyorum lezbiyen bir huyum yok ama nedense onlara sert davranmak vurmak saçını çekmek tokat atmak kafalarını ezmek ayak öptürmek gibi şeyler istiyorum bunlar biraz cinselliğe de giriyor ama kadın bedenine bir istek de duymuyorum sadece onları hep eziklemek istiyorum sanki ben en iyileriymişim gibi alfa dişi gibi bir fantezimi öyle herhalde bilmiyorum sana çarpık gelicek bu anlattıklarım zaten ama bu yüzden takılıyorum her şeyim güzel olmalı bu ilk önemli şey görüntü olarak domine etmeliyim diğeri ise fiziksel güç olarak aşağılamalı domine etmeliyim en üstün kız gibi bir şey olmalıyım işte burdan geliyor ayak konusunda geçemiyorum
Soran11 güya korkunç olucak kadar tuhaf mıyım ama ne yapayım bilmiyorum böyleyim sanırım içimden gelen bir huy ilkokulda sıra arkadaşım bir kız vardı o çekilmeden mesela hızlıca üstüne basarak çıkıyordum sıradan ya da şaka adı altında o konuşurken çok acıtmadan ama duraksamasını ve bir anlık şeyle gözünün dolmasını sağlıycak kadar parmağımla boğazına vuruyordum sesi kesilirdi ince bir inleme ile hoşuma gidiyordu çaresiz oluşu ya onu düşününce üzülüyorum ona öyle şeyler yapmam bir daha ama o zamanlardan beri varmış bu huyum şimdi çoğu kıza yapmak istiyorum ama böyle sinir bozucu olanlara ya mesela ben lavuk tipli kızlara çok sinir oluyorum eşoftman giyerler erkeklerle grup halindedirler onlarda aynıdır birbirinin birde of ayy sinir oldum tiksindim ya düşününce neyse ya tüm kızlardan üstün görüp üstünlük kurmak istiyorum ama eyleme dökmek istesem masum olanlara yapmam böyle sinir olduklarıma yaparım ve onlarda gayet çoklar
Soran11 güevet bu çok doğru hahahahahaha ben aşırı sinir oluyorum tarif edemem birde normal konuşamıyorlar sanki ağız sağa sola oynuyor kankaaağ falan diye böyle bir tane çarpasım geliyor ağızının orta yerine vursam zaten direk yere düşer herhalde küçücük bir şey oluyorlar
Soran11 gühmm 🤔 peki şu an ki şüphelerine göre trol olması mı daha olası yoksa gerçek mi
Soran11 güher konuyu onların ucubeliğine bağlayabilirim nmçömnsdjabzs acaba şüphelerini sonlandırsam mı yoksa bir şey demesem mi sence gerçek ya da trol doğruyu söylememi ister misin yoksa gizem olarak kalması daha mı iyi olur
Soran11 güasjchbgshagdh tamam o zaman söylemiyorum ama zaten sen çözmüşsündür
Soran11 güsdhfjsdfhdjfh görüşürüüz
11 güTam diyecektim ki sana öyle geliyordur ama 45 ne ben 42 giyiyorum
04 Yorumla
Soran11 güboyum uzun ama sanırım boyuma göre de büyükler galiba
- 11 gü
191 sen iyi be boş ver
- 11 gü
Benden uzunsun fmşdmdl yanında cocuğun gibi kalırım boş ver bacakların sütun gibidir asalet
Soran11 güama 191 e göre de büyük işte gördüm bir tane voleybolcu kadın 198 ama 43 numara giyiyor
Gizli Üye(30-35)11 güCiddiysen lütfen konuşalım büyük ayaklı kadın arıyorum özellikle. İstersen ücretsiz manikür pedikür de yaparım
030 Yorumla
Soran11 güBen ne demişim bak bi güncellemede
Cevap sahibi11 güEvet güncellemeyi okudum ve ona rağmen bu cevabı yazdım
Cevap sahibi11 güBu yüzden pedikür teklif ettim
Soran11 güBirincisi okuduysan neden ısrar ediyorsun ikincisi kafanda kurguluyorsun güzel geliyor sapıklığını bir yana bıraktım hoşuna gidecek bir şey değil büyük sevenine de ilk kez denk geliyorum ayak fetişcileri ilginçleşmeye başladı
Cevap sahibi11 güHoşuma gidip gitmeyeceğine bırak ben karar vereyim. Gerçek fetişi olan birine denk gelmemişsin demek ki. Kendimi sapık olarak görmüyorum o yüzden cevap yazdım. İri uzun kadınlar ilgimi çekiyor genel olarak düşünürsen yazabilirsin yoksa uzatmaya gerek yok.
