ChatGPT bile foto atınca, 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun. Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
13 sa
ChatGPT bile foto atınca, 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun. Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
Cevap
97Cevap
kabullenirsiniz
Her yaş güzeldir.. ben 28 e girdim yeni. Geçen yıl 30 Lara yaklaştım of ya deyip saçımdaki iki beyaz tele ağlarken kanser oldum yaşayacağım bile belli değil çok ağır tedaviler görüyorum.. anladım ki her yaş çok özel eğer yaşıyorsan nefes alıyorsan ….
Ciddi misin sen? Çok üzüldüm gerçekten. Ne kanseri
Evet maalesef ciddiyim herkesin peruk sandığı 90 cm saçlarım gitti….
Sarkom kanseri (yumuşak doku kanseri)
@aysin7575 yumuşak doku kanseri
Allah şifa versin tüm hastalarımıza.
Kanserin en büyük düşmanı inanç ve motivasyondur; stres ve hüzün ise bu süreci zorlaştırır. Kendi kardeşimin de tedavi sürecinden geçtiği için yaşadığı acıyı çekmesemde ağırlığının farkındaydım; bu yüzden ne hissettiğini anlıyorum. Eğer imkanın varsa, tedavini Hacettepe gibi bu alanda köklü ve uzmanlaşmış merkezlerde sürdürmen, sürecin yönetiminde sana büyük bir avantaj sağlar. Zihni güçlü tutmak, işin yarısını başarmaktır. Mücadeleyi bırakma.
Guo Lin Qi Gong, İnanç ve Motivasyon ile kanseri yendi.
@Atbey31 çok çok geçmiş olsun kız kardeşinize tez zamanda şifa diliyorum :( türü belli mi
@Atbey31 çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🌼🙏🏻 bende köklü bir yerde iyi doktorların elindeyim çok şükür 🤲🏻 kız kardeşinizin durumu umarım iyidir iyiye gidiyordur dua edeceğim onun için , ben üzülmemeyi pek beceremiyorum tedavinin getirdiği acılar zorluklar zorlaştırıyor biraz işimi ama pes etmiyorum en azından 😅🙏🏻
Her yaşın ayrı bir güzelliği var 30 yaş da sanıldığı gibi yaşlı ya da geç kalınmış bir yaş değil aksine birçok kadının hem fiziksel olarak en güzel hissettiği hem de kendini daha iyi tanıdığı dönemlerden biri ınsan bu yaşlarda ne istediğini daha iyi biliyor kendine daha çok güveniyor ve hayata daha olgun ama enerjik bir bakışla devam ediyor yanı oyüzden sırf yaşın 30 oldu diye kendini kötü hissetmene hiç gerek yok yaşını değil kendine nasıl baktığını ve nasıl hissettiğini önemse bnce 30'lu yaşlar kadınların en çekici ve en güzel dönemlerinden biri
32 yaşım 30 olsa yine iyi🤣
Bence mesele 30 yaşında olmak değil, gençliğin artık senden çekilip gittiğini düşünmen. Oysa 30, bitmişlik değil; insanın kendini daha net tanımaya başladığı yaş. Çıtır olmamak da değer kaybı değil. Kendine 20 gibi görünme baskısı kurdukça aynayla kavga edersin. Yaşını küçültmeye değil, yaşına yakışan hâlini sevmeye çalış.
Kabullenmek büyük lüks cicim, tavsiye ederim. Yani bnc bunlar hep bize satılan idealin peşindem gitmek, ideali kovalamak. Bütün satılan yok yaşlanma karşıtı, yok kırışık karşıtı kremler cartlar curtlar da bundan dolayı. 30 yaşındaysak niye 18 yaşında gibi görünelim yahu? Yaş almışsın, hayatta tecrübe kazanmışsın, yıllanmış, çiçek açmışsın. 18 gibi görüneceksin de nolcak? Çıtırlık uzun vadeli olmaz. Anlık çıtır olursun, geçer. Kabullenmek büyük lüks, tavsiye ederim.
30’lu yaşlarımda bazı açılardan hayata karşı geç kaldığımı düşünürdüm. sağlığımın kıymetini bilmeden çok boş şeylere takıldım. ne kadar büyük hata yaptığımı 40’lı yaşlarda daha iyi anladım. var olan zamanın kıymetini bilmek lazım. her şeyden önemlisi sağlık; hem zihinsel hem de bedensel.
Ben de 30 yaşını geçtim; nasıl gectigini de anlamadım tabii, şu yaşa kadar yalnız zaman geçirmek kötü, bundan sonrası da çok da mühim değil, zaten her şey gelip geçici, gençlik veya güzellik olmuş ya da olmamış, pek anlamı yok...
Üzgünüm kabullenmek zorundasın. Her yaşın güzelliği olduğunu kabul ederek başlamak iyidir. Sonuçta zaman ilerliyor ve tabiri caizse eskiyoruz. Bunu kabullenmemek sadece canımızı sıkar
Hayır ben gençliğe doyamadım
100 yıl yaşasanda doyamazsın ki.
