gerçek hayatta sanal hayatta hiç kimseye kendimizi beğendiremedik sevdiremedik. sadece nefret edildik sırf çirkin olduğumuz için. yani sizin bizden tek istediğiniz çirkiniz diye eve kapanıp depresyona girmemiz mi? bu sitede bile beni merak eden kişilere kendimi gösterdim ve tipime küfredip engelledi. çirkiniz diye neden böyle yapıyosunuz? bizim günahımız ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
soru soran arkadaşım kendini bu şekilde tanıtman çirkin ve kısa boylu olup seni istemediklerini söylemen senin bir hayat arkadaşına sahip olmayacagın anlamına gelmez.
çirkin olabilirsin herkes senle dalga gecip kufurde edebilir hakaretde bu senin cokzoruna gidiyordur elbette
fakat seninde caba göstermen gerek diceksinki arkadaş daha ne yapayım yapmama gerek kalmadan uzaklaşması için beni görmesi yetiyor diceksin.
yapman gereken şey belki basit belki zor veya çok zor. kızlar çok zoru başaranlardan hoşlanır. ve çok zoru başarmak buyuk önem taşır.
hayatındaki bilgi ve tecrubeni ön planda tut topluma gir bilgini tecrubeni aktarmayı dene göreceksin herkes sana bakacak tipini boyunu değil bilgini önemsicekler ve hoşlarına gidecek seninle bir arada olmak isteyecekler.
bir kadın kendisine sahip cıkabilecek sırtını yere getiremeyecek erkek ister. ilk buna bakar. bir kız kendisine bakana bakar. yakışıklı uzun boylu senden önce davranırsa senden önce göturur. sende bana bakmıyorlar diye bakınır durursun
bilgi, beceri, tecrube bu hayatın ve insanların vazgecilmezidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle düşünme bu dünyada iyi insanlar da var. Seni dış görünüşüne göre yargilamayacak.
Kendimden örnek vereyim, tek kaş kız bir arkadaşım var, çok severim kendisini. Beraber şarkı soylemisligimiz falan var vs.
Sevgili konusuna gelince, illaki seni de beğenen biri çıkacaktır kardeşim. Sen özgüvenini yüksek tut, ben ne kızlar gördüm yanındaki sevgilisine baksan küçük erkek kardeşi dersin o derece. Kendine güven, bakımını ihmal etme, girişken ol. En önemlisi de insanları fazla takma. Kimsenin sana çirkin demesini falan umursama yani.07 Yorumla
Soran+1 yılgirişken ol adın sapığa çıksın tabi tabi. umursama diyonda tipimden korkup bana tecavüzcü damgası çakarak karakolluk eden kızları da mı umursamayayım?
- +1 yıl
Girişken ol, ama soğuk davranan insana da fazla zorlama. Çirkin olabilirsin, ama bunu başka özelliklerinle kapatabilirsin. İnsanlar benden nefret ediyor, herkes benden korkuyor diyerek bir yere varamazsın. O kadının yaptığı kendi salaklığı neden kafana takıyorsun ki? Çirkinsin diye utanmana gerek yok Allah vergisi bir şey bu. Bırak, kim ne derse desin, umursama.
Soran+1 yılçirkinliğimden başka özelliğim yok benim
- +1 yıl
O zaman edin. Enstrüman çal mesela, hobiler edin. Kitap oku, insanlar kültürünü sevsin. Yap işte bir şeyler bu kadar karamsar olma.
Soran+1 yılmüzik yaptık kanal açtık onlarca çalışmam var bir tanesinin bile dikkatini çekmedi. dinlettik umurlarında olmadı
- +1 yıl
Kimin, kimlerin? Bu arada yazmayı unutmuşum, vücut çalışmanı öneririm özgüvene baya katkısı var. Kısa boylularda daha kolay yapılıyor ve daha şık duruyor ayrıca.