Soran11 güİri değilim ki kilom 86 benim zayıf sayılmam ama asla iri değilim dediklerine uymuyorum bile
Cevap sahibi11 güOke
Cevap sahibi10 güNaptın güncelliyosun hala yazmadın
Soran10 güya napıcaksın ayaklarımı çok mu seviyorsun büyük ayak bakiyim sen
Cevap sahibi10 güVallahi çok seviyorum ya büyük ayaklı kadın da çok nadir bulunuyor ısrarcıyım o yüzden 😼
Soran10 gümaalesef senin tuhaf fantezine katılmak istemiyorum ve yazamamda gizlide kalsın istiyorum bu soru ama bir iyilik yapabilirim ister misin
Cevap sahibi10 güİsterim yap bakalım nasıl bir iyilik 😅
Soran10 güof bu çok iğrenç neyse tamam hazır mısın bakalım şu an tam karşımda olduğunu hayal et tamam mı bacak bacak üstüne atmışım ayağımı sallıyorum ayakkabımın ucu ile bir kaç kez dudağına vuruyorum sonra çıkarmanı emrediyorum sen ellerini kullanmaya başlayınca sertçe ayağımla boğazına vuruyorum ve ağzını kullanmanı söylüyorum ağzınla ipleri çözüyorsun topuklu ayağımdan yere düşüp ses çıkarıyor sonra diğerini de ağzınla çıkarıp koyuyorsun ardından ayak parmaklarım ile saçını kavrayıp sağa sola çekiyorum seni geri itiyorum ama her seferinde tekrar doğrulmanı emrediyorum ve yüzüne tekme atıyorum bu sefer sen doğrulamadan ayağımla anlına bastırıyorum yerde kalıyorsun ayağımın ucu ile anlına basarken toğuğumuda indirip ağzına koyuyorum topuğum ağzını kapatıyor tabanım burnunu ayağımın ucu ise anlında ezilerek nefessiz kalıyorsun
Cevap sahibi10 güAman aman neler diyorsun böyle. Lütfen bana ulaş kesinlikle konuşmamız tanışmamız lazım shahdhahd
Cevap sahibi10 güBunların hayaliyle yaşıyorum tam aradığım tip çıktın ilgini çekecek biriyim cidden bi konuşalım ahshahd
Soran10 güolmaz işte çünkü neden bilmiyorum böyle olunca hoşuma gitmiyor ezmek aşağılamak güzel böyle fantezim var hoşuma gidiyor ama sadece hemcinslerime karşı lezbiyen değilim ama onlara yapmak istiyorum çünkü yaptığım kişi zevk alsın istemiyorum ya canının yanmaması için boyun eğsin ya da gücü yetmesin baskılayayım zorla falan bir kadın zevk almaz bundan genelde ve o yüzden onlara yapmak istiyorum bir erkeğe yapınca aynı hissi vermiyor aradığın tip olabilirim ama maalesef sen benim aradığım kişi değilsin kafanı ezsem ya da zorla 3 sat boyunca sadece burnunu sokup ayakkabımdan nefes alıcaksın yoksa süren yeniden başlar desem bu senin hoşuna gider ama bir kıza desem istemez zorla baskılamam sonucu yapar benim fantezim böyle buda mümkün değil çünkü rıza olmasın istiyorum ben e bunuda yapamam suç bu asla gerçekleştiremicem gerçi belki bir gün birini tutsak alırım bilmiyorum yakalanmazsam
