ChatGPT bile foto atınca, 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun. Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ChatGPT bile foto atınca, 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun. Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
Yapay zekaların duyguları yok da ondan öyle demiş 😂 sigara alkol şekerli ve asitli içecekler varsa hayatından çıkarıyorsun. Günlük protein ihtiyacını hesaplayıp iki elin kanda da olsa tamamliyorsun. Vitamin mineral eksikleri varsa kan tahlili yaptırıp tamamliyorsun.. yaşlanma karşıtı ürünlere para harcamiyorsun.. günlük su ihtiyacını hesaplayıp bahane olmaksızın içiyorsun. Yüz yogası ve yoga gibi lenf sıvılarını harekete geçiren egzersizler yapiyorsun. Her dışarı çıktığında güneş kremi sürüyorsun.. ihtiyacın varsa güneş kremini yenilersin.. ben genelde pek yenilemiyorum. Cildimin yağlanmasını da istemiyorum çünkü. Gölgede duruyorum gölge yerlerde yürüyorum.. uzun kollu giyiyorum hava biraz serinse. Çünkü güneş kremi sursen de kollar yanıyor.. bu şekilde 30 yaşında maksimum görünebilecegin kadar genç gorunebilirsin.. kollajen vs şeyler de takviye etmiyorum ben. Bence bunlar biraz da pazarlama ürünü. Tavuk haşlarım kemikli et haşlarım onun suyuna çorba yaparım.. böyle saçma içerikli arbutinmis bilmem neymiş kozmetiklere para vermem. Bir iki tane sevdiğim dermotozmetik markası var onlardan alırım hep. Kemik ve iskelet sistemi sağlığı da çok önemli. Kambur durursan zaten genç görünemezsin. Ağırlık egzersizleri yapmazsan kasların erir, kaslar erirse onun üzerindeki cilt de çok güzel durmuyor. Gerçek gençlik 70 yaşında da hareket özgürlüğüne sahip olmak, kimseye muhtaç olmayacağın kadar çalışmıştır olmaktır.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var 30 yaş da sanıldığı gibi yaşlı ya da geç kalınmış bir yaş değil aksine birçok kadının hem fiziksel olarak en güzel hissettiği hem de kendini daha iyi tanıdığı dönemlerden biri ınsan bu yaşlarda ne istediğini daha iyi biliyor kendine daha çok güveniyor ve hayata daha olgun ama enerjik bir bakışla devam ediyor yanı oyüzden sırf yaşın 30 oldu diye kendini kötü hissetmene hiç gerek yok yaşını değil kendine nasıl baktığını ve nasıl hissettiğini önemse bnce 30'lu yaşlar kadınların en çekici ve en güzel dönemlerinden biri
32 yaşım 30 olsa yine iyi🤣
Seni çok iyi anlıyorum canım ya. Ben daha 10lu yaşları bitirince depresyona girmiştim en güzel yıllarım 10lardı diye ve o saf temiz duygulara veda ettiğimi hissetmiştim. 30lu yaşlara başlamak eminim daha zordur ama her onların güzel yanları oluyor ben buna inanmaya başladım. Ama en çok da neden 30 lafında olduğun için mutsuzsun onu düşün, neye geç kaldığını düşünüyorsun? Veya ne yapabilmek için belki her şeyin bittiği hissine kapıldın? Bunlar hep önemli bitanem. Yani emin ol her yaşın kendine has güzellikleri var💕
Her yaş güzeldir.. ben 28 e girdim yeni. Geçen yıl 30 Lara yaklaştım of ya deyip saçımdaki iki beyaz tele ağlarken kanser oldum yaşayacağım bile belli değil çok ağır tedaviler görüyorum.. anladım ki her yaş çok özel eğer yaşıyorsan nefes alıyorsan ….
Ciddi misin sen? Çok üzüldüm gerçekten. Ne kanseri
Evet maalesef ciddiyim herkesin peruk sandığı 90 cm saçlarım gitti….
Sarkom kanseri (yumuşak doku kanseri)
@aysin7575 yumuşak doku kanseri
Allah şifa versin tüm hastalarımıza.