Soran+1 yılarkadaşım uzun süre vücutta yaptım söyledim ya. hiç bir faydası yok. kısa erkeklere vücut yakıştırmıyolar. herşeyiyle itici görüntüymüş erkekte kısalık
+1 yılBak ben güzel olduğumu düşünmüyorum ama beni seven bir sevgilim var ve ciddi düşünüyor kesin veriyorsundur falan diceksiniz ama öyle bir şeyide yok çok fazla ileri gidilmez bizde her şey dış görünüş değiill karşına öyle biri çıkmamış ama illaki seninde güzel yanlarını görecek biri çıkacak isyan etme böyle
025 Yorumla
Soran+1 yılYaş olmui 25 yakında 26 olcam çıkıcaksa çıksın artık bu ne ya? Yakışıklı picler hergün 4-5 tane kız götürürken biz yalnız başımıza sap sap dolaşıyoruz
- +1 yıl
Bak seni tanımıyorum ama böyle yazınca gerçekten üzülüyorum
- +1 yıl
Umutsuz olmaa
Soran+1 yılTanıma ztn tanımak istemezsin bu çirkini
- +1 yıl
Ya zaten öyle yargılayacak insanlar olmasın hayatında gerek var mı ama sana göre biri olcaktır
- +1 yıl
Bir sürü bana güzel görünmeyen arkadaşım var ama bana güzel görünmeyen anladın mı başka biri güzel bulabiliirr
Soran+1 yılHani nerde öteki dünya da mı? Beni gören kaçıyo yolunu değiştiriyo tipime bakan tecavüzcü pislik zannediyo korkup kaçıyo. Ne arkadaşım var ne de sevgilim. Herkes bana düşman. Kötü davranıyolar bana
- +1 yıl
Böyle olduğunu düşünüyorsan kendini biraz değiştir o zaman çok rahatsızsan
Soran+1 yılEstetiğe mi gidiyim ve bana ver 15-20 bin lira değiştireyim tipimi
- +1 yıl
O anlamda demiyorum ilkaki estetik yapman gerekmiyor giyimini kuşamını değiştirebilirsin konuşmanı arkadaş çevresi edinirsin illaki bir ortamın vardır
Soran+1 yılİlk görüşte kaçıyolar diyorum sen gelmiş konuşmanı değiştir diyosun ya kafan mı iyi senin kızım?
- +1 yıl
Sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ne bu tavır?
Soran+1 yılBöyle yardım istemiyorum ben. Tipsizim diyorum kısayım diyorum. Böyle olan bir erkeğin karakteride merak edilmez hiç bir zaman
- +1 yıl
Ee nasıl yardım istiyorsun
Soran+1 yılSürekli böyle çıkar çıkar şunu değiştir bunu değiştir diye yardımcı olacaksanız hiç olmayın. Kendinize bakın siz çirkin kısa erkekleri de sevmeye çalışın ama yemiyo işte
- +1 yıl
Yiyor normalde ama geldiğimizdede bir soru yağmuru niye beni sevdin ki çirkinim falan filan bu seferde siz egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz salaklaşmayın bir sürü öyle erkeği seven var evlenen nasıl evleniyor önyargılarını bir köşeye bırakta kendini uygun birini bulmaya çalış başka yapacağın HİÇBİR ŞEY yok herkesi aynı kefeye koyma soru sormuşsun yardımcı olmaya çalıştık
- +1 yıl
Elimizden bişey gelmiyor elbette çıkacak başka ne söyleyelim ki yani ne diyelim
Soran+1 yıladam 50'sinde hala bekar be sorduğumuzda kimse beğeni beğenmedi diyor mesleğim elimde paramda var diyo ama yok kimse beni istemiyo diyo çünkü hem çirkin hemde boyu kısa. çirkin kısa erkekleri kimse sevmez biri seviyosa bil ki gözlerinde sorun vardır ya da aklında. akıllı biri öyle erkek sevmez daha iyileri varken
- +1 yıl
Ne diyim bilmiyorum
Soran+1 yılbişi diyeceğine kendinize çeki düzen verin. yakışıklı çirkin diye ayrım yapmayın. onlara anlayışlı bizlere daha ters davranmayın
- +1 yıl
Genelleme yapma.
Soran+1 yılyaparım. karşıma çıkan herkes böyle yapıyosa yaparım
- +1 yıl
İyi tamam sen bilirsin
Soran+1 yılo yüzden yardımcı olacağına kendine bak
- +1 yıl
Tamam ben bir şey söylemiyorum artık 🤦🏻♀️
+1 yılValla hep deriz Allah cirkin sansi versin diye guzeller neye yariyor ki kac guzel kiz gorduysem yaninda cook cirkin kocalari sevgilileri vardi bide cok seviliyorlardi kismet bu isler skinti yapma ☺️☺️
125 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
- +1 yıl
Yaw arkadas tek sorunun tipmi bu dunyada annesini babasini kollarinda kaybetmis insanlar var agir hastalik yasayan insanlar omurleri yok yere dort duvar arasinda gecen insanlar ve daha sayamayacagim bir coook sey bir bak etrafina gorme engelliler duyma engelliler o tipsiz dedigin yuzunu gorebilecegin gozlerin var ellerin var bak iyi kotu calisan bir aklin var burda dert yakinmissin guya ayip gercekten senin dert ettigin seye bak birde milletin dertlerine yat kalk dua et allaha
Soran+1 yılkusura bakma beni skik yaratan bir tanrıya dua etmem. ztn bugüne dek ettiğim duaların hiçbirisini kabul etmedi. nerde bir bela nerde bir olumsuzluk aksilik var hep beni buldu. şimdi sınıyo seni diceksin de. bu ne biçim bir sınama? bıkmadı mı sınamaktan başıma hep kötü şeyler gelmek zorunda mı lan? bir kere de iyi şeyler gelsin hayallerimi hep o yakışıklı dürzüler yaşıyo
- +1 yıl
Ya ben sana ne desemde bos cunku kafan bir kere takilmis ona ne desekte bos hic birini kabul etmemis olabilir ama sen bilsenki o dualarin arkasinda ne musibetlerden korumus seni aklin sasardi umarim allah seni yoluna koymak icin de biseyler yapacak birgun gelecek herseyin tipten ibaret olmadigini anlayacaksin insallah o gun gec olmayacak allahin karsisinda. Elinde olan hersey icin sukretmen ve aklini basina alman dilegiyle..