Cevap sahibi10 güBana rızam dışı yap istediğini her şeye de rızam yok aa shwhdj
Soran10 gübunu demen bile rıza senin hoşuna gidicek böyle olmamalı işte jklöjkköjl bir de büyüksün zaten iyice tuhaf gelir
Cevap sahibi10 güGerçek yaşım değil yazan sen bi yaz da doğru düzgün tanışalım aaa shahdhahd
Soran10 gütanışmayalım ya burası iyi kaçmış bakalım yaşın
Cevap sahibi10 gü27 yaşındayım. Buradan doğru düzgün konuşulmuyor çekinecek bir şey yok yazsan ben de tanıtıcam kendimi
Soran10 gübüyüksün işte ben 23 üm ben küçük ergen seviyorum 18-19 falan lazım çıtır saf oluyor onlar kendinden büyük biri ile konuşunca bir şey başarıyorum sanıyorlar daha çok seviyorum
Cevap sahibi10 güBoy ebat olarak senden ufağım minyonum bu hoşuna gitmez mi?
Soran10 güboy önemli değil yaşın büyük ya ama merak ettim kaç ki boy kilon
Cevap sahibi10 gü170 72 😼
Soran10 güyaştan kurtarmıyo ya ama sana son bir iyilik yapayım düşün beni yine ayağımla makas alıyorum yanaklarından sonra nazik bir ses tonuyla öpmeni emrediyorum sen de kanıp tam öpücekken suratının ortasına tabanımla tekme atıp gülmeye başlıyorum of devamı çok iğrenç olucak ama neyse sen yerde afallamış haldeyken kalkıp kafanın üstünde dikiliyorum bacaklarım iki yanda görüş açın tam ara yerimde bir elimi oraya koyuyorum diğerini ağzıma sokup zevkle ısırırken üzerine işiyorum sırıtarak
Cevap sahibi10 güFjakdkksf buradan yazacağına özelden yaz engellersin en kötü ya ne kastın
Soran10 güyok olmaz zaten yeter bu kadar uzun süre yetin zaten sen balık etli kilolu seviyor musun bir soruda gördüm az önce bal bu bal demişsin bakıyorumda
Cevap sahibi10 güBana yaz tasmamı vericem eline sınırsızım her şeyi deneyebiliriz
Soran9 güGizliye mi aldın bakiyim sen hahahahahaha neler diyordun ne oldu bir aanda tasma falan derken yok oluverdin
Gizli Üye(30-35)11 gü45 numara mii? Footjob desen onu da yapamazsin sen bu ayakla ne yapiyosun cidden ?