Kanserin en büyük düşmanı inanç ve motivasyondur; stres ve hüzün ise bu süreci zorlaştırır. Kendi kardeşimin de tedavi sürecinden geçtiği için yaşadığı acıyı çekmesemde ağırlığının farkındaydım; bu yüzden ne hissettiğini anlıyorum. Eğer imkanın varsa, tedavini Hacettepe gibi bu alanda köklü ve uzmanlaşmış merkezlerde sürdürmen, sürecin yönetiminde sana büyük bir avantaj sağlar. Zihni güçlü tutmak, işin yarısını başarmaktır. Mücadeleyi bırakma.
Guo Lin Qi Gong, İnanç ve Motivasyon ile kanseri yendi.
@Atbey31 çok çok geçmiş olsun kız kardeşinize tez zamanda şifa diliyorum :( türü belli mi
@Atbey31 çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🌼🙏🏻 bende köklü bir yerde iyi doktorların elindeyim çok şükür 🤲🏻 kız kardeşinizin durumu umarım iyidir iyiye gidiyordur dua edeceğim onun için , ben üzülmemeyi pek beceremiyorum tedavinin getirdiği acılar zorluklar zorlaştırıyor biraz işimi ama pes etmiyorum en azından 😅🙏🏻
4. evre bir savaşta tıbbi tedaviyi asla ihmal etmedik, inancımızı ve maneviyatımızı ise bu mücadelenin zırhı yaptık. Hamdolsun, kız kardeşim o süreci geride bıraktı; şimdi 5 yıllık takip sürecindeyiz, Saçı henüz uzamadı fakat çıkıyor abartısız, eskisinden gür. tedbiri elden bırakmıyoruz. Kemoterapinin bedeni nasıl zorladığını bizzat izledim, ancak biliyorum ki her karanlık, bir aydınlığın habercisidir. Mücadele, yaşamanın ta kendisidir.
Hayat, kimi zaman insanların iyi niyetini ve bakış açısını zorluklarla test eder. Kız kardeşim de sizin gibi kendine bakardı, çok özenliydi; o da aynı yollardan geçti. Nazar, gerçek bir olgudur. Kendi tecrübemden biliyorum; 12 yaşımdan beri profesyonel body building'in içindeyim, defalarca başarı kazandım farklı alanlarda fakat tam zirvedeyken ("Hayatımın Altın dönemi")
iki omzum da durup dururken, antrenman yapmadığım bir gün sakatlandı. 2 yıldır doktorların çözemediği bir ağrıyla yaşıyorum. Antep, Diyarbakır, Ankara , İstanbul, Antalya gibi şehirlerde farklı doktor ve hastanelere gitmeme rağmen temiz çıktı bir şey bulunmadı yani. Stres, hüzün ve olumsuzluk kanserin en yakın dostudur; bunları hayatınızdan uzak tutun. Tedavinize odaklanın, sınırlarınızı koruyun ve nazara karşı mutlaka manevi tedbirinizi alın. Ayakta kalın, pes etmeyin.
Ve İnsanların Kem gözlerinden kendinizi korumaya çalışın.
Kız kardeşimin tedavi süresince analiz ettiğim bir gerçek vardı.
Kızlar erkeklerden Daha fazla sevgi bekliyordu fakat erkeklerden daha güçlüydü.
Kız kardeşime sizden bahsettim oda bizde dua edicez Namazlarımızda inşAllah.
@iyileşmekiçinn
kanser doğal yoldan iyileşebilir ancak biraz üstüne düşmen gerek. bağışıklık yanıtı zayıf oldugu için temizleyemiyor bozuk hücreleri. kanser bir bozuk hücre yapısıdır. egzersiz ve gıda takviyeleriyle bu yanıt güçlendirilebiliyor, uygun şartlar sağlandıgında doğal antikanser moleküller üretebiliyor vücut.
