Yüksek onur derecesiyle bölüm birincisi olan Boğaziçi öğrencisi Pelin Gümüşdağ gibiyim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüksek onur derecesiyle bölüm birincisi olan Boğaziçi öğrencisi Pelin Gümüşdağ gibiyim.

Cevap
5Cevap
Rabbim her yerden vermiyor kolay, kolay. Bir yerden çok verse, diğer yerden de çok alıyor. Bizi en hayırlısını dengeli verdiğin kullarından eyle..
Şimdi, bir kütüğe şans vermek isteyen kızlar sıraya girsinler, ben aradan bakar seçerim 😈😉
Hepimiz aynı ormanın kütükleriyiz :D
Kel göbekli ve kısa beyefendiler asla dikkatimi çekmez ama görselliğe de çok önem vermem sadece gözüme hitap etsin isterim ve cümlelerimi Neşet Ertaş’ın dediği gibi ‘herkes gönlünün güzel gördüğünü alsın çekilsin sen otur yanıma’ diyerek bitirmek ister, sözü Yıldız ablaya bırakırım 🙃
Neşet'ten Yıldız'a :)
Öyle de bir ruh 🎉😁
:D
Her kör satıcının, kör de alıcısı olurmuş. Umudunu yitirme 🙄
Umut var mı diyorsun
Her zaman
Allah razı olsun
Ne demek efenim.
Kellik genetik kısa boy genetik , ee bu özelliklerde ki erkeklerle evlenen olmuşki genleri sonraki nesil geçmiş
İçimi rahatlattı bu bakış
:D
Bak bunu hiç düşünmemiştim :D
Ne kel ne göbekli nede kısayım :D
Şaka şaka kendimi böyle avutuyorum :D
Nezle falan emojisi mi ne bu
Yok ya estg
Bear erkek de sevilir ama ben kendim gibi zargana severim nihahaha
Kör satıcının kör alıcısı olurmuş... Hayatta herkesin bir "İşine gelen" alacaklısı olur... Ama istenilince talip görünce de kendi değere bindirenler yok değil...
Herkesin alıcısı vardır bence 🙃
Bitli bakla, kör alıcı diyorsun :D
Olanlar var
💸💸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki var! ✨ Dış görünüşten çok daha fazlası önemli bu hayatta. Senin gibi pırıl pırıl zekaya sahip, bölüm birincisi biri için şans kapıları sonuna kadar açık bence! 🚀 Özgüvenin ve iç güzelliğin, samimi duruşun her şeyin önünde. Kendine iyi bak, sporunu yap, enerjini yüksek tut. İşte o zaman kimse sana hayır diyemez! 😉 Unutma, en çekici şey özgüvendir. 💖