013 Yorumla
Soran11 güYapmıyorum zaten ama anala sokup bağırsak patlatıyorum ister misin sen de tamamını bileğime kadar soksam
Soran11 güharaket ettiririm içerde parmakları
Cevap sahibi11 güŞu an korktum resmen
Soran11 gübence de korkman gerekiyo gibi çünkü ömür boyu sıçarken o an akıllardan çıkmaz çünkü
Cevap sahibi11 gü😁😁🙋🏼♂️
Soran10 gü@Pufkuf5 ciddi olamazsın diğerleri neyse bunu isteyemezsin ya hahahahah bağırsakların mahvolur 45 i boş ver bak 36 numara olsa bile mümkün değil oraya girmesi
Soran10 gü@Pufkuf5 bütün bunlardan sonra eğer pembeli mavi çıksam tepkin ne olurdu
Soran10 gü@Pufkuf5 hahahaha bilemeyiz gerçek miyim ben neyim kim bilir düşün artık ayaklarım yüzünün üstünde sallanırken ama asla dokunamazken gerçekliğimi sorgula
Soran10 gü@Pufkuf5 cacığa soksam ayaklarımı nasıl yerdin mesela
Gizli Üye(36-45)11 güParmak ve tırnak kötüyse yapacak hiç birşeyin yok kemik yapını değiştirecek halin yok ya
044 Yorumla
Soran11 güAslında kemik yapım çok kötü değil tarak yok ayağımda ama parmaklarım nasıl tarif edebilirim başlangıç ve orta kısımları düzgün normal gidiyor ama tırnak kısmının olduğu yer fazla yuvarlak gibi bu garip duruyor
Cevap sahibi11 gühttps://ibb.co/d4Xhv6r0
Anlattığın kadarı ile ayakların böyle
Soran11 güburada parmakları belli olmuyor ki ve bu daha küçük değil mi 45 değildir ki bunlar gayet düzgün ve güzel duruyorlar
Cevap sahibi11 güBundan bile kötüyse Allah kolaylık versin çiçeğim 🤦♂️🤦♂️ seninkine benzer bir resim var mı
Soran11 günasıl bu fotoğraftaki kötü mü sana göre ben gayet güzel buldum oysa ciddi misin
Cevap sahibi11 güÖyle pekte güzel değil ne ayaklar var bu ne ki. Tırnakları çok geniş ve yuvarlak
Soran11 güAnladım şimdi tekrar baktım parmaklar evet benziyor ama pek alakası yok ayağın hem benim beyaz onun koyu hem küçük ve kötü değil bence bu ayak gene iyi aslında
Cevap sahibi11 güSeninkinin resmini atsana
Soran11 güekliycektim buraya ama xper seviyem yetmiyor ama iyi oldu kimsenin gözü kanamasın
Cevap sahibi11 güGizliden çıksam ekler misin mesaj atiyim oradan at
Soran11 güolmaz ekliyemem gizliden sordum zaten o yüzden utanıyorum bunu sormakta bile görsel ekliyebilsem görürdün xper atlayınca belki atarım buraya ama zaten çirkinler
Cevap sahibi11 güPeki nasıl istersen
Cevap sahibi10 güYaw çok merak ettim ayaklarını
Soran10 güpek merak edilicek yanı yok aslında görselde ekleyemiyom ama 2 xper olursam atarım soruyu silmicem
Cevap sahibi10 güTamam bana mutlaka at ama
Soran10 gütamam sxzejtrıtjrkj ayağımı bu kadar mutlaka diyerek merak eden olması fazlasıyla ilginç hissetiriyor sıraya giriyormuşsunuz falan gibi düşünücem ayağım için hahahahahaah
Cevap sahibi10 güAyağın memleket meselesi oldu şu an tüm sitede pusuda ayağını bekliyor netflixte 3 sezon dizi çekilecek senin ayaklarına 😀😀
Soran10 gü🤣ne çok seveni varmış bu yeti ayaklarının
Cevap sahibi10 güBen alarm kurdum sen ayağını attığında telefon titreyecek 😀😀
Soran10 güatarsam ekrandan öpüceksin ama anlaştık mı
Cevap sahibi10 güEkrandan ama 😀😀
Soran10 güsana kalsa gerçeğini de öpmek istiyorsun değil mi?