Hiç 28 durmuyorsun çizgi film karakteri gibisin
@Atbey31 kız kardeşinizin yaşamak zorunda kaldığı zorluklar için çok üzgünüm :( bir kadın olarak bende zorlanıyorum ve dışarda uzaylı gibi bakıyor insanlar … bir kız için zor halbuki geçici bir durum ve herkes kanser olabilir ama insanlarımız çok bakıyor maalesef …
Kemoterapi gerçekten nasıl bişeymiş ki ilk kürden insanlar bu acıları nasıl çekmiş diye kara kara düşünüyorum.. okadar çok acı sızı sorun var ki.. bu yoldan geçmiş insanlara hayatta hiçbir şey zor gelmez bence …
Şu an durumunun iyi olmasına çok çok sevindim selam söyleyin benden çok mutlu oldum duaları için de ayrıca teşekkür ederim 🌼🌼🙂
Nazar olayına inanıyorum bende.. 90 cm belime kadar saçlarım vardı okulda çok başarılıydım en çok iltifat aldığım dönemde aniden hastanede buldum kendimi üstelik bi sıkıntım da yoktu sağlığıma hep dikkat eder sporumu yapardım :(
Size de çok çok geçmiş olsun teşhis edilememesi ayrı bi zorluk … o koşuşturmaca … çeken bilir ya Allah yardımcınız olsun bence de nazar hadisesi kesinlikle var … artık inanıyorum insanı mezara bile sokabilir Allah korusun dua dışında elimizden ne gelir ki
Bu dönemde ben çok depresif oldum normalde çok güzel bir enerjim vardı elimde olmadan çok üzülüyorum :(
Size de en yakın zamanda kalıcı şifalar diliyorum 🌼
@sultankalavun süper
@acayipadamm benim vücutta her şey çok iyi çıktı ben çok şaşırdım hatta çünkü sağlığa takıntılı biriydim her zaman dikkat ettim … bazı kanser türleri sağlıklı insanlarda da çıkabiliyor mutluydum da hayatımda bir sorun yoktu. Özellikle sarkomlar zaten sağlıklı gençlerde çocuklarda görülebiliyor … biraz istisnai kanserler gibi
o iyi gibi gösteren kan testleri tetkikler palavra. onlar gerçekleri göstermiyor. hücre içi mineral testi yapan labaratuarlar var pahalı ama onlara git ölçtür herşeyin eksik çıktıgını göreceksin özellikle selenyum çinko magnezuym iyot çogu hastada hep sıfıra yakın bitik düzeyde çıkıyor, hücre içi mineral testi yapan labaratuarın doktoru söylemişti
@AlperAras Çok mu kıskandın beni. burcun yay veya boğa mı senin.
@acayipadamm evet kıskandım bilgin olmayan konulara girip entelektüel göründüğün için.
Sorulan soru hakkında bilgi sahibi olmadığını soru sahibi söylediğinde Kenara sıkışıp araya atasözü/Deyimler sıkıştırıp uzaklaşmana hastayım özellikle.
İnatla cehaletin devam edip alim gibi tavır takıma bro
@acayipadamm Tıp fakültelerinin, onkoloji enstitülerinin yıllarca üzerinde çalıştığı sarkom (yumuşak doku tümörü) gibi agresif bir kanser türüne 'egzersiz ve çinko takviyesiyle geçer' demek en hafif tabirle cehalettir, en ağır tabirle insanların hayatıyla oynamaktır. Kan tetkiklerine ve modern tıbba 'palavra' deyip, arkasından burç muhabbetine sığınman zaten vizyonunu özetliyor. Bilgin olmayan hayati konularda insanlara sarkıntılık yaparak şarlatanlık satmayı bırak, komik oluyorsun dostum. Bilgin olmadığı konulara bodoslama dalıp insanların hayatı ile oynama tartışıp kızı strese sokmak istemiyorum bas git fikrin sende kalsın.
@AlperAras olum ne masalları anlatıyon yav sen bana. senin yaşın kadar araştırdım ben bu konuları. laf ebeliği yaparak modern tıbbın ağzıyla konuşup kendini filozof gibi göstermeyi bırak. dünyada milyonlarca kanser diyabet demans hastası var hiçbir iyileştirici tedavi yok. çogu da er geç ölüyor modern tıbbın hataları para odaklı sahte tedavileri yüzünden çünkü sistem iyileştirme üzerine kurulmamış. bu sektör çıkar üzerine kuruludur kimse hastalıkların kök sorununa inmek istemez bu sektörde. kan tetkikleri hala söylüyorum palavra. otoritelerin uydurması. dokulardaki gerçek mineral düzeylerini yansıtmaz serum kan tetkikleri. git hücre içi mineral testleri yaptır o yere göğe sığdıramadıgın otoritelerin tanımadıgı. senin gibi safları manipüle ediyorlar. ben senin gibi otoritelerin ağzıyla konuşmuyorum işin derinlerini araştırıyorum, muhtemelen de ukala bir yay burcusundur sen yay değilsen boğa. tipinden öyle anlaşılıyor.