Soran+1 yılanca nasihat tavsiye verin. bunu 10 yıl öncede söylüyolardı bugünde söylüyolar peehh
- +1 yıl
Sende degisen birsey olmamis ne yazik nasihat verenlere isyankar bir insan olmussun benim basimada bir cok olay geldi inan benimde isyan ettigim zamanlar oldu ama karsidan sana bakinca ne kadar yanlis yaptigini gordum anladim benim basima ne gelsede allahtan gelir der boynumu bukerim o ki beni benden daha iyi bilir ve sabreden kullarina en iyisini verir bu sozumu aklindan cikartma. Nasihat degil
Soran+1 yılboş konuşacağına kısa erkekleri de sev. çirkinlere hayvan gibi davranma yakışıklıların peşinde koşup onları yüceltip g. tlerini kaldırıp kendini kullandırtma. dinin hoşgörü dini ama çirkinlere karşı yasakmış o hoşgörü
- +1 yıl
Sen benim sevgilimi biliyormusunki kendinden seyler uyduruyorsun
Soran+1 yılbaşlatma sevgilinden şimdi. sürekli sevgilimde çirkin diyip duruyosunuz ama maşallah bizden baya yakışıklı çıkıyo. yatsın kalksın haline şükretsin ondan daha kötüleri var benim gibi.
- +1 yıl
Benim yuzu guzel olmaya bilir ama cok delikanli bir sevgilim var ve kendi aramizda cirkin diye sesleniriz birbirimize deliler gibi seviyorum onu kimse yakistirmasa bile!!!
Soran+1 yılayrıca sevgilini bana göstermeye kalkma canımı da sıkma. git ona ne kadar aşk yaşatçaksan yaşat siz anca bizden nefret edin kafanız başka bir boka çalışmaz ztn
Soran+1 yılya bunu diyen 50. kişisin. ben neden hep yakışıklı uzunların sevgilisi olduğunu görüyorum hep sokakta o zaman? neden kızlar bizi görünce kaçıyo nefret ediyo düşman kesiliyo daha tnaımadan?
- +1 yıl
Bak pardon ama sen boyle itici ahmak tiksindirici konusursan kimse senle takilmaz bunun nedeni tipin degil karekterin cok kotu bir karekterin var
Soran+1 yılbeni tanımadan karakterimi yargılayamazsın. ztn beni ilk görüşünüzde tanışmaktan vazgeçiyopsunuz ne takılmasından bahsediyon ya?
- +1 yıl
Sen karsindaki bir kizi tanimadan bok lan git felan konusursan karakterin gayet ortada direk gordugun kizla konusma sende arkadas ortamindan bul madem oyleyse
Soran+1 yılçevrem mi var sanki? ayrıca sizin bana ne şekil konuştuğunuz ortada iken benim size böyle konuşmam neden rahatsız ediyor? tipimi gösterdiğim zaman direk tipini sktiğim bu sokuk bir surat diyen kızların sayısı hayli fazla
- +1 yıl
Sen bana kotu konustuktan sonra konustum sana oyle ikincisi senin tipinde bisey yok senin psikolojik sorunlarin var bence cunku bir insan bu kadarda olamaz hayatimda ilk defa goruyorum boyle konusursan zaten arkads cevren olmazki olsaydi inanamzdim.
Soran+1 yılgörmeden etmeden nası eminsin tipimde bişey olmadığına? sana ben ne dedim? gören kaçıyo dedim bu sitede bile gösterdiğim zaman tipime küfrettiler
- +1 yıl
Ya arkadasim bak sana ben en basta ne anlattim senin gozun var mı var ellerin var mı var yuruyebiliyormusun evet aklinda yerinde seni begenen oyle begensin napalim kader deriz susariz annen var mı senin?
Soran+1 yılöyle kadere küfrettirme şimdi. kaderim benim ömür boyu yalnız olsun diye yazılmış. ben böyle kader istemiyorum
- +1 yıl
Birgun bu sozlerine cook pisman olucaksin esin cocugun olunca demedi deme
Soran+1 yılboş konuş sadece. tipi görünce değişirsiniz
- +1 yıl
Benim diyecek bir kelimem bile kalmadi yolun acik olsun arkadas allah akilina sihat versin umarim bu isyanin karsisinda kotu bir olayla karsilasmazsin cunku inan bana allah bu dertten daha buyuk bir dertle sinayabilir seni ve sen bu derdini unutur ona uzulursun hayatinda basarilar.
Soran+1 yılAllah bana en büyük derdi çirkin yaratarak vermiş ztn
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılParası varsa şansıda vardır.
