Şimdi niye drama yaptırıp bir sigara yaktirma derdine düşürdün bizi, sanki bizim çok oksandi aksine oksanması kolay olsun diye saç uzattık bi bka yaramadı...
Kendine zarar vermek kadar aciz bir durum yok aksine kimse için hiç kimse için yalnızlık ve öfkem için ne kendime ne başkasına zarar veririm aksine kendime ilgim daha çok artar , saç kesip kendine bu saygısızlığı yapman sana hiç bir şey kazandırmayaxak ve rahatlatmayacak
Tasvip etmiyorum senin hayatın senin yaşantın ve senin bedenin karışamam ama başkaları acı çeksin diye kendini cezalandıramazsın, en fazla iki gün ağlanır.
Yok yav valla ben kısa saç hatta subay tıraşı bile yakıştırıyorum daha asil ve daha sert gösteriyor bazen daha cekici bile yapıyor ben zevklerimi de araya sıkıştırıp, bakk kestin amaa işe yaradı hee beğeneni de varmış diye şey ettim 🙄 nsmdsslsd
Teselli veriyorum sus dalağını skrim bu tarz saçı daha çok seviyorum diyorum sanane ln ben böyle yapicam diyorsun bu rengi yap diyorum sana mi soruxm adi diyorsun hem sözlü hem normal siddet var yeter yaa yeterr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kül rengi ve açık kestane de çok iyi olur ama bilemedim
Kendi rengim koyu kestaneydi
Beyaz tene bu iki rengi çok yakıştırıyorum ama bakır da iyi , tamamen yüzüne yakışan rengi bulman lazım
Hangi renk olsa da saçım okşanmayacağı üzüyor...
Şimdi niye drama yaptırıp bir sigara yaktirma derdine düşürdün bizi, sanki bizim çok oksandi aksine oksanması kolay olsun diye saç uzattık bi bka yaramadı...
Saçımı kestim de üzüntüden biraz tribe girdim hafiften
Bir kimse için saç veya herhangi bir bölgene zarar verecek kadar kendine saygın yoksa, daima yalnız kalmaya mahkum kalırsın. En sevmediğim işler 😏
Kimse için değil, kendim için kestim içimdeki yangın sönmüyordu illa bişey yapmalıydım. Bi kendime yanarım zaten bide kimsesizliğime
Kendine zarar vermek kadar aciz bir durum yok aksine kimse için hiç kimse için yalnızlık ve öfkem için ne kendime ne başkasına zarar veririm aksine kendime ilgim daha çok artar , saç kesip kendine bu saygısızlığı yapman sana hiç bir şey kazandırmayaxak ve rahatlatmayacak
Anlık iyi hissettirdi sadece yargı dağıtımanı istemedim
Tasvip etmiyorum senin hayatın senin yaşantın ve senin bedenin karışamam ama başkaları acı çeksin diye kendini cezalandıramazsın, en fazla iki gün ağlanır.
Kimseye acı çektirip demagoji yapmam, tarzım değil. Sadece bazen yaşananları sindirmediğim anlarda, bişeyleri değiştiremediğim de saçımı keserim
O zaman iyi yönden bakalım kısa küt saçlar da çok yakışıyor kadınlar da ben beğeniyorum 😌😅
😒😒
Yanlış bir şey söylemedim aksine moral verici bir şeylere şey ediyorum da neysemm
😂 çabanı anlıyorum teşekkürler neysem
Yani şey şey olunca şeyi çaba edip seyleyince olmadı, her halükarda yuruyen gibin oldum ama öyle degildi 🙄😂
Züğürt tesellisi vermek istedin ama karşında ben vardım jdjd
Yok yav valla ben kısa saç hatta subay tıraşı bile yakıştırıyorum daha asil ve daha sert gösteriyor bazen daha cekici bile yapıyor ben zevklerimi de araya sıkıştırıp, bakk kestin amaa işe yaradı hee beğeneni de varmış diye şey ettim 🙄 nsmdsslsd
Gayet iyi anladım kdkd no problem. Yani dert etme böyle de alıcı bulursun dedin jdd oysaki birine beğendirmek istemedim
Senin derdin ne hemşerim beni niye her sözümde çıkmaza sokup susturma derdindesin, hayır asla susturamicaksiniz bizi asla nsmskskss
😂 yavrum şu an aklım çevrimdışı üzgün ve yıkık moddayım
Teselli veriyorum sus dalağını skrim bu tarz saçı daha çok seviyorum diyorum sanane ln ben böyle yapicam diyorsun bu rengi yap diyorum sana mi soruxm adi diyorsun hem sözlü hem normal siddet var yeter yaa yeterr
Nsdmmddldldmdmd
Hah tam. Da öyle dkkd
Tamam gel saçını ben boyuyum barışalım, sana zeytin dalı uzatıyorum dnfmdkdkd
Kızıl...
Bence gayet hoş bir renk :)
Sıkıldım sadece
Önde bir perçem olsun, kestir.
Kestim şu an
Hım. Boynun zerafetini ortaya çıkarmalı. En iyisini yapmışsın
:))
Kızıll