@acayipadamm Kes dostum en bilge en alim sensin sağlık konusunda kimseye boş yapma fikrin sana kalsın. Hadi yaylan
burada kalkıp ölümden bahsedip neyin bilgeliğinden bahsediyorsun senin 1 kitap bile okumadığın iddiasına girerim.
Kızın morali bozulmasın diye tartışmayı büyütmemeye çalışıyorum dostum bilgi tartışması istiyorsan tartışalım
@AlperAras yav olum yay mısın nesin kendine sövdürtme hadi yaylan uza şimdi. sorgulamayan malları insandan saymıyom ben
@Atbey31 eyw engelleyip engeli kaldırıp atar yapıyor özele çekerdim yoksa @iyileşmekiçinn hakkını helal et takma bu cahilin dediklerini
@AlperAras ben de yorumunuz için teşekkür edecektim size katılıyorum yani modern tıp hakkında söylediklerinize 🙏🏻
Keşke gerilim olmasaydı ama işte bazen anlaşmazlıklar olabiliyor doğaldır
Elbette insanız; ne biz ne de tıp dünyası her şeyi kusursuzca bilebilir. Ancak bugün aldığımız bu tedaviler, yılların birikimiyle denenmiş ve tüm dünyada kabul görmüş en yüksek standartlara ulaştırılmıştır. Bizler de şifaya inanarak, bu güce güvenerek tedavimizi olacağız.
Hastaneye ilk yattığım o zor günleri hiç unutmuyorum; tümör damarımı yırtmış, beni dayanılmaz acılar içinde bırakmış ve kolumu felç etmişti. Ama modern tıp ve doktorlarımızın mucizevi dokunuşu beni o karanlıktan çekip çıkardı, kolumu felçten kurtardı. Doktorlarımızın ve bilimin hakkını ödemek gerçekten imkansız
Hepinize sağlıklı günler dilerim 🌸
Cok üzüldüm gecmis olsun
@buzlarkralicesi22 teşekkür ederim 🙏🏻
Ama siz üzülmeyin bu süreci yenip yine 90 cm saçlarınız olacak mücadeleye devam 💞🍀
@buzlarkralicesi22 inşallah 🥹😇💙🙏🏻 çok iyi geldiniz bana teşekkür ederim desteğiniz için ✨😊 saç uzar yine gerçekten bazen üzülüyorum ama sonra diyorum eğer tedavi almazsam kesin ölecektim ne yapacağım ölünce 90 cm saçı 😜🤪 sağlıkla kalın 💗💗💗
Sagolun sizde saglicakla kalın 🩷 enerjinizi beğendim hep böyle pozitif olmanız dileğiyle 😍 evet kazitinca daha gür sağlıklı cikiyor saclar 🙏
@buzlarkralicesi22 ben de sizin enerjinizi çok beğendim Allah nazarlardan saklasın 💗💗 😊
🧿💙 sizede değmesin
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
@Atbey31 size ve kardeşinize Allah acil şifalar versin. Kardeşinizin de iyileşmesi daimi ve kalıcı olsun inşallah.
