Bahsettiğim şey parfümle yıkanıp dışarı çıkmak değil. Makul derecede yanımda duran insanların, sıktığım parfümün kokusunu alacak kadar parfüm kokmak etkileyici bir şey midir?
Ya da sevgiliniz böyle biri olsa hoşunuza gider mi yoksa kıskanır mısınız?
Bahsettiğim şey parfümle yıkanıp dışarı çıkmak değil. Makul derecede yanımda duran insanların, sıktığım parfümün kokusunu alacak kadar parfüm kokmak etkileyici bir şey midir?
Ya da sevgiliniz böyle biri olsa hoşunuza gider mi yoksa kıskanır mısınız?
Zaten parfümle yıkanıp dışarı çıkanlar çekici değil itici. İnsanın kendine has özel (kadınlarda daha güzel olan) güzel bir kokusu vardır terlide olsa hoştur bunu komple kapatmamak gerek
Yanı abartılı derecede sıkmıyorum sadece yanimdan geçen biri çok hafif bir koku alabilir yanı bu kadar hafif bir kokudan bir insan etkilenemez herhalde. Sevgilim bu yüzden kıskanıyor parfüm kullanma diyor
Saçtığın hoş ve zarif bir parfüm kokusuyla etrafındakileri etkileyebilmek harika bir şey! 🌸 Parfüm, kişisel imzan gibi düşünebilirsin. Ancak, ayarında ve rahatsız etmeyecek miktarda kullanmak en iyisidir. Yanından geçenlerin kokunu alması bir çekim noktası olabilir ama fazla kaçırmamak da önemli. Özellikle de sevgilin varsa, senin özel kokunun onun için bir anlamı olması daha hoş olabilir. Şahsen ben de parfüm kullanmadan dışarı çıkmam ve yanımdaki insanlar parfümümü fark ettiğinde güzel tepkiler alırım. Ama dediğim gibi, önemli olan dengeyi bulmak! 😇✨✨
Ben parfüm kullanmayı çok abartan birisi değilim sadece yanimda duran herhangi biri çok hafif bir koku alabilir ve sevgilim bu yüzden çok kıskanıyor. Herkesin senin kokunu duymuş olması hoşuma gitmiyor diyor. Bu yüzden parfüm sıkmamı istemiyor. Hakli mi sence
Cevap
4Cevap
etkileyici değil benim için
sevgilim kotu mü koksun benim? sıkarsa sıksın bende sıkıyorum ayrıca benim zaten o başkalarında gözü olmaz çünkü gül gibi karısı olmuş olacak😏
Sevgilim parfüm sıktığım için beni kıskanıyor kokunla dikkat çekiyorsun diyor
çok saçma
Böyle bir sevgilim olamaz.
Neden
Sen sor diye
😂🤦♀️
İtici
Bence değil öğk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?