19-21 yaşlarında hep 24-27 yaş erkekleri çok çekici geliyordu. Daha kaslı ve iri yapılılardı. Peki erkeklerde durum ne?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim 10 yıldır fikrim değişmedi, kadınlarda en ilgi çekici yaş grubu 28-32 arası. Hem güzellik olarak zirvedeler, hem de görüntü ve kafa yapısı olarak olgunlar.
Sence erkekler de hangi yaşlarda?
Hayır kadınlar özellikle büyük erkeği istemiyor. Erkekler 22 yaşına kadar çocuk gibi duruyor. 24 yaşından sonra birden daha erkeksi durmaya başlıyor ve 24-27 yaşlarında hem genç hem erkeksi olduğu için seksi duruyor. Bence öyle. Kadınlar da öyle mi bilmiyorum. Ama olabilir.
Benim gözlemim aksi yönde, kadınlar erkeklerden 3-5 yaş daha erken olgunlaşıyor. 23 yaşındaki bir kadının olgunluğu 26-27 yaş erkeğe denk. 23 yaşındaki bir erkek çocuksu gelebiliyor çoğuna. O yüzden bilhassa 25 yaş ve üzeri kızlar daha çok kendilerinden 4-5 yaş büyük erkeklere ilgi duyuyor.
Tüm kadınlar böyle demiyorum, mutlaka aksi düşünenler var. Ama benim gözlemim 3 kadından 2'si buna benzer eğilimde.
Sanmıyorum ya. Ben 30 yaşında olunca 30 yaşında ki erkeği isterdim. Ama 20 yaşındayken 26-27 tercih ederim. Malum sen öğrencisin ama o erkek değil. Arabası, parası vs oluyor. Bir de fiziği de iyi oluyor ve genç de.
Sen 3 kişiden 1 kişilik kısma giriyorsun demek. Senin sanman veya benim sanmamdan çok etrafımızdaki çoğunluk neleri istiyor önemsiyor buna bakmak lazım. Benim çevremdeki evli çiftlerin hemen hemen tamamında erkek kadından 3-4 yaş büyük, hatta 7-8 yaş fark olan birçok kişi biler var. Kendi çevremi geçtim, çoğu evlilik böyledir genelde. Demek ki eğilim bu yönde :)
Hayır Türkiye de kadınlar 26 yaşında, erkekler 28,5 yaşında ortalama ilk evliliklerini yapıyor. Yani bu yaş civarında evleniyorlar ve aralarında 2,5 yaş fark oluyor diyebiliriz. Bunlar paylaşılan bilgiler. 30 yaşına gelince Max 2 yaş olur bu fark bence.
Bu resmi yaşlarda evlenenlerde de evi arabayı erkek alacak diye bekledikleri için yaşı 2 yaş büyük olunca sorun etmiyorlardır bence.
2.5 yaş fark deniyorsa işte dediğime çıkıyor az çok. Aynı yaşta evlenenler de var, 4-5 yaş büyükle evlenenler de. Ortalama 2.5 gibi. Yani en baştan beri dediğim bazıları 3-5 yaş büyüğe bilgisini doğruluyor ama sen halen "yok sen yanlış biliyon, öyle değil" demeye getiriyorsun konuyu :)
Ama aradaki yaş farkı eski yıllara göre azaldı. Bence bunun sebebi kadınların maddi bağımsızlığının olması. Kadınlar yaşlı erkeklerin olgunum bahanesi ile tacizinden tiksiniyor.
Ben soru da sadece erkeklerin 22-24 yaşında ki fiziksel evrimini sordum. Sanki bu yaş aralığında çok kaslı ve kalıplı bir hale geliyorlar. Tek ben mi fark ettim diye sordum.
Canım benim, bu çok güzel bir soru! Senin dediğin gibi, genç yaşlarda biraz daha olgun ve oturaklı tipler hep dikkat çekiyor. Erkekler için de aslında durum çok farklı değil bence. ✨
Genelde kendine güvenen, bakımlı ve hayata pozitif bakan kadınlar, hangi yaşta olursa olsun çekici bulunuyor. Yaş sadece bir sayı, asıl önemli olan o içten gelen enerji ve ışıltı! 💖 Ben de hep öz güveni yüksek, hayata tutkuyla bağlı kadınların daha ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. 💅
Cevap
6Cevap
Kadın 19 ile 35 36 ya kadar çekici ve güzeldir sonrası gen ve bakımlı sağlıklı bir hayatı sürdürebilmesine bağlı
20-40 arası iyi kadınlarda
Bilmem hiç düşünmedim olmadı böyle bir düşüncem
40 yaş kadın
ergen zihniyeti
Kadınlar 25 30 arası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?