Yani bir kadın, erkek çalışana lazer yaptıramaz mı veya erkek müşteri kadın çalışana? Çok mu tuhaf bir şey?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir kadın, erkek çalışana lazer yaptıramaz mı veya erkek müşteri kadın çalışana? Çok mu tuhaf bir şey?
Cevap
13Cevap
Merhaba, doğrusu evet, bir kadının bir erkek istemesi pek normal değil
Neden?
Epilasyon kadınların mahrem alanlarina yapılıyor genel anlamda, ha yüz, kollar için istediysen sorun yok, ama tüm bacak, bikini bölgesi sırt gibi yerler için istediysen garip karşılanması normal
Ben birçok kadın çalışana gittim yıllar boyunca. Hiçbiri doğru düzgün yapmadı en az 5-6 firma değiştirmişimdir. En son bu gittiğim yeri buldum ve çok memnunum normal vücut bakımlarım içinde gidiyorum el, ayak vs. Gerçekten hakkını veriyor memnuniyetim bundan. İnsanlar farklı anlıyor.
Senin amacını asla sorgulamadim, bende bu konuda hemcinslerimden şikayetciyim, ama dediğim gibi, insanların garip karşılaşmalarına sasirmaman gerekir
Sanırım evli olmamın da katkısı oluyor. Bilmem bana biraz erkek doktor kadın doktor muhabbeti gibi bağnaz geldi ondan yadırgadım sanırım.
Doktor bambaşka bir şey, söz konusu sağlık, mahremiyet burada sorun edilmez, edenler evet bagnazaca davranmış olur. Ama epilasyon biraz farklı bu noltada
Farklı görüş açıları olabilir tabii ki, benim için vücut temizliği de sağlıktır. Çok fark göremiyorum ama herkese saygılar diyelim.
Tabiki, ben de seni eleştirmedim ya da yargılamadim, talebine, beklentine kesinlikle saygı duyuyorum
Teşekkür ediyorum
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim
Ben erkek istemem ama eşimde kadın olmasını istemiyor
çünkü kadınlar özensiz
Kendime yaptırmak istiyorum eşime zaten kadın yapıyordu. Banada kadınlar yapamaz istiyorsan erkeklere yaptırabilirsin diyor
Yani nasıl rahat ediyorsan tercih meselesi
Ben daha özenli yapıldığını düşünüyorum ve deneyimledim diyeyim.
Tabi ki özenli olur
Öyle gerçekten, çekindiğimden eşime de diyemedim ama o bile fark ediyor değişimi.
Eşin rahatsız olscaksa yaptırma güzel yapan kadın bul
Bulan varsa önersin gidelim yaşadığım yerde pek yok çünkü.
Erkek olması sanki sadece özen değil hoşuna gidiyor sanki
Sapık mıyım yahu nesi hoşuma gitsin ben verdiğim para karşılığı gördüğüm işe bakarım
Bilmem zor gibi geldi
Öyle bir şey mi varmış
Profesyonel iş sonuçta sorun olmamalı
Yaptırır tabi ne olacak ki sonuçta 🤭😅😂
Sen yaptırdın da mı soruyorsun
Lazerde çalıştım zamanında normal şeyler
Benim özel bölgeyi bayan yaptı lazeri kaç kere
Normal bir durum
eh yani !
Ben dayanamazdım ya
bana kadın yapıyor
Yaptırabiliyo
heryerımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence bu tamamen senin kendini nasıl rahat hissettiğinle alakalı bir durum. ✨ Lazer epilasyon sonuçta bir sağlık ve hijyen işlemi, burada profesyonellik ön planda olmalı. Eğer erkek çalışanla kendini güvende ve rahat hissediyorsan, bence hiçbir garipliği yok! 💖 Kimse sana ne hissedeceğini dikte edemez ki! Önemli olan senin konforun ve tercihin! 🌸