Ne demesini bekliyordun gelmişsin 30 yaşına 18-20 lik bizlerle kendini kıyaslama bir tutma çok üzülürsün daha
Emin ol sizin kadar iyiyim çevik ve diriyim hatta bazılarınızdan daha da iyi görünüyorum. Hem her 18lik de taze, diri, bebek gibi olmuyor görüyoruz
Ben 26 yaşındayım benden küçüklerden daha çıtır gözüküyorum bir çok kişi de bunu söyledi sanırım formülü kendini küçük hissetmek nasıl hissedersen öyle olursun
Normal yaşını gösteriyorsan niye üzülüyorsun her yaşın kendine göre güzellikleri var bunun farkına varmalısın
Daha genç görünmek istediğimden dolayı
Ben de 30'a yaklaştım. Yaş sadece bir sayıdır. Ruhum bazen 50 bazen 18 yaşındayım gibi hissettiriyor. Önemli olan ne olduğun değil, olmak istediğin ve doğru yerde olup olmadığın.
kendi yaşını kabullenmen lazım şunu kendim için çok rahat söyleyebilirim şu yaşımda hayatımın prime dönemindeyim resmen
Vay.
Şöyle düşün. Zaten insan aklı başına 16 gibi gelmeye basliyo. Bu hesaba göre daha çocuk sayılırsın 😅 not: 40 tan selamlar 😎
Yoo ben 16da saalağın hasıydım
Ahaha 😄 o zaman yaş daha da kuculuyo. Bu hesapla sen en sonda doğmamışa kadar gidersin 😅 bu arada yaşı salla. İnan kaç hissediyorsan osun. Eğer genç hissetmiyorsan kalk ve Spor yap. Benim babam 93 yaşında ve hala yasiyo. Ha bı de bol su ic. Cilde çok iyi geliyo. (Bebek gibi cildim var sırf bu yüzden.)
Oo maşallah. Biz o yaşları görür müyüz acaba
Görürüz ya niye gormeyelim. Babam köy hayatı yaşadı hep. Hep aktifti. Kaç tane büyük kaza da geçirdi. Aslında onlar da olmasa daha iyi olurdu. Aslında insan bedeni 150 yaşını görebilecek durumda. Kendi kendimizi zehirlememiz ve hastalıklar buna engel oluyo. Tek mesele kendine bakmak
Olgun erkekler şunu iyi bilir, Kadın şarap gibidir Yaş aldıkça güzelleşir.
Ve şarabı alkolikler değil Alkolden anlayanlar içer.
Kime göre neye göre hem çıtır ne demek ya erkeklerin uydurduğu saçma sapan kalıplar. 30 gayet güzel ve genç bir yaş kendine gel lütfen 💖
Kadınların dışarda uzun saat çalışması iyi bir fikir değildi. Dışarda güneşte sürekli erkrkler gibi çalışmak bizlik değil. Yoksa çıtır gibi olunabilir bu yaşta da
Şimdi dışarda çalışan kadın mı var kanka
Gördüklerim ne
Hakikat bu sorun ne? 30 yaşındasın nasıl 18-20 görünmek istiyorsun. Bi psikoloğa görün derim.
Senden genç görünüyorumdur. Şimdi senin yaşındakiler de moruk gibi oluyor
35 yaşındayım çoğu insan hala çıtır olduğumu söylüyor
Sigaram yok
Alkol yok
Spor yaparım fit kalmaya çalışırım
Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum
Yaşam biçimini sorgulamanı tavsiye ederim
Ne gecti bu yapay zeka ile aranda bakem hadsiz zeka 😅
Nude atmadım o yüzden saldırıyor
herkesin sorunu aynı desene
Her yaşın ayrı bir güzelliği var bazı şeyleri kabullenmek gerek. Bana da 36 yaşımda dayı diyor millet, onu bile kabullendim. 😅
Henüz 30 yaşında kendini çıtır ve genç hissetmiyorsan, en yakın köprüye git 🙄
36 yaşında bu soruya sinir olman çok normal ama sakın beni intihara teşvik etme
İntihara teşvik değil, 'kendine gel' minvalinde kara mizah yaptım. 'Çıtır' argo bir kavram ve rakamlarla alakalı değil, enerjisiyle, genç görünen ve hisseden kişiler için kullanılır. 30 yaşında kendini emekli ilan etmek bana komik geldi 🙄 hayat daha yeni başlıyor
Her yaşın ayrı bi güzelliği vardır. Yaşını kabul et ve kendinle barışık olarak hayata devam etmelisin :)
ruhun genç olsun enerjik ol o yetiyor fotoğraf olsa daha iyi olurdu fikir açısından.
Çıtır değilsin ama gofret oldun işte ne güzel. Ya benim gibi kıtır olsan ne yapacaktın? Tadını çıkar lütfen.