Cevap sahibi10 güHayır 45 numara o kadar kötü olduğunu söylediğin bir ayağı gerçekte öpmek istemem ama merakımı gidermek için ekrandan öpmeye okeyim 😀
Soran10 güya kötü değil aslında sadece büyük ve parmaklar güzel olmayabilir ve bazı yerlerine ayakkabı vurduğu için yaracıklar var
Cevap sahibi10 güParmak ayağın aksesuarıdır parmak güzel değilde ayak zaten güzel değildir
Soran10 gütenim beyaz üstünü çok seviyorum hoş pürüzsüz bir dokusu var bazen öpüyorum 🤭 hatta ben bile gerçi ben çoğu yerimi dizimi falanda öpüyorum bilmiyorum aslında güzel parmaklarımda düzgün sadece şekilleri her neyse belki sonra görürsün
Cevap sahibi10 güSen narsistmisin ayağını dizini öpmek nedir 🤦♂️🤦♂️ beyaz ve pürüssüz ten gerçekten müthiş bi ayrıcalık bu konuda şanslısın ama parmakların şekilsiz olması ayak için çok talihsiz bir durum
Soran10 güevet narsistim demiştim zaten ben olabilicek çoğu şeyim narsist manuplatif makyavelist egoist kendini beğenmiş lol bile evelyni benden esinlendi öyle diyeyim
Cevap sahibi10 güKoç ya da ikizler burcusun o zaman
Soran10 güİnanmıyorum ya öyle şeylere
Cevap sahibi10 güO zaman kesin ikizlersin 😀😀 sen kesin ilgi delisi sadece benci ve dediğinin olmasına bayılan ama insanları yöneten değil sadece istediklerinin yapılmasına bayılan bir hatunsun
Soran10 güyok ikizler değilim koç ama burçlar saçmalık
Cevap sahibi10 güKoç kadınlarından nefret ederim ama bir o kadarda bayılırım 2 koç kadını ile büyük aşkım oldu. Senin boyun kaç
Soran10 gü191
Cevap sahibi10 güPiiiuuufffff 191 nedir yaa hande baladın gibisin
Soran10 güDaha uzun olmak isterdim ya 226 falan olsam ama kemik yapım fiziğim vücudum bozulmadan olması çok zor 210 dan sonra bozuluyor nedense o boydan yukarıdakiler garip duruyor o yüzden 208 falan ideal gibi
Cevap sahibi10 güDaha uzama istersen koca bulamazsın
Soran9 güSence benim birisini bulamamam mümkün mü baksana sadece pembe kafalı soru işareti olmama rağmen şanslarını deniyorlar
Cevap sahibi9 güOnlar yokluktakiler onlara bulunmuş koca diyorsan senin kendine saygını sorgularım ama kriterlerin varsa bulma şansın düşük bu boyla anca kemik yapısına önem vermeyen bir basketçi voleybolcu falan bulursan
Soran9 gükemik yapım çok güzelki ayrıca onları demiyorum onlar bile görmeden şey yapıyor ben muazzam güzelim ayak parmaklarım dışında o yüzden aşık edemeyeceğim kimse yok bence birini bulmak zor değil
Cevap sahibi9 güPeki öyle olsun
Cevap sahibi8 güHani xperin yükselmedi mi hala merakla bekliyoruz
Soran8 gühayır ve yükselmiycek galiba çünkü sorduğum 3 soru kaldırıldığı için xperim sıfırlandı hep böyle olucak gibi duruyor
Cevap sahibi8 güAraya adam sokalım 😀
45 çokmuşta takma boş ver
10 Yorumla
11 güAyakların güzel olmasının bir önemi yok
02 Yorumla
Soran11 günedenmiş o
Soran11 gümarvel mi seviyorsun sen
Güzellik & Bakım konusunda 876 cevap paylaştı. Güzellik salonuna git düzeltirler.