@PessimisticPollyanna amin, çok teşekkürler 🌸
@Umut8998 çok teşekkürler 🤍
@PessimisticPollyanna Allah razı olsun🌹
Canım benim, 30 yaş sendromu mu bu böyle? 🌸 Asla takma kafana böyle şeyleri! 30'lar kadınların en havalı, en kendine güvendiği yaşlar bence. ChatGPT bile doğal görünümlü demiş, işte bu harika bir iltifat! 💖 Kendi güzelliğini kucakla, içeriden parlayan enerji her şeyden daha çekici inan bana. Sen de bu yaşın tadını çıkar, ışıl ışıl olmaya devam et! ✨ Kendine iyi bak! 💫
Cevap
171Cevap
Şu an hayatını yaşıyor olsan da ileride yaşlanmış olacaksın yaşıyor olmasan da zamanı güzel geçirmek ya da geçirmemek sana kalmış
kabullenirsiniz
bebeğim 30 olmak çıtır olmamak değil. yaşın bir önemi yok. senin kendine nasıl baktığına neler kattığına bağlı. 30 olunca birden yaşlanmıyorsun yani korkma. ayrıca 30 gösteriyor olmak kötü bir şey değil çünkü otuz yaş yaşlı bir yaş değil bu kalıplaşmış yerleşmiş saçma bir genel yanılgı. 30 ve üstü erkeklerin bile kadınlar 30 yaşına geldiği an takındıkları tavır çok komik. senin de kabullenemiyor olman buradan kaynaklı aslında. gerçekte 30 yaş ne ki? bizden önceki kuşaklar için büyük bir yaştı gerçekten ama artık ne yaşımızı öyle fazla belli ediyoruz ne de zaten 30dan önce elimizde avucumuzda bir şey oluyor. bir de yapay zekalar bilgilerimizi topluyor hakkımızda bilmedikleri şey yok bu yüzden yaşını bildiği için öyle deme ihtimali çok yüksek.
Bence mesele 30 yaşında olmak değil, gençliğin artık senden çekilip gittiğini düşünmen. Oysa 30, bitmişlik değil; insanın kendini daha net tanımaya başladığı yaş. Çıtır olmamak da değer kaybı değil. Kendine 20 gibi görünme baskısı kurdukça aynayla kavga edersin. Yaşını küçültmeye değil, yaşına yakışan hâlini sevmeye çalış.
40 50 yaş gibi görünse daha mı iyiydi...20li yaşlardaki çıtır kabul edilip kadının daha güzel olan edilmesi pedofili erkeklerin güzellik standartları hayatım... erkekler 50 yaşında da olsa 20 yaşında kıza bakmaları da bu yüzden onalrin güzel bulunup sana bu cirkinlestim hissini yasatmalari da yine o kartolozlarin eseri... uyandiriyim dedim
Sanki kendin on sekizsin. Havalara bak
Sevgili soran senin sorunun çıtır olmamak değil beyninin okuduğunu anlamayacak kadar gevrek olması... iyi gunler
Yaş kompleksine girmişsin. Ben 36 yaşıma gireceğim, ben de yaşımın en iyisiyim diyorum mesela. Bunun için de çabalıyorum, cildime yatırım yapıyorum. Nasıl? Bol su içerek, yaz kış güneş koruyucusu kullanarak, gereksiz konuları stres yapmayarak.
Bunların dışında yaşlanmak doğal bir süreç, kabul etmek bizim faydamıza olur. 😊
@Perperik62 inan çok zor ,🙄😂
Zaman akıyor, yıllar geçiyor. Elimizde olmayan durumlardan biri, müdahale edemiyoruz. Herkes her geçen gün yaşlanıyor doğal olarak.
Zamanı tutamayacağımıza göre elimizde olmayan bir şey için dertlenmek yerine bugünlerin, zamanın değerinin farkında olarak yaşamalı insan.
Ne demesini bekliyordun? Senin bu tarz endişelere girmemen lazımdı. Neden biliyor musun? Yaşlarının en değerli zamanları olan 16-24 arasında ne yaşıyorsan hızlıca bol bol yaşayıp en geç 25 yaşında evlenmen gerekiyordu. Sen şu an muhtemelen evli değilsin. Esas en büyük sorun bence bu.
Bence kaç göründüğünün de sağlık dışında pek bir önemi yok. Sağlık için önemli tabi. Ama erkekler kız seçerken her türlü yaşı sorar ve 18-24 yaş arasını tercih eder genelde. Daha çok ister. Hiç şansın yok demiyorum. İlla ki var. Ama genelde 55 yaş üstü bakar bence 30 yaşındaki kadına. Ben şahsen 50 yaşında olsam yine 19 luk kıza giderdim.