00 Yorumla
+1 yılSeni görüp tipine küfredip engellediler mi?
Iyi olmuş birkac gereksiz asalaktan kurtulmuşsun. Saygısız mahlukatlar. Insanlari dış görünüşüne göre yargılayan insanlardan nefret ediyorum.
Ve sürekli kendi kendini aşagılayıp durduk yere sürekli çirkinim şöyleyim böyleyim diyenlerede acayip kızıyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılKızmana gerek yok tipi görsen hak verirsin
+1 yılBence öyle düşünme her şey güzellik veya yakışıklılık değil onlarla bitmiyor, sonuçta yaşlandığımızda hiçbiri kalmıycak depresyonada girme seninde iyi olduğun özelliklerin vardır buna eminim bırak seni yargılayan beğenmeyen insanlara öyle insanlar hiç olmasın, seni kotü hissettiren insanları 😊😊😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi olan insan yok
+1 yılYok kardeşim herkes tipe bakıyo devirde güzelsen fitsen erkekler yakışıklı uzunlara kızlar bizim gibilere de yok işte sağlığın yerinde ise şükret sevgiliden aşktan geçtim sağlığım bozuldu Sevgilin yoksa nolmus geçimini sagliyosan kendi kendine yetebiliyosan lazım değil kimse herkes evlenicek diye bir şey yok olduğu yere kadar yasa böyle hirpalasarsan anca kendine zehir edersin hayatı
011 Yorumla
Soran+1 yılsadece Türk kızları bakıyo desek daha doğru olur
- +1 yıl
Erkeklerde yüzün güzelse işveli cilveli isen bakıyo kilolu kısa tombul dış telin varsa seyrek saçlı erkek tipliysen kaçar gibi gidiyo kızı erkeği hepsi aynı
Soran+1 yılHiç kimse kilolu birini sevmez. Kızlarda kilolu erkek sevmiyo
- +1 yıl
Seven var genelleme yapmayın
Soran+1 yıl@havamvarbenim Allah aşkına yağ fıçısı bir erkeği sever misin sen?
- +1 yıl
Sevmistim zamanında @freedom667
Soran+1 yıl@havamvarbenim herif tabi uzun boyluydu tipi de iyiydi
- +1 yıl
Yüzü güzeldi sadece tek artısı o
Soran+1 yıl@havamvarbenim heh işte yüzü güzeldi. kilolu bir kızın yüzü güzel olunca da sevilir ztn ama güzel değilse ve şişmansa sadece fiziğiyle ön plana çıkabilir o da kilo verip fit olursa
- +1 yıl
Kilom umrumda değil yüzüm de asla güzel olmicak kim yüzü kalıcı yüz felci geçirmis bir kızı sever masal anlatmayin bosuna
Soran+1 yılAynı şekilde erkeği kim sever?
Sürekli senin isyankar sorularına denk geliyorum. Arkadaşım çok rahatsızlanan boyundan git bir doktorla konuş fiyat al. Eşinden dostundan para topla boyunu bilmiyorum ama 10 cm uzasan yeter sana.
022 Yorumla
Soran+1 yıldenk gelmek istemiyosan engellersin beni sorularımı görmezsin tamam mı? 50 60 bin tl de eşden dosttan toplanacak bişi değil
Soran+1 yıl1.50 boyunuzla kısa erkekleri kabul etseydiniz hiç böyle olmicaktı
- +1 yıl
Denk gelmek istememek değil daha çok üzülüyorum bunun sebebi de 'acımak' falan değil sadece kendini boş yere hırpaladığını düşünüyorum. Kısa boylusun çok kısa boylu değilsin.155 olsan tamam derdim ama hala Tr kız boy ortalamasının üstündesin. En kısa kız bile beğenmiyor diyorsun da yapan nasıl yapıyor? Dayım da senin boyunda ama eşi esmer güzeli üstelik boyu da çok kısa değil. Olunca oluyor yani. Ha çok dert ediyorum diyorsan ameliyat oluverirsin. Gidip doktorla konuştun mu? İnternetten duyduğun fiyatlara inanma
Soran+1 yıl50 binden aşağısı yok ameliyatın hem bacağındaki çivilerde 1 yıl boyunca kalacak. yapan yapıyo neden çünkü kısa olmasına rağmen tipi iyi. benim tipim bok gibi çirkinim diye yazdım oraya
- +1 yıl
1 yılda birikir o para krediyle falan filan. Çiviler kalsın nolacak? Benim damağıma da vida taktılar uzun zaman kaldı çenelik kullanmak zorunda kaldım insanlar garip garip bakıyordu yüzüme. ilk zamanlar zor olur ama sonra alışırsın. Ayrıca kısa olmasına rağmen tipi iyi falan değil kimsenin. standart
Soran+1 yılbenim tipim standartta değil bok gibi
Soran+1 yılsenin gibi başkası da merak edip yazdı foto istedi çirkin değilsindir dedi. sonra tipin hakkaten iyi değilmiş dedi bende sert çıkıştım engelledi. aynısını yapacaksan şimdiden uzak dur derim. ayrıca beni görecek kişi illk önce kendini gösterecek. bunu yapmicaksan görme daha iyi
