Sarışın
Esmer
Kumral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap

Bir adet alayim
Buna karşılık neyin var çok merak ettim
ben de alayım bi adet fazlanız varsa
Ya esmer erkek begeniyorum bende ama çok kaslı erkekleri begenmiyorum bence doğal dogustan hafif kaslı omuzları geniş esmer erkekler daha ilgimi cekiyor boyle balon gibi kasları olan erkeklerin fizigi ilgimi cekmiyor tipik esmer erkekleri tek begeniyorm ben galiba ya
attığın fotodaki eleman "doğal kaslı" değil ama neyse...
Michele morrone iğne basmıyor adamı azcik takip et sjsjsj
@gecersizzkarakterr0 👌😉
iğneli demedim, doğuştan doğal olarak kaslı diye bişey yok dedim
@gecersizzkarakterr0 ben doğal kasli demedim doğal kas zaten olmaz ya iğneyle ya sporla olur zaten sana cevap vermedim yukardaki kıza cevap verdim
@JamesonBlack okadar buyutme gozunde bir cok esmer erkek boyle gorunuyor zaten sadece ek olarak kaslı ustelik bircok kız kas sevmeyebilir ve bana acikcasi bu sekilde ciplak pozla resim ceken erkekler cok itici geliyor nasil ki bazi erkeklerinde kizlarda açık giyimden nefret etmesi gibi. Yani bende esmer erkek severim ama bu tarz tipler degil ama yorumu yapan arkadasin tarzına saygi duyarim ve siz kendinizi yetersiz hissediyorsunuz diye herkese bu bakis aciyla bakmamalisiniz yorumu yapan arkadasinda gayet guzel olduguna eminim
ben soruyu soranla seni karıştırdım pardon skdjksksks
@gecersizzkarakterr0 sıkıntı yok ama bize saydirmis jsjejs
amaaaannn
@gecersizzkarakterr0 doğal kası ben demiştim fotografı atan kişi farkli dogustan kasli erkek yoktur demissin ama Bazı insanlar doğuştan mezomorf dediğimiz bir vücut tipine sahip oluyor kemik kas yapıları dhaa belirgin oluyor kastetmek istedigim sey buydu yani hafif kaslı illuzyonu gibi birsey
Kıymetli yorumun için teşekkürler. Kendimle barışık biriyim. Herkese yetmesem de tamamen yetersiz sayılmam. Gördüğün esmerlerin genel olarak gözüne hitap etmesi senin adına sevindirdi. Fotoğraftaki beyefendinin hakkını yemeye lüzum yok ortalamanın ve birçok esmerin üstünde fiziğe sahip çekicilik bakımından da eminim ki genele daha çok hitap ediyordur. Cevap sahibi arkadaşımıza karşı ters konuştuğumu düşünebilirsin ama yapıcı olmayı hedefleyerek o mesajı yazdım. Bedenini böyle önemseyen bir erkeğe karşılık kendisinin de bir şeyler yapması, öne sürmesi, hanımefendinin hayallerini süsleyen erkeğe daha kolay ulaşmasına yardımcı olur
Sana bişe diyim mi şu adama kusur bulan birisinin beğeneceği tipler eminim yamuk yumuk tiplerdir tüm dünyanın deli olduğu adama neler diyor o zaman hepimizin gözu kör sen aydinlattin bizi sağol şu adamın ceyregini bulursan sükret
o öyle olmuyo işte ama neyse burada tartışmaya gerek yok hiç
(soran a cevap)
Bize saydirmis derken aksine senin neyin var diye sana yorum yazan erkege karsilik sert bir cevap yazip seni savunmuşum yorumlarimi dikkatli okumani tavsiye ederim
Burası karman corman oldu ben yatmaya gidiyorum arkadaşlar boş bir mesele için tartışmaya gerek yok iyi geceler
Genele hitap ettiğinin bende farkindayimda nasil bir sığ bakış açın var guzellik algisi kisiye gore degisen birsey baskalarinin tercihlerine bu kadar saldirgan olman nasil bir karektere bombos egoya sahip oldugunu gosteriyor gercekten sana o yorumu yapan senin neyin var diyen erkek hakliymiş belki benim guzellik algim bu kadar yuksek değil tipik esmer erkeklerden hoslandigimi kaslı erkek dahi sevmedigimi acikca belirtiyorum zaten nasil ki bir erkek dogal kizlardan hoslanabiliyorsa ve bu normalse bende tipik erkekleri daha cekici buluyorum birde ben doguluyum bundan bin kat yakisikli esmer erkeklere aşinayim yani yüz olarak cirkin demiyorum ama fizeksel ozelligiini begenmedigim icin bana itici gelmis olabilir populer kultur ikonlarını begenmiyorum diye zevklere laf soyleme hakkin yok herkesin sevdigi detaylar farklidir
arkadaşlar yeter, benle yorum sahibine bırakın bu elemanı gidin bi soğuk hava alın gelin lütfen 😙
@gecersizzkarakterr0 ben uyuyorum zaten aman napim herkes kimi severse sevsin ben o senin neyin var diyeni hiç sklemedim bu arada dikkat ederseniz sadece size cevap verdim onu kaale bile almadım🤣
iyi geceler kuzummm
@gecersizzkarakterr0 😴😴
@JamesonBlack yanlış anladım basta sizi haklisiniz ve evet beni anlamissiniz genel hitap ediyor ama ben dış gorunusu cok onemseyen biri degilim esmerler direk guzellik algimi olusturuyor zaten ama genel olarak tum erkeklerde kas sevmiyorum sadece dogal belirginligi olan kaslı erkekleri begeniyorum. bu tarz erkekler bana cekici gelmiyor.