İnsanın kendisini kabullenmesi en önemli bir konu ama her açıdan kabullenmek. Hatalarımızla başarılarla yanlışlarla dahil olmak üzere.
Bu yüzden bence böyle negatif olumsuzluklara takılı kalmamak ve geleceği geleni yaşamak en güzeli. Yaşınızdan büyük durabilirsiniz bu sizi olumsuz etkilememeli aksine pozitif yönde etkilemeli.
Kabullenmek büyük lüks cicim, tavsiye ederim. Yani bnc bunlar hep bize satılan idealin peşindem gitmek, ideali kovalamak. Bütün satılan yok yaşlanma karşıtı, yok kırışık karşıtı kremler cartlar curtlar da bundan dolayı. 30 yaşındaysak niye 18 yaşında gibi görünelim yahu? Yaş almışsın, hayatta tecrübe kazanmışsın, yıllanmış, çiçek açmışsın. 18 gibi görüneceksin de nolcak? Çıtırlık uzun vadeli olmaz. Anlık çıtır olursun, geçer. Kabullenmek büyük lüks, tavsiye ederim.
30’lu yaşlarımda bazı açılardan hayata karşı geç kaldığımı düşünürdüm. sağlığımın kıymetini bilmeden çok boş şeylere takıldım. ne kadar büyük hata yaptığımı 40’lı yaşlarda daha iyi anladım. var olan zamanın kıymetini bilmek lazım. her şeyden önemlisi sağlık; hem zihinsel hem de bedensel.
Ölüm var yaşımı kabul etmiyorsun. Ben 27 yaşındayım her yaşımı ayrı seviyorum her yaşımda bişey öğreniyorum ve yaşıma rağmen saglikliysam şükür ediyorum
Bende de benzer bir durum var. Kabullenememek değilde sanki 24 yaşımda kalmışım gibi, asla 31 hissetmiyorum, hala şımarabildiğim yerlerde çocuk gibi takılmayı, ergenler gibi takılmayı falan seviyorum. Asla 31 olgunluğunda hissetmiyorum yani
Ben de 30 yaşını geçtim; nasıl gectigini de anlamadım tabii, şu yaşa kadar yalnız zaman geçirmek kötü, bundan sonrası da çok da mühim değil, zaten her şey gelip geçici, gençlik veya güzellik olmuş ya da olmamış, pek anlamı yok...
Üzgünüm kabullenmek zorundasın. Her yaşın güzelliği olduğunu kabul ederek başlamak iyidir. Sonuçta zaman ilerliyor ve tabiri caizse eskiyoruz. Bunu kabullenmemek sadece canımızı sıkar
Hayır ben gençliğe doyamadım
100 yıl yaşasanda doyamazsın ki.
Yani hepimiz istesek de istemesek de yaşlanıyoruz ve hepimiz bir gün ölücez şu an 18 yaşında olan bir kızda senin yaşında gelicek ve ölücek önemli olan her yaşı yaşamak ve tadmak
Yahu saçmalama, en güzel yaşlardasın ve çıtır çıtırsın. Bende 29-30 ve en verimli en güzel yaşlardayız lütfen öyle düşünme🌼💙
Kabullen boş ver daha bunun 40 invar 50 su avr 30 lu yaşlar güzel kıymetini bil önemli olan senin enerjin nerde:))
Olgun erkekler şunu iyi bilir, Kadın şarap gibidir Yaş aldıkça güzelleşir.
Ve şarabı alkolikler değil Alkolden anlayanlar içer.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var, bence bunu kabullenmek lazım. 20’ler geride kaldı. 30’larda insan kendisini tarzını bulur. 40’larda da olgunlaştırır.
Yaşın yerinde sayacak değil ya öyle veya böyle kabullenmesende yaş geçiyor yapacak bir şey yok, ayrıca 30 yaşı gayet iyi bir yaş, benim yerimde olsan na yapardın merak ediyorum))
Muta nikâhı yapabilirsin büyük nimet ve ruhsat. Tabii bereketli olan tavsiye edilen daimî nikâhtır ama muta daha kolay ve kestirme yöntem.