020 Yorumla
Soran11 güşeklini değiştirebileceklerini sanmıyorum
Soran11 gübakımına dikkat ediyorum zaten
Soran10 güyok o umrumda değil ben kendim sevmek beğenmek istiyorum yoksa fazla mükemmelim zaten her şeyimle ayak hariç o yüzden seven bulmak zor değil benim gözüme güzel gelmeli yoksa arayışta değilim biri sevsin falan ne uğraşıcam başkası için
Soran10 gü23 yaşım yaşın doğruysa bir yaş büyüksün mbappe ne bu tripler
- 10 gü
Bakıyorum da söylemlerin narsist, üstten bakan, insanları ezmeyi seven biri olduğunu gösteriyor sen de kabul ediyorsun. Hayatta çok acı sıkıntı çekmemişsin. Yaşımız yakın olmasına rağmen nasıl bu durumdasın o da ilginç. Buradaki erkekler sana yaranmak için konuşuyor. Ama ben gerçeği ve rasyonel olanı söylüyorum. Her zaman övülmezsin
Soran10 güÖyle olduğumu söylüyorum zaten ve bu hoşuma gidiyor memnunum onların yaranmasını da umursamıyorum farkındaysan muhtaç değilim onlara ve insanları değil nedense hemcinslerime karşı bu böyle erkeklere yapmak iğrenç geliyor hoşlarına gideceği için ama hoşlarına gitmeyenlere yapmak güzel olur elinde bu varsa yapmak ezmek zaten güzel olan değil mi saygı duymaları gerekiyo altda olan herkesin ve bunun zorluk yaşamak ile ilgisi yok kimseyi imkanlarına göre yargılayıp şey yapmam ben tamamen fiziksellikten bahsediyorum güzelim fiziksel olarak da daha büyüğüm üstlerine gölge düşürebiliyorsam karşılarına geçince neden hadlerini bilmesinler haksız mıyım hem sıkıntı çekmediğimi nerden biliyorsun ki
- 10 gü
Konuşmandan psikolojik olarak iyi olmadığını anlıyorum, yaşın ilerledikçe darbe aldıkça ve sevilmedikçe bir şeylerin ters gittiğini anlayacaksın. Çoğu insanın astı vardır. Ama kimse bu şekilde konuşmuyor. Biraz çevrene haberlere ve dünyaya baksan şiddet zülum vs senin gibi düşünenler tarafından çok gerçekleşiyor. Eğer ki bunları da normal buluyorsan bir kişilik bozukluğu olduğu düşünülür. Oradan sonra zaten benim muhatabım olmamalısın. Profesyonellerle konuşmalısın.
Soran10 güonları normal bulduğumu söylemedim benim istediğim vahşet değil sonuçta aşşağılamak hoşuma gidiyor ve bireysel şeylerle toplumsal katliamları bir tutamazsın ayrıca içimde dominantlık ve güç arzusunun olmasının neyi yanlış sevilmedikçe anlıyacaksın diyorsunda umursamıyorum ki ben kendimi seviyorum ve beni gerçekten anlayan birisi sever başkalarının sevemesi umrumda değil biliyor musun bilmiyorum ama o kadar fazla hayranlık ve ilgi duyan var ki amacım sevilmek ya da böyle ilgiyi aç olmak olsaydı hepsine yüz verebilirdim ama itiyorum hepsini çünkü yalnız gerçekten samimi olanların yeri var yanımda ayrıca herkesi aşağılamak istemek gibi bir şeyim yok sadece bazı tiplemelere uyuz oluyorum ve bariz olan ezici üstünlüğümü dayatmak istiyorum o kadar
Soran9 güküstün galiba gene destan yazarsın sanıyordum
Soran9 gürydhfjdfgh eleştirilmeyi ve linçlenmeyi seviyorum ya galiba bundan besleniyorum işe bak herkes ilgiye bayılır ve ilgi isterken onlar * gerçi yalnızca benim gibi divalar tabi başta ben kaostan beslenir
Soran9 güniye yıldız olmuş bu onlar surtuk dedim diye mi hahaha
- 9 gü
Yo bir tutarım, çünkü bu karakterdir, bir kişiyi neden ezmek isteyesin ki? Bunu annene veya babana söylesen ne düşünür bilemem. Veya sevdiğin kişiye, eğer cidden gerçek sevgi hissetmiyorsan cidden bu kliniktir, önemli olan burada empati yeteneği. Sanırım bu yok sende umarım vardır, çünkü klinikte bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Çok vakayla konuştum burada 10 yılı aşkındır profesör psikiyatrist ve klinik psikologlarla dirsek temasındayım. Boşa konuşmuyorum, yakında belki araştırma ekibine alınacağım (boş konuşmayan biri olduğumu bilmen için söylüyorum) burada eğer demek istediğin ezeni zalimi ezmek ise tamam sorun yok ama bunu kişisel ego ve tatmine kullanıyorsan bu sadece narsizm değil antisosyal tarafa kayabilir (suça be zarar vermeye eğilim) ki bunun kararını vermek bana düşmez sadece yönlendiriyorum.
