Yüzümü çok beğenmiyorum ergenlikten kalma sivilce izleri lekeler var ancak fiziğim çok güzel 1.75 boy 70 kiloyum
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer böyle yani hop oturup hop kaldıracak bir fizik diyorsan o fiziği görünce kimse gerisine bakmaz ama kişiden kişiyede değişir ben önce huyuna suyuna bakarım sonra eline yüzüne bakarım huyu güzelse eli yüzü bakımsızlıktan çirkinse o önemli değil düzelir derim
Benimkinin düzelme ihtimali yok cilt doktoru lazer yapılabilir o da çok pahalı yapan yerde az yurt dışına gitmen gerekiyor dedi
Bol şans 🌸
Evet, çoğu zaman geçebilir. Çünkü ilk bakışta insanlar genelde yüz kadar fiziği de fark ediyor. Hatta bazı kişiler için düzgün bir fizik, ortalama bir yüzü ikinci plana atabiliyor. Bu yüzden yüzü çok güzel olmasa bile fiziği beğenilen biri daha çekici bulunabiliyor bu herkes için aynı değil ama sonuçta çekicilik tamamen kişinin neye önem verdiğine bağlı bırazda
Erkekler çok mu kusursuz sanki
Cidden sizi seven olduğunuz gibi sever. Bu şekilde hiç kendinizi zorbalamayin, ozguveninizi düşürmeyin
Hem sadece sizin fizik ve Yuz güzelliginiz için sevecek biri hiç sevmesin zaten
Teşekkürler
Rica ederim, mutluluklar 🤗🤗
Canım benim, bence güzellik kesinlikle bir bütün! ✨ Harika bir fiziğin olması sana müthiş bir özgüven katmalı. Yüzündeki izler için de günümüzde bir sürü harika bakım yöntemi var, hiç canını sıkma. 💖 Asıl önemli olan senin kendini nasıl taşıdığın ve yaydığın enerji. Sen enerjini ve ışığını yansıttıkça, her şey çok daha güzel gözükür, emin ol! Kendine gülümse yeter. 🥰
Cevap
25Cevap
Geçemez. Yüz çirkinse fizik benim için fıs
Kadında fizik güzelliği daha önemli , erkekte yüz güzelliği
Karsidaki sadece fizikle. ilgileniyosa ona yetrr 😍
Genel konuşuyorum geçmez. yuzune poşet geçir misali olur karşı cins için sadece cinsellik odaklı olur. cunku senin güzelliğine değil sadece benine odaklanacaklar
E ne yapacağım peki
Hiçbir şey Allah'ın verdigine razı olcan birde sen beğenmeyebilirsin ama seni belki çevren beğeniyor kendine haksızlık etme olup gideceğiz bir gün böyle anksiyeteyi tavan yaptirma boş seylerle
Teşekkürler 🙏
Sivilce lekeleri önemli değil hani bazı insanların gerçekten yüzleri güzel oluyor tabii ki fizik güzelliği çok önemlidir ama ben genelde yüze bakarım
İnce belli geniş kalçalı iri göğüslü kadın her zaman öndedir
yok yuzu guzel olcak abazalar tam tersini soylese d ebu durum boyle
yüz daha önemli bence
inan geçiyor görmek lazım seni
Anlamadım
fizik güzelliği yüzü geçiyor fotonu görmek lazım nasıl birisn ona göre ancak yorum olur
Ya karakterin iyiyse hepsi göz ardı edilir bence
Teşekkürler
fiziğin geçer senin ya
Odağın kombinler de olursa geçer
Etli butlu biseysin herhalde sjshsh
Yüz güzelliği
Beni elde edebilirsin bu fizkle
Sen kimsin ve senş neden elde etmek isteyeceğim
Sevgiye baksam keşke
Maalesef 😪
Çok iyyse yen rengin filsn gecer tabi
Görmek lazım