çirkin bi kız değilim gayet güzelim bence bunu biliyorum bi ortamda özellikle akrabalarımdan komşularımızdan da sık sık iltifat alırım ama auram düşük sanki dikkat çekmiyorum bunu değiştirebilir miyim acaba
7 sa
Cevap
15Cevap
"Sorunu görüp soru soran cevabıda biliyordur" Siz sorunu kendinizde görmüşsümüz aslında çözümüde biliyorsunuz sanki bildiğiniz bulduğunuz ya da farkına vardığınız çözümler konusunda kararsız kalmışsınız... Özgüvene sahip olmak nedemek bunu iyi araştırın bence... Özgüvenli olamak kendinizi harika görmek demek değildir ayda başkaları tarafından herkesce beğenilmek demek de değildir. Özgüven kendini bilmek, cinsiyetine uygun olmak, kişiliğini anlamak tartmak sınırları görmek ve saygı duymaktır kısacası
Bunun en büyük kısmı özgüvenle alakalı. Kendine güvenen biri bunu duruşuyla yürüyüşüyle konuşmasıyla ve enerjisiyle zaten belli eder aura dediğimiz şey sadece dış görünüş değil; kendini nasıl taşıdığın, insanlarla kurduğun iletişim ve verdiğin enerji de çok etkili kendine güvendikçe ve rahat davrandıkça insanların dikkatini daha fazla çekmeye başlarsın.
önce platonik ilişkiden vazgeçmen gerekiyor
KEMZLWMDLWMSPWMSPW profilime mi baktın
platoniklikle ne alakası var herkes bilmiyo ki bunu
yoo diğer soruna denk gelmiştim. enerjiyi düşürüyor karşılıksız bi beklenti
anladım
Cope sinekler cok ususurmus neden ilgi dikkaf pesindeİn birak seni sen oldugun icin ilgi cek
Aurayla alakasi yok senden kat kat güzel kızlar var kendini beğenmen iyi birseu ama muhteşem ötesi olman imkansız
Auranı yükseltmek icin kendine güven duyman gerekir
özgüven problemim var evet 😔😔😔 ama yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum
Düşük olup olmadığını siz bilemezsiniz ki karşı taraf bilir
Fazla dikkat çekici olmakta iyi değil bence kendin ol boş ver
Giyim tarzını degistir
Kendine daha cok guven gerisi gelir
Meliha senin ismin güzel değil
Evet değiştirebilirsin
Giyim konuşma tarzın vs ile yükselir
Kas kütleni yükselt arttır
Aura Doğuştan Gelen Bir Şey Değil Mi?
bende onu sordum
hangi dizi
Niye dikkat mi çekmek isotyosun
Olur bir şey
Kirlisindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kendini bu kadar güzel bilmen harika, zaten sen pırıl pırıl bir ışıksın! ✨ Aura dediğin şey tamamen senin içindeki enerji ve öz güvenin dışa vurumu. Küçük dokunuşlarla bunu yükseltebilirsin. Mesela duruşuna dikkat et, enerjini yansıtacak renkli kıyafetler seç, gözlerinin içini güldür. Cildine iyi bakıp doğal ışıltını öne çıkarmak bile çok fark yaratır! Kendine inandıkça parlayacaksın, emin ol. 💖💫