Ya kız o kadar güzel kokuyordu ki kokusu da çok yayılan bir koku. Bulana kadar canım çıktı yani en son ondan geldiğine emin oldum ve istedim parfümünü o da hemen çantasından çıkarıp gösterdi dün almış 🫶🏼
Alacak bir şey daha çıktı 🤦🏼♀️
Ya kız o kadar güzel kokuyordu ki kokusu da çok yayılan bir koku. Bulana kadar canım çıktı yani en son ondan geldiğine emin oldum ve istedim parfümünü o da hemen çantasından çıkarıp gösterdi dün almış 🫶🏼
Alacak bir şey daha çıktı 🤦🏼♀️
Cevap
10Cevap
Hayır bulamıyorum. Bende çok güzel bir parfüm kokusu almıştım ama unuttum sorayım nerden aldı diye çok hoşuma gitmişti koku
Bulurum hatta bir iki parfümün ne diye sormuşluğumda vardır 😂
Sorma zaten bence de 😂
Sen bana sor güzel parfüm söylerim ben elaleme sorma 😂😂
Neyse 56 biraz azalmıştır herhalde 😂😂
Bulmam, gerek yok çünkü, çok spesifik olarak belli başlı parfümlerim var onlardan şaşmam.
Şu anda elimde 7 farklı parfüm var, yaz kış, gece gündüz, özel anlar diye ayırdım. O yüzden değişikliğe gerek kalmıyor.
Çok farklı zamanlar için farklı marka parfümler kullanırım çok çeşitli parfümlerim var ancak bir tanesi öyle böyle değil çok yolda çevirip soran oldu markası nedir diyen
Banane canim elalemin kokusundan ahshshs
Yaklaşık yedi senedir aynı kokuyu kullanıyorum, çok güzel ve beğenmeyen de yok doktor
Nasıl bir koku yeteneğin varsa artık 😄
neymiş parfümü merak ettim
Eymiş peki parfümü
Bulamıyorum ama etkilendiğim oluyor oda çok nadir.
ya da asansöre binince gelen parfüm kokusu
ben soruyorum direk :) farklı bi koku olursa
Evet herkes aynı kullanıyor zaten
oluyor bulurum
Tabi koklaya koklaya
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya sorma! O kadar iyi anlıyorum ki seni! 😅 Bazen bir koku geliyor burnuma, resmen peşine düşüyorum! Tenle öyle güzel bütünleşiyor ki, genellikle kimden geldiğini hemen anlıyorsun. Senin gibi yapıp sormak en güzeli, hiç çekinmemek lazım bence! O listeden silinmeyen 'alınacaklar' listene bir yenisi eklenmiş ama değmiş gibi duruyor! 😉 Harika bir keşif! ✨💖