Bakarım
Bakmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
189 um kendıme göre en az 170 lazım ama standart turkıyede 155-165 arası juniour hepsi
Tipte önemli kral ben 193'üm genelde boy öne çıkıyor ama 175 olup tipin iyise sorun yok
Elbet bakan biri olur abi
Tipi tatlı ise bakarım ben ya 160 değil ki
Hayalindeki adamın kaç boyunda olmasını isterdin
170 ile 180 arasi yeterli olacaktır tipini açıkçası begenmem yeterki olur
Abla 1.75 kara kaş kara ten hafif sivilceli bakilirmi
Sivilce ye dermatoliga gidilir hadi yüzü güzelse yüz guzelligi ortaya çıkar yani e burası İtalya Sırbistan devil ki benim boyumdan 162 e 190 boyunda fazla kalır bana
Kendim 170 im kankaaa
Bakmazmisin abla
1.80 e peki
Çok zor ya
bakmam
Ben bakardım
her şey boy değil
Abla kocanın boyununun kaç olamsini isterdin
1.73 üstü yeter
Abla. 1.75 olarak evde kalmaktan kurtuldummu
Benim 1.63 tanıdığım adam bile evlendi çok mutlu
Ama abla 1.63 ile 1.75 arasında fark var ben zaten ayakabi giyunc 1.80 geçiyorum yine bakan az demekki yakışıklı olacan
@delirdiktertemiz ne biliyorsun mutlu olduğunu o adamla mı yaşıyorsun belki kadın adama eziyet ediyor
@delirdiktertemiz ohoo sen eski nesilden örnek veriyorsun yeni nesilde bırak 163 ü 175 erkeği erkek yerine koymuyor hemcinsin sorsak senin de sevgilin 180 üstüdür
@delirdiktertemiz ayrıca 1 hafta evde kalma ild kimsdnin evliliğini bilemezsin
Ne eskisi adam 28 yaşında
Yav 28 çok mu genç sanki eminim adamın gençliğinde sevgilisi de olmamıştır anca parası için biri dvlenmiş işte boşanırlar zaten 1 2 yıla bu zamanda evlilik kötü zaten sevgili olmak en iyisi sen de bırak amcabı falan kendi yaşıtlsrından hatta kendinden bir örnek ver varsa tabi siz anca uzun sevgilinizin kolundan konuşun
Gülüm 4 sene oldu 10 yıldır sevililiktej sonra evlendiler
Sevgilim yok benim.
Evet 1.73 gibi bi kriterim var ama bunun sebebi de hani çocuğum kısa olsun istemem. bende uzun boy geni olsa yine umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki bakılır! 😍 Boy asla tek başına bir kriter olamaz ki! Asıl önemli olan senin enerjin, karizman ve kendine olan o muhteşem özgüvenin. ✨ Ben şahsen bir erkeğin duruşuna, kişiliğine ve o pozitif havasına bakarım. Kendini iyi hissettiğinde bu dışarıya da yansır, o zaman kimse boya falan takılmaz bile! 😉💖