Konuyls ilgisi ne ki
Yapay zeka ya niye bağlıyon ki sonuçta beden senin ister botoks yaptır ister yaptırma kendini kabullenemediğin sürece yabancılaşıyorsun ki bence doğal yani bu çok sorgulama senin yaşında o çıtır denilenler full sıvı basılmış insanlar Allah vergisi arada geç yaşlanan da var ki rahat olup kafaya takmamak gerek hiçbirşeyi
Yaşlanmayı mı kabullenmiyorsun yoksa geçmiş yaşlarını güzel yaşayamadığından için mi içerleniyorsun.
Benim görüşüme 30 yaşta çıtır ve güzel bir yaş. Her yaşın güzelliği bir başkadır.
40 olduğun zaman bu günleri ararsın,
Anın tadını çıkar, çok da üzülme...
Kendinden yaşça büyük , o komşu ablanı gör , benden yaşlıları da var yaa de geç.
Ben de 30 yaşındayım kabul etmek istemiyorum ama önemli olan senin kendini kaç hissetmen terazi burcu musun
Hayır
Kendini genç ve güzel hisset canım benim
Ben 26 yaşındayım benden küçüklerden daha çıtır gözüküyorum bir çok kişi de bunu söyledi sanırım formülü kendini küçük hissetmek nasıl hissedersen öyle olursun
Normal yaşını gösteriyorsan niye üzülüyorsun her yaşın kendine göre güzellikleri var bunun farkına varmalısın
Daha genç görünmek istediğimden dolayı
Ben de 30'a yaklaştım. Yaş sadece bir sayıdır. Ruhum bazen 50 bazen 18 yaşındayım gibi hissettiriyor. Önemli olan ne olduğun değil, olmak istediğin ve doğru yerde olup olmadığın.
kendi yaşını kabullenmen lazım şunu kendim için çok rahat söyleyebilirim şu yaşımda hayatımın prime dönemindeyim resmen
Vay.
Şöyle düşün. Zaten insan aklı başına 16 gibi gelmeye basliyo. Bu hesaba göre daha çocuk sayılırsın 😅 not: 40 tan selamlar 😎
Yoo ben 16da saalağın hasıydım
Ahaha 😄 o zaman yaş daha da kuculuyo. Bu hesapla sen en sonda doğmamışa kadar gidersin 😅 bu arada yaşı salla. İnan kaç hissediyorsan osun. Eğer genç hissetmiyorsan kalk ve Spor yap. Benim babam 93 yaşında ve hala yasiyo. Ha bı de bol su ic. Cilde çok iyi geliyo. (Bebek gibi cildim var sırf bu yüzden.)
Oo maşallah. Biz o yaşları görür müyüz acaba
Görürüz ya niye gormeyelim. Babam köy hayatı yaşadı hep. Hep aktifti. Kaç tane büyük kaza da geçirdi. Aslında onlar da olmasa daha iyi olurdu. Aslında insan bedeni 150 yaşını görebilecek durumda. Kendi kendimizi zehirlememiz ve hastalıklar buna engel oluyo. Tek mesele kendine bakmak
Gayet güzel ve çıtırsın kendini kandırma herkes bir gün 30 olacak sadece sağlıklı beslen vitaminleri tamamla stresten uzak dur ve özgüvenini tam yap
Bitanesin
Ne demekkk gerçeklerrr ben sadece hatırlattım <3
Gerçeklerden kaçış yok maalesef 30 yaşındasın
Sen 20 misin sanki
Ben 31 yaşındayım
Çıtır değilsin ama gofret oldun işte ne güzel. Ya benim gibi kıtır olsan ne yapacaktın? Tadını çıkar lütfen.