Kıtır kaç yaş aralığına deniyor
40 ve üstü
Kıtırı da ilk kez duydum 😀
Ben uydurdum çünkü🤣
Yeni uydurulan şeyler hep saçma gelmiştir. İlk kez orijinal bir ürün gördüm 😄
🤣🤣
Varsa özgün fikirler her zaman bildirim beklerim 😄
Bir de bodur tavuk her daim piliçtir 😃 kısa tesellisi bu da
Benzer laf vardı ama argo. Unuttum şimdi 😄
30 yaş sendromuna girmişsiniz yaş geçtikçe alışırsınız
Sağlıklıysan her şeyinle minnettar ol kendine
Genç manita lazım sana genç hissettirecek mesela ben
ben de elli oldum zor bazı eşikleri kabullenmek haklısın :(
Ne varmış yaşında. Bırakın artık ergenliği ya. Büyüyün biraz
Ne zaman bu yaşa geldim diye soruyorum bazen kendi kendime
Kabullenmen şart yoksa olmaz mutsuz olursun hep 😅
Sjfkfjfk dürüst gpt 🤣 abartacak bir şey yok ya hala gençsin bunaltma kendini
Milf sevdalısı yüzlerce genç var. Merak etme sana da çok talip çıkar.
Kendine bakmamış salmış olabilirsin. 45 yaşında ne çıtırlar var oysa
Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek kabullenmek dışında yaş almak yaşın gereğidir
mecbur kabul edeceksin. kimse karbonbiber değil.
@cheekystaff anlamiyor iste ergen gibi
Ölüm var yaşımı kabul etmiyorsun. Ben 27 yaşındayım her yaşımı ayrı seviyorum her yaşımda bişey öğreniyorum ve yaşıma rağmen saglikliysam şükür ediyorum
Çitirlikla degil olgunlukla karsina ona gore bir erkek bul. Ki çitir olsada eninde sonunda curuyup gidicez yani
Hayat bu gerçek bu Naparsan yap:) kabullenip hayatına bakacaksın
Bence en güzel yaşların işte. Biz gençler bile size hayranız. İnan bana sıkma canını keyfine bak derim
Yaşınıza göre öyle bir yanıt verdiyse şanslı olmalısınız. Yaşını göstermemek iyidir zaten.
Ben de 30 yaşındayım kabul etmek istemiyorum ama önemli olan senin kendini kaç hissetmen terazi burcu musun
Hayır
Kendini genç ve güzel hisset canım benim
Allah akıl fikir versin😀 Sen kırk olduğunda hepten bunalıma gireceksin anlaşılan.
Her yaşın bir getirisi var kabullenmemek çok saçma değil mi doğduk ve öleceğiz kaçınılmaz son
Gerçeklerden kaçış yok maalesef 30 yaşındasın
Sen 20 misin sanki
Ben 31 yaşındayım
Kabullenemedigin yaşların dahada ustunu profil yaşın mı yaptin
Evet
Abla evlendiğinde seni seven koca olduğunda bırak sana chat gpt değil tüm herkes yaşlı desin. Önemli olan sevdiğin adam seni nasıl gördüğüdür
Chat GBT mi :)) bence iyisindir sen iyi hissetmen önemli iyi hissettirecek bir partner lazım sana chat GBT zevk veremez
Çıtır olmak dan ziyade olgun bi yaşa gelmissin bunu kabullen
Sende pislik
Ben ne dedim sen ne anladin yaş dedim olgun bi yaşa gelmissin senin zihniyete bak
rakamlara çok takılmayın. kendinize iyi bakın sağlığınıza dikkat edin yeter.. her yaşın kendi güzelliği var
30 yaş kötü bir şey yaş değil ki bir insanı hayat dolu gösteren şey taşıdığı enerjidir
Çıtır değilmişim
Fiziksel olarak boy pos kilo nasıl
Gayet genç bi yaş çokta takılma bence gençliğindesin hala
Hayat bir gündür oda bugündür. Geçmişe dönemezsin günü layıkıyla yaşamaya bak
Olgun seven insanlar da var hala şansın var ama unutma kum saati işliyor 😂
Güzellik yüzde değil, kalbin ışığındadır.
-Halil Cibran-
Kendinden emin olamayan insanlardan birisin işte...
evli değilsen geçti artık
Seni bu sitede bile takan yoktur eminim
takmaları için bir sebep yok ki amac belli
Amaç takıp geçmek tabi
Önemli olan nasıl göründüğün mu nasıl hissettiğin mi?
İkisi de
O zaman kendini at bakalım sende hissettiğin yaşı söyle değerlendirelim
Kendini çirkin mi buluyorsun
Yoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 30 yaş sendromu mu bu böyle? 🌸 Asla takma kafana böyle şeyleri! 30'lar kadınların en havalı, en kendine güvendiği yaşlar bence. ChatGPT bile doğal görünümlü demiş, işte bu harika bir iltifat! 💖 Kendi güzelliğini kucakla, içeriden parlayan enerji her şeyden daha çekici inan bana. Sen de bu yaşın tadını çıkar, ışıl ışıl olmaya devam et! ✨ Kendine iyi bak! 💫