Bos egonuda alıp git burdan mumkunse iyi geceler sana seni savunan hemcinsine tesekkr etme ihtiyaci bile duymayı geçtim ustune tercihlerine saldırman bos bir karekterin oldugunu gosteriyor. Hem size saydirdigimdan bahsetmissin ki yorumlarimda seni savunmama ragmen ve belki yanlis anlasilma oldu diye aciklama yaptim bir kusura bakma bile diyemeyecek kadar acizsin hemcinsim
@gecersizzkarakterr0 bize saydirmiş diyen arkadasa amam diyip gecistiriyorsunuzda tam olarak nerde saydirmişim neden her soylenileni sorgulamadan inaniyorsunuz yorumlarimin tumunu okursaniz aksine kiza kendini yetersiz hissettiren yorumlara karsi kizi savunmusum ama arkadas fikrime zit oldugm icin tuhaf bir seklde kin kapmiş ben insanlara zevkleri yuzundne saydiracak kadar karektersiz bir insan degilim arkadas bana yaptigini ben yapmisim gibi lanse ediyor size aciklama yapmamin sebebi kesinlikle saydirma gibi hakaretlerde bulunmadigim icin 🌸
@gecersizzkarakterr0 bize saydirmiş diyen arkadasa amam diyip gecistiriyorsunuzda tam olarak nerde saydirmişim neden her soylenileni sorgulamadan inaniyorsunuz yorumlarimin tumunu okursaniz aksine kiza kendini yetersiz hissettiren yorumlara karsi kizi savunmusum ama arkadas fikrime zit oldugm icin tuhaf bir seklde kin kapmiş ben insanlara zevkleri yuzundne saydiracak kadar karektersiz bir insan degilim arkadas bana yaptigini ben yapmisim gibi lanse ediyor size aciklama yapmamin sebebi kesinlikle saydirma gibi hakaretlerde bulunmadigim icin 🌸
ben ilk bikaç mesaj senle yorum sahibini bile ayırt edemedim ikinizde gizli hesap olduğunuz için, kafam karışınca bende neyse ne havasına girdim, çok diretiyosun ama herkes kapattı konuyu daha da kafa ağrıtmaya gerek yok
@gecersizzkarakterr0 konuyu diretme sebebim hemcinsimi savundugum halde gordugum haksız muamele ve suçlama olabilir mi? Gercekten sizin gibiler kibarliktan anlamiyor size hakaret etmedigimi belirtmek icin uzun uzun aciklama yapmisim arkadasim iftirasina karşı bu kadar hassas davranilmaya alişik degilsiniz sanirim kafa agritma olarak algilamaniz sizi insan yerine koyup hakaret etmedim diye aciklama yapmam benim hatam gercekten insanlar cok tuhaf 😀
Sarışın yakışıklı
hepsi olur
Esmer varken bence pek şanslari yok 😀
kumral da iyidir
Kumroş
Kumral
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tamamen kişisel bir tercih ama benim için esmer erkeklerin karizması hep bir başka oluyor! ✨ O derin bakışlar, o etkileyici duruş… 😍 Ama tabii ki yakışıklılık sadece saç rengiyle değil, kişinin enerjisi ve öz güveniyle de alakalı, öyle değil mi? 😉 Bence herkes kendi tarzıyla çok çekici! 💖