Soran+1 yılben anlamam. böyle söyleyen 100. kişisin. 99'u da tipime küfredip engelledi
Soran+1 yılmesaj kutunu aç o zaman
- +1 yıl
Gerçekten dediği kadar çirkin mi? Ben inanmıyorum da en azından yüzüne bakılamıyacak kadar kötü değildir
- +1 yıl
Tahmin etmiştim zaten. Bu sizin görüşünüzün altına yazma sebebimde size foto gönderdiğinden, ben isteseydim eminim göndermiyecekti merakımı da giderdiğin için sağol :)
Soran+1 yıl@sdfdgdfgdfgd yalan söylüyor inanma sakın. tipim iyi falan değil züğürt tesellisi yapmaya gelmiş iyisin falan diyor yalancı
- +1 yıl
Bana da mesajla at resmini, gerçekten çirkin gelirsen gözüme yüzüne karşı söyleyecem desem atmazsın ama
Soran+1 yıl@sdfdgdfgdfgd bundan sonra kimseye atmicam ztn
- +1 yıl
Ya bak belli ki bazılarına göre çirkin gelmemişsin bazılarıda küfür edip engellemiş diyorsun. Ee demek ki seni çirkin bulmayan da var? İnsanlara güvenin sarsılmış ondan böylesin bence
Soran+1 yıl@sdfdgdfgdfgd çirkin bulmayan yok. hepsi çirkin buluyo iyisin diyenler sadece moralimi düzeltmek için palavra sıkıyo
ADAM HAKLİ BENDE CIRKINIM MESELA ARABADA GIDERKEN HIC BIR KİZ OTURMAZ HER TARAF DOLU BENIM YANİM BOS AYAKTA DINELMEYI SECIYORLAR BAKİNCADA KİZLARA BANA NEFRETLE BAKİYORLAR ONU GEÇTIM HADI 18 YAŞINDAKILER ABI DESE BIRSEY FEYIL 20 50 YAS ARASİ HEP ABI CEKIYORLAR
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulan buluyo 163 bir erkek arkadasım var yanında da birsürü kız var valla bence cirkinlikle alakası yok sorun sendedir
022 Yorumla
Soran+1 yılBuluyo çünkü tipi iyi
- +1 yıl
Yoo tipide iyi değil cocuk gibi disleri yamuk kasları birlesik ama kendine özgüveni var iste ben cirkinim deyip durmuyo
Soran+1 yılBenim gibi nefret edilip dışlansaydı görürdüm ben o özgüveni
- +1 yıl
Kardeşim valla cocugu dıslayanlarda oluyo tipim değilsin yanıma yakısmazsın boyun cok kısa ben uzun seviyorum tarzı cocuk aman banane seninlemi ugrascam diyip geciyo sen fazla kafana takmışsın bu durumu
Soran+1 yılYanında nası bir sürü kız oluyo o zaman? Şu an büyük çelişkiye düştün
- +1 yıl
Parası var belkide ondandır
Soran+1 yılparası olsa onu reddeden olmazdı hiç
- +1 yıl
Paraya bakmayan kızlarda var bütün kızları aynı sanmayın
- +1 yıl
Sonuç olarak cocuk öyle tipleri kafasına takmıyo işte ayrıca kızda cok lazım değil erkek arkadasların olsun takılırsınız yeter
Soran+1 yılhadi ya? kızlar paraya tipe ve boya tapıyor. bunu sadece ben değil herkes söylüyor demek ki gerçek yüzünüzü herkese göstermişsiniz. siz o yakışıklı uzun boylu erkeklerden tekme yiyince bütün erkekler aynısınız demesini biliyosunuz
- +1 yıl
Ay popomun kenarı o zengin pclerinin yanında takılmak yapacagım son sey olur salak mıyım ben kendi kendimi b*k cukuruna sürikliyim benim yanımdaki arkadaslarım bana yetiyo hic öyle zengin sevgilim olsun yakısıklı olsun özenmedim o yüzden bos konusma
Soran+1 yılya ya tabi. burda farklısınız tabi herkes melek maşallah ama gerçek hayatta kimlerin peşinde köpek olduğunuz taa 100 km öteden belli olur
- +1 yıl
ben neysem oyum ister inan ister inanma burda farklı baska yerde farklı olmam bu senin sorunun
Soran+1 yılanca konuşun ztn uygulamaya gelince yemez bunlar tabi
- +1 yıl
resmini at bakıyım bir
Soran+1 yılolmaz
- +1 yıl
niye millete atmıssın
Soran+1 yılsenin karaktersiz egoist olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
neden zengin erkek sevmiyorum diye mi😂
Soran+1 yılhayır yakışıklı piclere taptığın için
- +1 yıl
Öfff nasıl anlarsan anla banane
Soran+1 yılanlamak değil gerçek kişiliğiniz bu sizin
bir yerden eksik olabilirsin ama her yönden değilsindir ki😊 bir insan kısa olabilir ama zeki ve sempatikse bu arayı kapatabilir😃
01 Yorumla
Soran+1 yılDışı beğenilmeyenin içi merak edilmez
Seni gönül gözüyle sevecek birini bulman lazım. Mükemmeliyetçi insanlardan uzak dur. İçini sevdiği için seninle birlikte olmak isteyecek birini bulman lazım.
017 Yorumla- +1 yıl
oyle bir kiz olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim seni sürekli bu tarz seyler paylasıyosun fotoğrafını atma sansın var mı
022 Yorumla
Soran+1 yıltipsiz ve kısayım işte neyimi merak ediyon?
- +1 yıl
Bu mu yani özet at işte
Soran+1 yılya dün ve bugün sürekli mesaj alıyorum kendini göster diye niye bu kadar meraklısınız ya? hayır yani tipimi görünce nolucak? yorum yap sonra bitti gitti. sizin saçma sapan nasihatlerinize ve tavsiyelerinze tahammülüm yok. burda iyisin iyisin dersiniz ama gerçek hayata gelince ağzıma sıçarsınız çirkinsin diye
- +1 yıl
Gerçek hayatta nerde görcem seni az mantıklı konus burda kimse seni görmüyo gercekte seni begenmeyen kızlara et lafını
Soran+1 yılbeni kimse beğenmiyo ki bir Allah'ın kulu da güzel söz etmedi bana. hepsi tipime küfretti. dinden imandan hoşgörüden bahseden kız bile tipime görünce ters davranmaya başladı bu hoşgörü mü şimdi?
- +1 yıl
at hele bir
Soran+1 yılzorunda mıyım yaa? ben sizi bilmiyo muyum? tipimi gör küfret engelle. yemezler güzelim. sürekli sizin tipime ettiğiniz küfürlerle karnım doydu ztn psikolojimin içine ettiniz
- +1 yıl
Kardeşim niye öyle bişey yapayım ya
- +1 yıl
muhtemelen sen kızlara yürümüssündür onlarda öyle bir tepki vermistir
Soran+1 yılben hiç bir kıza yürümem sapık değilim
- +1 yıl
Durup dururken mi küfrediyolar sana
Soran+1 yılonlar bana mesaj attı göster diye senin gibi. hiç bişi olmicak dediler gösterince ağzıma sıçtılar
- +1 yıl
Ne kadar cirkin olabilirsin ki en fazla
Soran+1 yıltipimi görünce tipini sktiğim yerinde olsam intihar ederdim diyolar
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmıslar kimseyi tipine göre yargılamam ben güvenebilirsin dicem ama zaten güvenmiceksin yinede atmanı bekliyorum
Soran+1 yılgüvenecek kadar aptal değilim ztn
Soran+1 yılat diyosunda mesaj kutun kapalı bir kere. ztn atmak zorunda da değilim
- +1 yıl
evet değilsin ama rica ediyorum, açtım
Soran+1 yılulan profil fotosu yapsaydım eminim 20 tane küfür mesajı gelirdi
- +1 yıl
durup dururken kimse kimseye küfür etmez
Soran+1 yıldurup dururken değil tipimi görünce
- +1 yıl
Durup dururken edilmis oluyo başkalarına neymis senin tipinden neyse at hadi
+1 yılKardeşim nasip işi bu nasip. 1.80 boydan altı sevgili yapamıyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılhem nasip diyosun hemde 1.80 altı sevgili yapamıyo diyosun bu nası çelişki?
- +1 yıl
Nasibinde varsa diyorum yani olur ya takma kafaya ne yapak ağlayakta gözden mi olak?
Soran+1 yıl1.80'in altında olan ki ben 1.70'inde altındayım. hiç şansım yok nasip falan da palavra
- +1 yıl
La bende 1.70 ım sanki hani nerde yok nasip işi boşver ne deyim kardeş sana şimdi benimde ümidim yok ahirete bıraktık işte evlenmekten falanda vazgeçtik
Soran+1 yılboydan dolayı mı vazgeçtin? yalnızlıktan delirirsin ama
- +1 yıl
Yapacak birşey yokki ben bir kıza gidip demem imkansız bir kızda gelip bana demez bu kısır döngü gider yapacak bişey yok :D
Soran+1 yıliyide kısayız diye yalnızlığa mı mahkum olacaz? herşeyi yakışıklı uzunlar mı yaşayacak?
- +1 yıl
Öyle olacak bu dünyada ahirette işte bakalım ne olacak Allah bilir.
Soran+1 yılDünyanın adaletini skiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli Zeki bir erkeğin her türlü her yerde şansı vardır. basit yakışıklı ve kendinde tek geliştirebildiği yer kasları vücudu olan erkeklerin şansı hiç Yok bende
05 Yorumla
Soran+1 yılhep böyle dersiniz. yemezler artık
- +1 yıl
Dış görünüş basit insanları etkiler hatta bir örnek vereyim geçen sene oturduğum yerde bir komşumuz vardı adam 25 26 yaşlarında en fazla 1.70 boylarında çok kilolu değildi ama fit de değildi ama çok zekiydi çok mantıklı konuşuyordu nerdeyse aşık oluyordum
Soran+1 yılolsaydın o zaman
- +1 yıl
Evliymiş...
Soran+1 yılvah vah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sen mi sordun diye bakayım dedim şaşırmamışım cevabim hala aynı insanlar düşünceleri ve kalpleriyle sevilir tersini yazacaksan yazma
015 Yorumla
Soran+1 yılo zaman benim işime karışma. insanlar düşünceleriyle kalpleriyle de sevilmez asla. tip varsa tanınmaya müsaittir
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi demişler sen insanı tipi için tanıyorsan insanlar da seni tipin için tanır herşey karşılıklı
Soran+1 yılben kimseyi dış görünüşüyle yargılamadım bugüne kadar ama siz kızlar beni ilk görüşte tecavüzcüye benzetip kaçtınız
- +1 yıl
Offf sunu benzetenlere söyle bana değil 😒
Soran+1 yılbeni gör sende benzetirsin
- +1 yıl
Benim adıma konuşma
Soran+1 yılgör de öyle konuş diyorum ben senin adına konuşmuyorum
- +1 yıl
Iyi görürüm öyle konuşurum
Soran+1 yılmiden kaldırmaz engeli atarsın
- +1 yıl
Offf saçmalama artık ya 😒
Soran+1 yılben olacakları biliyorum önceden
- +1 yıl
Kahin misin
Soran+1 yıldeğilim ama bu yaşıma kadar hep aynı şeyleri yaşadığım için artık doğru kahinlik de başladı sayılır
- +1 yıl
Ben ınsnalri dış görünüşlerine göre yargılamam
Soran+1 yılklişe sözler ama görünce havada uçuşan küfürler
Benim halimi görsen kendi haline şükredersin diyiyim bence senin az da olsa şansın var ama benim yok
00 Yorumla
+1 yılvardır ama senin yaptığın yorumlara bakarsak senin gibi birisi için yoktur
00 YorumlaKanks nası guru oldun la yeniyim ben
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 seneden beri burdayım guru olurum tabi
Soran+1 yılçirkin kısa bir erkekte özgüven aranmaz
herkesin bir dengi vardir kardesim üzme kendini..
011 Yorumla
Soran+1 yılyoktur
Soran+1 yılbeni yaratan Allah. bu iğrenç tipi veren de Allah. neden o affediyo? ben günah mı işledim de tipimi böyle sıçtı batırdı?
Soran+1 yılannem babam iyidir ama ben sanki sakat bebek gibiyim tipten sakat
Soran+1 yılalmama gerek yok ki. sorunlu olan ben değil sizlersiniz. tipe göre eş seçip onları yüceltip bizleri eziyosunuz
Soran+1 yılneden? karşıma hep onlar çıkıyo. hem tipe göre eş seçip biz sevenleri dışlıyolar ondan sonra kendileri tekmeyi yiyince seven erkek kalmamış hepsi aynı diye ağlıyolar. seni seveni neden sevmedin o zaman diye sorulduğunda tipsiz bir erkeği napiyim ben deniyo. siz aşkı sevgiyi hep yakışıklılarda ararsanız hem becerilirsiniz hemde fırlatılırsınız bir çöp sepeti gibi
Soran+1 yılsize de öyleleri denk gelmiş dicem de onların peşinden koşan sizsiniz. o zaman bütün erkekler aynı sevemez diye ağlamayacaksınız
İkisi bir arada hiç sevilmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılha diyosun ki şansına küs bu hayat sana ömür boyu yalnızlık?
Soran+1 yılherif ünlüde ondan. hem sen ikisi bir arada hiç sevilmez demedin mi? o zaman hayat bize yalnızlıkmış
+1 yılAllah bazen adaletli değil
130 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ın adaletine sokiyim
- +1 yıl
Soran+1 yıl@atik96 ne denginden bahsediyon ya? bizde gidip mankene yazılmıyoruz herhalde dengimiz değil evet ama en kötüsü bile yakışıklı erkek peşinde
- +1 yıl
Allah ziktiretmis insanlari
Soran+1 yıl@atik96 ben kimsenin poponu kaldırmam ezerim daima
Soran+1 yıl@atik96 oluştu tabi. kısa erkekleri güçsüz görmeniz çirkin erkekleri pislik diye aşağılamanız daha sayayım mı?
