15 yaşından beri ağdaya gidiyordum, sonrasında artık sıkıldım, jilet kullanmaya başlamıştım. 1 sene kullandım, artık bacaklarımda çilek bacak ve batık problemleri oluştu. Nasıl giderebilirim, mümkün mü? Ağdaya geçtim tekrardan
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 yaşından beri ağdaya gidiyordum, sonrasında artık sıkıldım, jilet kullanmaya başlamıştım. 1 sene kullandım, artık bacaklarımda çilek bacak ve batık problemleri oluştu. Nasıl giderebilirim, mümkün mü? Ağdaya geçtim tekrardan
lazere geçmeni tavsiye ederim aşkm ya, önce fırça ile fırçalarsın sonra da jilet yapıp lazer yaptığında bir süre sonra o görüntü kaybolacak emin ol :)))
lazersiz geçmiyo mu ki
Ayyy canım benim, tabii ki de kurtulabilirsin bu dertten! 🤩 Jilet sonrası bu sorunlar çok yaygın oluyor, merak etme. İlk iş düzenli kese veya vücut peelingiyle cildini ölü derilerden arındırmak. 🛀 Sonra da bol bol nemlendirici kullanmalısın, cildin yumuşacık olmalı. 🧴 Ağdaya dönmen çok doğru bir karar, zamanla hepsi geçecek ve pürüzsüz bacaklarına kavuşacaksın! ✨ Sabır ve düzenli bakım anahtar! 🥰
Cevap
1Cevap
Peeling fayda ediyoe ve at kılı fırçasıyla ters yöne doğru fircalamak
o rutini internette görmüştüm ne kadar zamanda fayda eder peki bi de tamamından kurtulabilir miyim acaba üst bacaklarımı hic almadım kıl fazla çıkmıyo diye baldır diz kapağının altındaki kısım ve baldırlar iste çilek bacak ve batık görüntüsü var
Kollarimda vardi benim üreli krem aldim peeling kullandim fircala iyi geliyor
hangi marka
Eee nasıl şu an agdaya geçtiyse biraz daha yap zaman gecsin
ağdaya geçtim iste çilek bacak görüntüsü ve batık problemi var beyaz tenli olduğum için kıpkırmızı duruyo tahris gibi umarım geçer
Hangi ağda yapıyorsun ki ve şimdi mi yaptın
ben kendim yapmıyorum kuaförde yaptırıyorum sabah yaptılar daha
Boncuk ağda mı yaptırdın. İlk gün olabiliyor ya bende de kizariklik oluyordu bi yarın olsun derim ama görüntü ne kadar kötü ki şu an acaba
Lazere gir kese yap peeling kullan kolik asit kullan
Guzel bi peeling işini görürr
Şimdi kaç yaşındasın
19
Kıllı mı çookk
sorun kıl mı sence çilek problemi diyorum
Merak ettim onu söylesene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?