Soran9 güküsmedim yeni gördüm yıldız şey orada surtuk demiştim onlara da sansürleyip yıldız * koymuş KS ben sadece düşünce olarak böyle şey yapıyorum ya tabi olsa böyle ezmek isterim birini de bilmiyorum masum birine yapmam zalim olur ama daha çok böyle zalim denmezde gıcık kızlar olur ya onlara yapayım diyorum bilmiyorum ayağımdan solusun falan
11 güBen sevebilirim
05 Yorumla
Soran11 güYa neyini sevicen ki bu ayağın ya kafanda ne kurupta yazdın neden sevebilirsin mesela
- 10 gü
Yani güzel bir bacağın varsa ayak da güzeldir
Sen büyük diye mi çirkin diyorsun
Soran10 gühayır büyük diye değil yani etkisi vardır bilmiyorum ama üst kısmı çok güzel mesela prüzsüz beyaz çok hoş ama parmaklarım ve tabanım tabanım resmen ekmek gibi somun ekmeğe benziyor ama o sorun değil görünmüyor sonuçta sorun parmaklarım
- 10 gü
Anladım :) ama işte aslında olay o ayağın şeklinden ziyade kime ait olduğu. Güzel bir kadının ayağı koksa bile seksi gelir
Soran10 güBenim ayağım kokarsa kusarım 🤢o kadar maça antremana rağmen çok dikkat ediyorum belki maç sonrası çok nadir hafif bir koku oluyordur terleyince ama sanmıyorum asla kokmaz çok temiz tutuyorum ve kokan ayak neden seksi gelsin be
Gizli Üye(18-24)11 güBoyun kac
08 Yorumla
Soran11 gü191
Cevap sahibi11 güOha , trolmusun
Soran11 güne ilgisi var trollükle hayır ayrıca boyum daha normal değil mi ayağım 45 diyorum ona desen neyse hani o daha şaşırılası 198 kadının 43 numara of
Cevap sahibi11 gü1.86 yim 45,5 ayak no
Kadin erkek farkli deme ona bakarsan kadinsin benden uzunsun
Soran11 güzaten farklı olduğu için sorun ediyorum uzun olsam bile benim küçük olmalı bir erkekte normal o numara 187 boyda arkadaşım var erkek ve o da 45.5 giyiyor ama bir kadında normal değil bence bu boyda 45 çünkü zehra güneş mesela o kadın 198 mi ne olmasına rağmen 43 giyiyor
Cevap sahibi11 güGenetik genler, onlar öyle diye sende öyle olucan değil boş ver takma kafana eminim güzeldir
Cevap sahibi11 güGenetik genler, onlar öyle diye sende öyle olucan değil boş ver takma kafana eminim güzeldir.
Ve bol ayakkabi giy internetten falan bakardim onceden gittim sokak dukkanindan aldim hem uygun hem de ayagim cok rahat tirnak batamsi oarmak sismesi olmuyor
Soran11 güTakmamakta elde olmuyor işte topuklu giymeyi seviyorum ama parmaklarım yüzünden canım sıkılıyor güzel görünmelerini bu yüzden istiyorum bir de ayakkabıdan yara izleri var tabi o da ayrı bir dert of
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat