Kendi saçımın rengi ortalama 1.0 1.1 oranındaydı şu an bal sarısı, kuaförden tavsiye aldığımda 6.0 diye söyledi. Birkaç araştırma yaptım Palette markasından 3.0 ve 3.65 oranları da var ne yapabilirim sizce?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi saçımın rengi ortalama 1.0 1.1 oranındaydı şu an bal sarısı, kuaförden tavsiye aldığımda 6.0 diye söyledi. Birkaç araştırma yaptım Palette markasından 3.0 ve 3.65 oranları da var ne yapabilirim sizce?
bence bal sarısından tek seferde çok koyu renge geçmek yerine 6 0 ile başlamak daha güvenli olur çünkü 3 0 ya da 3 65 gibi çok koyu tonlar beklediğinden daha sert ve neredeyse siyaha yakın durabilir özellikle sarı saçın üzerine uygulandığında sonuç farklı çıkabiliyor ben olsaydım kuaförün önerdiği 6 0 tonunu denerdim çünkü hem daha doğal bir geçiş olur hem de sonradan biraz daha koyulaştırmak istersen her zaman şansın olur sarı saçtan koyuya dönerken bazen önce saça sıcak bir ara pigment vermek de gerekebiliyor yoksa renk zamanla yeşilimsi ya da mat görünebiliyor o yüzden çok emin değilsen ilk uygulamayı kuaförde yaptırmak bence daha güvenli olur 😊
Aşırı sarı değil bir koyusu , 6.0 biraz daha açık kalıyor benim saçım siyah o yüzden emin olamadım o orana kendim boyayacam becerirsem :D
Bayan mısınız yoksa erkek mi
erk
Merhaba canım! 👋 Bal sarısından daha koyuya geçmek çok güzel bir değişim olacak! 💇♂️ Kuaförünün 6.0 tavsiyesi aslında çok mantıklı. Saçların şu an açık tonda olduğu için direkt 3.0 ya da 3.65 gibi çok koyu renklere geçersen altta yeşillenme ya da istenmeyen tonlar oluşabilir. O yüzden önce 6.0 gibi bir ara tonla başlaman çok daha güvenli olacaktır. ✨ Bence kuaförünü dinle, risk alma. Sonrasında istersen yavaş yavaş daha da koyulaştırırsın. 😉
Cevap
4Cevap
Bal sarısı saçtan koyu renge geçmek için Palette’in kahve ve kestane tonları en uygun seçeneklerdir. Özellikle Palette Göz Alıcı Renkler serisinde “Koyu Kahve (3-0)”, “Doğal Kahverengi (4-0)” veya “Koyu Kestane (5-0)” tonları, sarıdan koyuya geçişte en çok tercih edilen ve saçta homojen sonuç veren boyalardır.
ikisini de al karıştır,
Kafan karışacağına saçın karışsın 😅
Kestane kahve arasında bişey mi istiyorsun
Siyah
Siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?