Kıtır kaç yaş aralığına deniyor
40 ve üstü
Kıtırı da ilk kez duydum 😀
Ben uydurdum çünkü🤣
Yeni uydurulan şeyler hep saçma gelmiştir. İlk kez orijinal bir ürün gördüm 😄
🤣🤣
Varsa özgün fikirler her zaman bildirim beklerim 😄
Bir de bodur tavuk her daim piliçtir 😃 kısa tesellisi bu da
Benzer laf vardı ama argo. Unuttum şimdi 😄
Çok var 🤣🤣
İster 30 ol, ister 18 bize ne faydan var? Güzellik için bu kadar kasmayın, hayat hiç te o kadar uzun değil, tadını çıkarın 😈
O yaşa bakmıyor bakımlı olmak, kendini öyle hissetmek ya da fizik yapısı, kendine özgüvenle alakalı
30 yaşında olmak kötü birsey degil ki? Her yaşın kendince bi albenisi vardır. Saglikli, huzurlu ola gerisi teferruat
sorundan bişey anlamadım ki güzlü üye. ne yapacagım derken ne acıdan bakacaz
Aç bak
Senin için sokak kapısına bir kap süt ve kedi maması koyacağım.
Kendine yoldaş mı arıyorsun? Malum yaş kemale ermiş
Yok bee... Yaş 41. Bir 5 sene daha bu yaşta takılırım ben. Neyse ki hala çıtır görünüyorum.
Kime göre neye göre hem çıtır ne demek ya erkeklerin uydurduğu saçma sapan kalıplar. 30 gayet güzel ve genç bir yaş kendine gel lütfen 💖
Kadınların dışarda uzun saat çalışması iyi bir fikir değildi. Dışarda güneşte sürekli erkrkler gibi çalışmak bizlik değil. Yoksa çıtır gibi olunabilir bu yaşta da
Şimdi dışarda çalışan kadın mı var kanka
Gördüklerim ne
35 yaşındayım çoğu insan hala çıtır olduğumu söylüyor
Sigaram yok
Alkol yok
Spor yaparım fit kalmaya çalışırım
Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum
Yaşam biçimini sorgulamanı tavsiye ederim
Çıtır olmak dan ziyade olgun bi yaşa gelmissin bunu kabullen
Sende pislik
Ben ne dedim sen ne anladin yaş dedim olgun bi yaşa gelmissin senin zihniyete bak
Ne gecti bu yapay zeka ile aranda bakem hadsiz zeka 😅
Nude atmadım o yüzden saldırıyor
herkesin sorunu aynı desene
Her yaşın ayrı bir güzelliği var bazı şeyleri kabullenmek gerek. Bana da 36 yaşımda dayı diyor millet, onu bile kabullendim. 😅
Henüz 30 yaşında kendini çıtır ve genç hissetmiyorsan, en yakın köprüye git 🙄
36 yaşında bu soruya sinir olman çok normal ama sakın beni intihara teşvik etme
İntihara teşvik değil, 'kendine gel' minvalinde kara mizah yaptım. 'Çıtır' argo bir kavram ve rakamlarla alakalı değil, enerjisiyle, genç görünen ve hisseden kişiler için kullanılır. 30 yaşında kendini emekli ilan etmek bana komik geldi 🙄 hayat daha yeni başlıyor
Her yaşın ayrı bi güzelliği vardır. Yaşını kabul et ve kendinle barışık olarak hayata devam etmelisin :)
ruhun genç olsun enerjik ol o yetiyor fotoğraf olsa daha iyi olurdu fikir açısından.
Genç manita lazım sana genç hissettirecek mesela ben
30 yaş sendromuna girmişsiniz yaş geçtikçe alışırsınız
Bende 30 um ama 20 hissediyorum merak etme boş bir 30 yasa girme sendromu bende yaşıyorum
Yaşım 33. 28-33 yaş aralığındaki kızlarla yan yana dursak ablam zannederler.
Sağlığınız yerindeyse kafanıza şapkadan başka bir şey takmayın
Ee tamam abla 30 sun İŞTE neyini kabullenemiyon aaa bisi olmaz her yaşın ayrı güzelliği var
Yasım 36 gayette seviyorum yaşımı kendinle barısıl ol
bişe yapmıcan bende 35 yasıdnayım cıtır degşilim ne olcak
30-40 yaş bence bir kadının en güzel olduğu yaşlardır. Bunu sorun etmemelisin
Kabullenirsin. Yaş ne ki. Neleri kabul edecek duruma geldik.
Hepimiz bi gün ö1ücez bu kadar takmamak gerek
Bizde derdimiz var saniyoruz baksana millette ne dertler varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?