- +1 yıl
reis ne kısalar görüyoz evli sende biraz çabala tamam yakışıklılar pek uğraşmadan bulur bizde böyle uğraşıcaz yapcak birşey yok bende pek uzun değilim 172 ama memnunum biraz kıyafet anlamında kendine bak bakımlı ol yaparsın sende bir aşağılık kompleksi mi oluşmuş spor falan yap vücut yap tipten kaybediyosan kitap oku zeki ol bu açıdan geliştir bence böyle kazan hayatını
Soran+1 yıl@atik96 vücut bakım kitap herşeyi denedim herşeyi. ben hem tipten kaybediyom hemde boydan kaybediyom. Allah belamı vermiş benim. gören yolunu değiştiriyo tanışmaya fırsat olmuyo ki
- +1 yıl
valla reis sen kendini öyle görürsen hiç bir sıkım yapamassın bak atakan varya kafalarda o yakışıklımı bak ne zaman görsem gülüyo sende öyle ol sıktır et insanları herkes yakışıklı veya güzel değil emin ol snn gibi binlerce var sen kendine bak biraz bulursun illaki iç güzelliğe önem veren insan çıkar sen içini temiz tut ve kriterlerin varsa yüksek onları alçalt biraz, oku güzel mesleğin olsun ozaman dahada kolaylaşır emin ol
Soran+1 yıl@atik96 seni paran için sever ama yakışıklı malın biriyle de aldatır. güven mi olur kız milletine?
Soran+1 yıl@atik96 onlar beni tanımaya çalıştı mı? Tipimi görünce kaçtılar küfrettiler igrenç damgalar vurdular. Şimdi onları yaptığı ne ön yargının kralı değil mi? Onlar yapıyo da ben neden yapmiyim?
Soran+1 yıl@atik96 yalnız ve doşlanan biri hayattan zevk alamaz
Soran+1 yıl@atik96 bana ön yargını kaldır diyeceğine tipe bakıp tecavüzcü damgası çakanlara cevap ver
Soran+1 yıl@atik96 sanki bakkaldan iki ekmek alcaz öyle bir söylüyon ki hayret bişi ya. Kısa çirkin erkek yalnızlığa mahkumdur arkadaşı olsa bile umursanmaz
Soran+1 yıl@atik96 dik durduk ayağımıza çelme taktılar
Soran+1 yıl@atik96 tam tersinde çok sonuç aldık da sanki allam ya
Soran+1 yıl@atik96 sana en basitinden fıs fıs ismail karakterini örnek göstereyim adam umudunu kesmedi hep ortamlara aktı kendğne güvendi noldu sonuç aldı mı? Adam kısa ve çirkin o yüzden kimse bakmadı yüzüne
Soran+1 yıl@atik96 bu yalnızlıkla zevk falan alamazsın
Soran+1 yıl@atik96 geçen sene staj yaptık millet yüzüme bile bakmazdı kimse benle konuşmazdı soğuklardı bana. aralarına girdim umursamadılar yokmuşum gibi davrandılar
+1 yılyokkk
02 Yorumla- +1 yıl
ne kadar açık sözlü birisin
Soran+1 yılneden yokmuş? biz çirkiniz diye sevilmek yasak mı bize?
neden olmasın
022 Yorumla
Soran+1 yılneden olsun?
Soran+1 yılDışıtan çürükse o mal çöpe atılır
Soran+1 yılBoşa nefes tüketme çirkinlere nası hayvan olduğunuzu cümle alem bilir. Yaşanan şeyleri inkar etme
Soran+1 yıl25 yaşındayım ve hala zamanı gelmedi öyle mi? Güldürme beni be. Yakışıklı uzunlar 15inde yapmaya başlıyo hiç bir çaba sarfetmeden
Soran+1 yılişte evlenemeyenler çirkin ve kısa olanlar. yakışıklı biri 20'sinde bile evlenir
Soran+1 yılsiz yakışıklı uzun erkeklere taptıkça değişmicek
Soran+1 yılhör şöy görünüş döğüldüürr. hah laaff
Soran+1 yılbenim yaşadıklarım öyle söylemiyo ama
Soran+1 yılyaşamadığım için nası bir fikir olabilir?
Soran+1 yıltip çirkin ve boy kısa olduktan sonra imkansız bu
Soran+1 yıldüşünce değil gerçek bu yaşanmışlık
- +1 yıl
Kardeş im yaşım 20 boyum 194 196arası hiç sevgilim olmadı tiple alakası varda boyla zerre alakası yok
Boy kac
05 Yorumla
Soran+1 yılalay mı ediceksin?
Soran+1 yıl1.65
Soran+1 yıl1.50'lerden red yedim ben. hem bu iş sadece aşkla değil ki dost çevreyle de alakalı bir durum
+1 yılogrenci misin
07 Yorumla
Soran+1 yılokul bitti artık
- +1 yıl
hangi bölüm
Soran+1 yılbilg. müh.
- +1 yıl
tm sansin olabilir. bybyy
Soran+1 yılkafan mı güzel ya?
- +1 yıl
yardmcu olmaya çalıştım.
Soran+1 yılhee ne yardım ne yardım